ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 382
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
На тази Лена стилът е като на Бьорк. Ако беше по-бавна песента, щях да се обзаложа, че я пее Бьорк. Ненормалници разни Crossing Arms

Онази Бьорк с червеите и другите гадости?? Shocked Никаква прилика не намирам!

Тази Евровизия изобщо не я следих, но Лена  е много сладка, супер готин акцент има и като я гледах как малко нескопосано танцува, още по-симпатична ми стана!! Laughing

Песента е като свалена от МТВ, но в сравнение с малкото други, които слушах (Гърция, Армения, Сърбия..),  е супер. Слушах й и другите 2 сингъла, и те са същият стил, като за МТВ, дано не си остане само с тази песен момичето. Simple Smile)

А на нас Вода ни беше най-хубавата песен, след това само се излагаме, и все пак в сравнение с онази, дето пя фалшиво и миналогодишния, Миро пак беше ок. Mr. Green

# 571
dyvaromi, аз очаквам САЩ да бъде добавена в списъка - тогава вече ще знам къде ще отиват 12-те точки на Израел всеки път  Laughing

# 572
Откога пък Израел и Турция са в Европа?  newsm78

Турция е в Европа, а Израел от деситилетия  е включена в европейските спортни клубни турнири. И в Евровизия са преди нас. Та за тях не е лошо да избираш, с кого да си го мериш.

За Армения и Грузия няма да питам  Mr. Green

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D1%83%D0%B7%D0%B8%D1%8F

Фактите са достатъчно красноречиви  Peace

А  3% -те от територията на Турция веднагически я нареждат в Европа  Joy

"Република Турция (на турски: Türkiye Cumhuriyeti) е държава, чиято територия е почти изцяло разположена в Азия (97%), а останалите 3% — на Балканския полуостров в Югоизточна Европа"

Някъде да съм споменала Грузия, Армения или Азербайджан ? newsm78
И да - 3-те процента на Турция я правят европейска държава(погледнато географски). По твойта логика и Русия не трябва да е европейска. Ако си специалист по география, казвай. Аз такива познания имам.

А на мен въпроса ми беше откога Израел е в Европа, ама кой да го прочете. Другите са риторични ако забелязваш, но можеш да отговориш и на тях, ако искаш  ooooh!

# 573
Бесарабските българи не са ли в Молдова?
Относно етното като шанс - не мисля. Тази година какво етно победи? Даже стила не мога да определя. Музикалните спецове-може. Аз съм любител. Mr. Green

Бесарабия е област между Молдова и Украйна: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B … D0%B0%D1%80%D0%B8
Относно етното - повечето етно-песни се класираха на финал, май само с едно изключение.
Нашият единствен пробив в Евровизия бяха Елица и Стунджи с етно. Останалите, включително и Миро, претърпяха провал.
За втори път питам в тази тема - колко още пъти ще се пробваме да откриваме топлата вода? Предлагахме досега и фънк-джаз, диско, балада, техно, поп-опера и с това се класирахме на челните места, ама отзад-напред.
Човек се учи от грешките си, дано и ние най-сетне се светнем какво трябва да се прави.

# 574
# 575
  • София
Човек се учи от грешките си, дано и ние най-сетне се светнем какво трябва да се прави.
И какво е то?

# 576
  • София
  newsm78 Не разбирам немски, това шега ли е? Защо се държи като маймунче? Embarassed

# 577
Бесарабските българи не са ли в Молдова?
Относно етното като шанс - не мисля. Тази година какво етно победи? Даже стила не мога да определя. Музикалните спецове-може. Аз съм любител. Mr. Green

Бесарабия е област между Молдова и Украйна: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B … D0%B0%D1%80%D0%B8
Относно етното - повечето етно-песни се класираха на финал, май само с едно изключение.
Нашият единствен пробив в Евровизия бяха Елица и Стунджи с етно. Останалите, включително и Миро, претърпяха провал.
За втори път питам в тази тема - колко още пъти ще се пробваме да откриваме топлата вода? Предлагахме досега и фънк-джаз, диско, балада, техно, поп-опера и с това се класирахме на челните места, ама отзад-напред.

Докато не се промени регламента за гласуване, скоро няма да видим финал. А и българите по света не са толкова  многобройни като турците, че да очакваме подкрепа  Peace От последните победители на Евровизия ми стана ясно,че конкурса е политически и повечето песни са крадени  Peace

# 578
  newsm78 Не разбирам немски, това шега ли е? Защо се държи като маймунче? Embarassed

Тя песента е на английски, не на немски.

# 579
  • София

Тя песента е на английски, не на немски.
За съжаление, само руски разбирам от чуждите езици и малко сръбски. Embarassed

# 580
Сега се сетих кое ми прозвуча странно снощи - фамилията на певеца на Израел. Скат на норвежки значи съкровище (и данъци)  Grinning Ама горкия много фалшиво пя.

# 581

Лелееее, това девойче хич не го бива в пеенето. И аз така мога да пея  Mr. Green Аз снощи не успях да се заслушам в песента, че ми беше супер смешно сценичното й поведение, ама в този линк, който си постнала, а и при пеенето й след победата е гола вода  Sick

# 582
Мимота   bouquet Сега гледам испанското изпълнение - перкото щом не се хвана на хорцето на клоуните да подскача и той там  Joy

# 583

Лелееее, това девойче хич не го бива в пеенето. И аз така мога да пея  Mr. Green Аз снощи не успях да се заслушам в песента, че ми беше супер смешно сценичното й поведение, ама в този линк, който си постнала, а и при пеенето й след победата е гола вода  Sick

Ти хич не си го разбрала. Тя НАРОЧНО пя така на прес конференцията, бъзика се с хората, които я критикуват!

# 584

У мен все по-настоятелно се загнездва впечатлението, че има нещо гнило в снощното гласуване. Други дали си го мислят?  newsm78
 Може и да греша, ама прекалено съм изненадана от резултатите на финала. На който му се рови назад в темите, може да види , че песента на Лена не беше сочена като победител и даже не беше от най-харесваните...или се лъжа ? Crossing Arms

Ето нашето гласуване, преди две теми :

ТУРЦИЯ-maNga - We Could Be The Same    21 (6.5%)
ДАНИЯ-Chanée & N'Evergreen - In A Moment Like This    14 (4.3%)
АЗЕРБАЙДЖАН-Safura - Drip Drop    17 (5.3%)
ГЪРЦИЯ-Giorgos Alkaios & Friends - OPA!    22 (6.8%)
БЪЛГАРИЯ-Miro - Angel Si Ti    20 (6.2%)
МОЛДОВА-SunStroke Project & Olia Tira - Run Away    16 (5%)
РУМЪНИЯ-Paula Seling & Ovi - Playing With Fire    12 (3.7%)
СЪРБИЯ-Milan Stankovic - Ovo Je Balkan    14 (4.3%)
АРМЕНИЯ-Eva Rivas - Apricot Stone    13 (4%)
АЛБАНИЯ-Juliana Pasha - It's All About You    13 (4%)
ХЪРВАТСКА-Feminnem - Lako je sve    15 (4.6%)
ИСЛАНДИЯ-Hera Björk - Je Ne Sais Quoi    16 (5%)
ШВЕЦИЯ-Anna Bergendahl - This Is My Life    8 (2.5%)
БЕЛГИЯ-Tom Dice - Me And My Guitar    6 (1.9%)
ЛАТВИЯ-Aisha - What for?    8 (2.5%)
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА-Vukašin Brajić - Thunder And Lightning    9 (2.8%)
ПОРТУГАЛИЯ-Filipa Azevedo - Há Dias Assim    6 (1.9%)
ИЗРАЕЛ-Harel Skaat - Milim    12 (3.7%)
ШВЕЙЦАРИЯ-Michael von der Heide - Il Pleut De L'Or    6 (1.9%)
РУСИЯ-Peter Nalitch & Band - Lost and forgotten    9 (2.8%)
ИСПАНИЯ-Daniel Diges - Algo Pequeñito    17 (5.3%)
НОРВЕГИЯ-Didrik Solli-Tangen - My Heart Is Yours      12 (3.7%)
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ-Josh Dubovie-That Sounds Good to Me    7 (2.2%)
ФРАНЦИЯ-Jessy Matador - Allez Ola Oles    14 (4.3%)
ГЕРМАНИЯ-Lena Meyer-Landrut -Satellite    16 (5%)
Общ брой гласове: 60

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:30 от С О Н Я

Общи условия

Активация на акаунт