Отговори
# 675
Нощни очи, когато се сменя града по всяко време може да се смени ЛЛ, така ли? И при мен е така. Още не съм си намерила лекар за ЖК, какво остава за ЛЛ ooooh!.Голям зор с тези лекари, ей!

# 676
  • ул. "Мечтание"
Да, така е. Само си носиш синята книжка и копието което ти дават на тебе при смяна на адресната регистрация.

# 677
Бира  с таратор и Ваня  smile3525 Добре дошли !

Вал жива и здрава да ти е бъдещата кака newsm59

Нещо колкото повече наближава времето за БХС все повече ме обхваща паника. А уж мислех, че нищо не може да ме изкара от почти дебилното спокойствие което ме е обхванало.

# 678
Добре дошли на всички нови мами!!!!!   

Нощни очи , ако си загубила синята книжка отиваш в РЗОК и ти издават нова , но не зная дали можеш да го направиш в друг град, по добре е да отидеш да питаш ако ти се наложи.

# 679
  • ул. "Мечтание"
Знам, че може нова, ама се надявам все пак да не съм я загубила. Довечера мъжа ми като се прибере ще я потърси. Имам идеи къде може да е, дано да е там само. Не ми се разправя допълнително с бюрократщина...

# 680
vall_t , честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава и много да те радва.

newsm59     newsm67

# 681
На мен скоро ми се наложи да си вадя нова осигурителна книжка , честно казано очаквах повече мотане и бюрокрация, но всичко стана много бързо.

# 682
Добър вечер, мили мами. Влязох само да ви прочета и с радост виждам ,че имаме само хубави новини,а и нови попълнения.

Добре дошли на новите! HugУспешна бременност на всички нас.

Аз от цяла вечност не съм ходила на преглед. Кофти е така,все се притеснявам,дали всичко е наред и се самоуспокоявам.Часа ми е чак за другата седмица. Чакам г ос нетърпение. Тогава ще съм 11 седмица евентуално.

# 683
Добър вечер и от мен! Много се радвам, че има добри новини от Violini, Monkey и Shanna!
Shanna, не е малко бебето, сега си гледах мойте снимки, бях на преглед в 7 гс и 3 дни, едното бебе беше 1,12 см, другото 0,94 см и ми казаха, че си отговарят на седмицата.
Аз също съм на утрогестан, май и аз ще го слагам поне до 12 гс, знам, че най-късно 16 гс се спира. Аз си го слагам вагинално, така ми казаха в клиниката, иначе като го пия много ми се спи.
Честит рожден ден на дъщеричката на vall_t , да е жива и здрава и много да ви радва!
Добре дошли на всички нови мами!

# 684
Малиии  chery ти носиШ двечки,суупееер  Grinning  Hug

# 685
Инка,до скоро  ходех в Обеля в Кристал, сега не ходя, защото не се чувствам добре. Това за бременните мисля да ходя след третия месец, за да ми минат неразположенията.
Аз също не се притеснявам дали ще се справя с второ. Но аз имам помощ, а и детето ми вече все повече слуша.

# 686
  • Варна
Ваня, по калкулатора за пола, за Боби ми излезе голям процент момиче, а за сега момче  Laughing. Много са ми забавни тези калкулатори  Laughing. Аз го нагласих, че щом първия път излиза грешен и сега ще е така, да си помечтая още някой месец  Blush.

# 687
  • Варна
Бира с таратор, веднага да си смени ника  Crossing Arms Може ли така бе, бременни само  Joy

# 688
До месец и аз трябва да си намеря къде ще ми водят ЖК. Докторката, при която ходех миналата бременност е в майчинство. Някой знае ли какви са цените в МД за следене на бременност?

Ако си по ЗК доплащането за целия период е 300 лв., ако искаш допълнителни изследвания или 4Д, се заплащат допълнително. Това е сайта на МД, цените са актуални http://maichindom-varna.com/article.php?ref=art_prices2

Добре дошли на новите мами! Лека бременност и щастлив завършек!  wavey

Честита рожденичка на vall_t, с малко закъснение! Да ти е жива и здрава и мноооого послушна!  bouquet

Нощни очи, за МД ти трябва едно направление от ЛЛ за следене на бременността, което даваш още при записването и от там нататък за всичко се обръщаш към гинеколога, който си избрала там. Не мисля, че има проблем, след като си здравно осигурен мястото, от което е издадено направлението. Най-сигурно звънни на регистратура и питай, там би трябвало да знаят най-добре.  Peace

# 689
  • София
За ЖК аз казах, ама пак да кажа. Записах се в Токуда по ЗК. Ходя при д-р Евтимова. Надали ще родя там, въпреки допълнителното социално осигуряване, но поне ще ме следят на чисто и приятно място. А и имам добри отзиви от приятелки.
По-другата седмица ще ходя на БХС и после на фетална морфология. Предишния път съм ги изпуснала тези изследвания. И честно казано, бременността ми беше много спокойна и щастлива в неведението си. Сега ми е по-притеснено.

Вчера изпратих дребната на лагер и сега една седмица спокойствие. Много ми липсва вече, но по-важното е, че тя е много щастлива и доволна.

Иначе нещата с гаденето и повръщането сякаш започнаха да се подобряват. Странното е, че ям много плодове, които по принцип не обичам. И не знайно защо като го кажа всички казват, че ще имам момче. От какво зависи???

Общи условия

Активация на акаунт