Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 33

• 39 633
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
Като почне новия филм, ще дават ли Листопад?  Joy ШЕГУВАМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!  Mr. Green

Дега, идеално те разбирам за Ферхунделката и АМАН-а  Mr. Green

Мишел, хубаво си го направила клипчето, мерси!

# 166
Ралико,а истинската приятелка има ли право да кара приятелката си дъ върши измами?Истинската приятелка има ли право да кара приятелката си да върви срещу собствените си убежденая,против себе си?Истинската приятелка заплашва ли,когато  мнението на другата не съвпада с нейното?Ща за истинска приятелка е Ферхунде!?
Като цяло,беше странно ,че двете са приятелки,те са два съвсем различни типажа,дори противоположни.
rozi-maxi, истинската приятелка няма право да я кара да върши такива неща. Но какво говори за Гюлшен, че се е съгласила?!
Лично аз имам един приятел, който ми беше споделил, че негов приятел го е помолил да му даде служебна информация, която по принцип няма как да се разбере, че той му я е дал и нямаше да кой знае какъв проблем, но той категорично му отказал, защото е неморално.

Така, че пак казвам - всеки има глава на раменете си. А някой е направил нещо, постъпил е по даден начин, той е отговорен за постъпката си щом е пълнолетен човек!  Peace

# 167
А някой е направил нещо, постъпил е по даден начин, той е отговорен за постъпката си щом е пълнолетен човек!  Peace

newsm10 smile3501

# 168
Имам чувството, че ако админите прилагат принципа да слагат бан на всеки, който спомене Ферхунде, независимо по каква причина, темата ни ще се изписвам мнооооого по-бавно.  hahaha Joy Joy Joy
Тати, ако ме чуваш там горе, моля ти се направи ме админ на темата, за да запеем всички в сладкогласен единогласен хор! Praynig Амин! Innocent

(Малиии, да ми падне само голямата метла!  Twisted Evil Mr. Green)
 Laughing Laughing Laughing

# 169
  • до една звездичка
Тати, ако ме чуваш там горе, моля ти се направи ме админ на темата, за да запеем всички в сладкогласен единогласен хор! Praynig Амин! Innocent

Хахахахахахахахахаха!!!!!!! Joy Joy Joy
Узурпаторка такваз!  Wink

# 170
Petuhin Чудя се дали ако Ферхунде бе "накарала" Гюлшен да скочи от моста,тя без колебание щеше да скочи,щото и е приятелка newsm78 Винаги може да се намери оправдание,когато човек иска да избяга от отговорност за собствените си действия.Често казват тук,че Фехунде си е заслужила това или онова-ами и Текиновите щерки си заслужиха всичко което им се случи,понеже сами си надробиха попарите.Шефкет-пистолет ли му опря Ферхунде ,или просто на него му хареса да се прави на мачо?Или  Неджля насила я отвлече Оуз?Каквото сам си направи човек,никой не може да му го направи.И това важи за абсолютно всички,с малката разлика,че някои имат на чия жилетка да поплачат.Докато други-плачат сами в тъмното.

# 171
Petuhin Каквото сам си направи човек,никой не може да му го направи.И това важи за абсолютно всички,с малката разлика,че някои имат на чия жилетка да поплачат.Докато други-плачат сами в тъмното.
Така мисля и аз. Затова ми е странно като обвиняват един човек за страданията на всички! Simple Smile
Както и двойния стандарт, който се прилага.

# 172
Еее,защо тогава,когато обсъждахме,колко добра приятелка е Гюлшен,преди да отиде у Текинови,никой не писа,че не й е истинска приятелка,щом смята че Ферхунде греши,и все пак й помага,а напратив,беше най-добрата,защото въпреки всичко я подкрепяше!?А сега изведнъж,виновна била,щом не е била съгласна,да не й е помагала тогава....

# 173
Petuhin За фамилията Текин всички са им криви,щом не им играят по свирката Mr. Green Ама да си идат на село-не Naughty Те граждани вече,че и всички едва ли не са им длъжни да им помагат,да ги разбират,да ги подкрепят,ако им намерят работа или им дадат пари-още по-добре.Или някой като Джем  да го хванат за носа да плаща сметките по доктори поне-още по-добре! Laughing Ама то не е луд който изяжда зелника!Пусто отърване няма от такива самовлюбени селяни тип Текин,нахалството им стигна дори до там,да искат работа от бащата на Джем.Ами не двоен,ами четворен им е нещо стандарта..

# 174
Еми хубаво-сдоби се с луксозен апартамент,кола,работа,защо не ги остави на мира тогава,защо продължи да ги тормози?Е,най-накрая се отказа,да видим до кога.

Защото все пак е филм и няма да е онтересно, ако всичко е наред, а и нямаше всеки да коментира тук. newsm78

# 175
Petuhin За фамилията Текин всички са им криви,щом не им играят по свирката Mr. Green

Еми тя и Гюлшен стана крива,щото не играе по свирката на ферхунде,вече  Laughing.Само че това не го признавате,нали  Mr. Green,изменничка била,и не знам си още каква....

# 176

Защото все пак е филм и няма да е интересно.

Peace Хубаво е от време на време да се сещаме, че все пак това е филм и е направен да бъде интересен.

# 177

Защото все пак е филм и няма да е интересно.

Peace Хубаво е от време на време да се сещаме, че все пак това е филм и е направен да бъде интересен.
            Peace

# 178
И не само Гюлшен,абсолютно всички са й криви на Ферхунде,щото искала да я направят щастлива,пък те не го правели  Mr. Green.Влезе в къщата на хората,и почна да се разпорежда,щяла да я дава на предприемачи  ooooh!,а Текинови даже не знаеха,а тя вече уговаряше нещата.Това не е ли вмешателство в чуждият живот!?Ще казва тя,какво да правят с тяхната къща!Да не се е съгласявала да живее там тогава,защо го направи,защо отиде да живее при тях!?Защото ако беше изразила претенцийте си преди да се оженят с Шефкет,ако беше споменала за продаване на къщата,Шефкет можеше и да се замисли що за жена ще си вземе.Леле,къде се върнах чак  Crazy,но всичко от там започна.

# 179
rozi-maxi всичко почна с преместването на сем.Текин в големия град Peace Това е единствения им проблем,може би на село са били по-задружни,по-благоприлични,по-искрени-ама честно казано силно се съмнявам.Най-вероятно и на село Хайрие е била  първата клюкарка,също толкова заблудена и нали Али Ръза е бил на висок пост-са гледали на всички други с пренебрежение и като на хора,които са им длъжни. Тяхното си е тяхното,чудното-пак си е тяхно...Ами защо тогава се чудим,че Али Ръза така подкрепя Шефкет в затвора-то какво толкова е сгрешило момчето,тя Ферхунде виновна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт