фейсбук

• 292 922
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 085
Имам странен (за мен) проблем със фейсбук и ще съм много благодарна, ако някой ми даде идея какво да направя. Преинсталираха уиндоуса на компютъра ми и от тогава не успявам да вляза в профила си от нито един браузър. Мислех, че е проблем идващ от самия компютър, липсващи програми или антивирусната да го блокира, но в профила на мъжа ми успявам да вляза. Пак, влиза се доста куцо и не винаги, което е странно. Та така, кажете ми, ако знаете, що за кукувица съм и къде бъркам  newsm78

# 2 086
Някой знае ли на какво може да се дължи следното:влизам в профила си и цялата страница е празна,най-отгоре имам обозначени 5 нови известия,но не мога да ги отворя?Въобще навсякъде е празно-news feed-а,моя профил,настройки-всичко.....(и това се случва днес за пръв път).

# 2 087
Някой знае ли на какво може да се дължи следното:влизам в профила си и цялата страница е празна,най-отгоре имам обозначени 5 нови известия,но не мога да ги отворя?Въобще навсякъде е празно-news feed-а,моя профил,настройки-всичко.....(и това се случва днес за пръв път).
Може да не ти се е заредила страницата и на мен ми се е случвало когато интернета ми е слаб.Но и самият ФБ доста често забива много хора се оплакват.Дано да не е нещо сериозно при теб.Пробвай да влезеш по-късно пак.

# 2 088

Иаз съм така ,само че при мен от 10 дни е така.И аз в началото си помислих,че нета е слаб и станицата не се зарежда .Не е това проблема .От друг комп си влизам нормално,други хора влизат от моя комп ....не е проблема в нета ,иам нещо друго .Влязох тук за да видя дали има и други като мен и евентуално как да разрешим проблема.
Редактирам се за кажа ,че при мен настройките се отварят,но не мога да променям нищо,мога само да дам изход и той рАботи ,но всичко друго е празно.

# 2 089
искам да попитам как да направя така че стената ми да е видима от всички ?

# 2 090
  • Sofia, BG
Тия дни забелязвам нов бъг - новите ми съобщения не се появяват като червенички известия най-отгоре, а само в лявата лента в малко синьо квадратче - не бях забелязала няколко поредни. Мои приятели също се оплакват - при някой от вас има ли я тази 'екстра'?

# 2 091
Имам и аз един въпрос - как да си оправя настройките на албума, така че тези снимки, на които са тагнати и други хора да се виждат и от техните приятели? Виждала съм на някои снимки на приятели, че са видими за Приятели + приятели на всички отбелязани, а при мен има само опция да е видим от Приятели на приятели и тогава целият албум се вижда... (дано ме разбрахте, че малко завъртяно го написах) - искам само определени снимки, на които има и други хора да са видими за техните приятели, но не и целият албум.

# 2 092
Тия дни забелязвам нов бъг - новите ми съобщения не се появяват като червенички известия най-отгоре, а само в лявата лента в малко синьо квадратче - не бях забелязала няколко поредни. Мои приятели също се оплакват - при някой от вас има ли я тази 'екстра'?

И при мен е така  Peace

# 2 093
При мен закъсняват. Т.е. появяват се след десетина минути горе, ако не съм забелязала дотогава синьото.

# 2 094
Моля за помощ! Къде са преместени масовите съобщение в групите?

# 2 095
.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 19:09 от l-o-v-e

# 2 096
  • София
  В момента бука ми е странно син, само лентата отгоре и отляво лентата с групи,приятели и ... т.н..., но не цялата ,само до половината.. . Друг с такъв проблем?

# 2 097
  • Пловдив
 В момента бука ми е странно син, само лентата отгоре и отляво лентата с групи,приятели и ... т.н..., но не цялата ,само до половината.. . Друг с такъв проблем?

аз със същия проблем

# 2 098
  • София

аз със същия проблем

Дано да не е новост някаква, а да е само бъг...

# 2 099
  • София
При мен всичко е нормално, с мозила. С хром, опера и ИЕ също е ок.

Общи условия

Активация на акаунт