Настъпи месец ЮНИ - време за море и слънчеви дюни

• 6 862
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
то сега така е модерно ,по късно да се ражда почини си малко и се заемайте здраво с мъжо то ти ,че Дени ще му е скучно самичък. Hug Hug Hug   днес като споменах на една моя приятелка за плановете си за дете ,ми каза ,че съм луда на тези години да раждам ,ама всеки знае се беси .Аз самата си бях казала ,че до 35 правя третото и край приключвам с деца ,но криви ми излЯЗОХА плановете ,сега повече от всичко искам бебе ,здраво бебе ,а бях една щастлива майка и съпруга . Боже как искам отново да изживея това щастие  Praynig.

# 16
Боже как искам отново да изживея това щастие  Praynig.
И аз, но пусти страх..... Cry. Умирам от страх момичета  и немога да се реша и това е то.

# 17
  • Варна
Kroelahai хайде дано скоро ни зарадваш с хубава новина.
Reni_805 на теб ти пожелавам много сила и кураж и дано скоро се престрашиш. Най-трудна е първата крачка  Wink.

# 18
РЕНИ ,страха винаги ще го има ,мен постоянно ме е страх за децата ми откакто се случи най лошото ,и като чета как живи и здрави деца си отиват за дни ,и как толкова малди хора умират ,абе имаш ли деца винаги ще те е страх а като се има предвид ние тука сме много по чуствителни от кум всичко ,защото сме преживяли вече истенския ад ,но мила нима ще бъдеш по щастлива ако не опиташ ,няма ли след време да те тормози това ,ти си младо и здраво момиче ,така че съм сигорна ,че ще родиш едно живо и здраво дете ,само ,че първо трябва да поработиш по въпроса  Hug Hug Hugами ако нямахме други деца ,какво нямаше ли да си сложим   главата в торбата и опитаме отново ,щахме повече от сигорна съм.ееее каняте 
да
бременеем заедно ,ако все още мога де . Praynig

# 19
Марго  тебе също мила. Hug Hug Hug

# 20
Момичета, няма по-нормална реакция от страха след всичко, което сме преживели. Явно това е част от орисията ни. Да не можем просто да се отпуснем и наслаждаваме на бременността си, да не можем да живеем без кошмари, страхове и мрачни мисли. При всички ни е така. Другото би било ненормално. Просто трябва да приемем, че страхът ни е естествен и че няма начин да го преодолеем напълно. Въпросът е, че в един момент желанието надделява. Затваряш очи и скачаш. А после...ами после ставаш и лягаш с мисълта, че това са най-дългите девет месеца, че ще полудееш от напрежение и страх дали този път всичко ще е ок. Когато бях бременна с Дари нощем не смеех да заспя, за да би да стане нещо и аз да не усетя. Висях до 3-4 часа пред компютъра. Днес знам, че си е струвало. Но тогава страховете ми ме бяха подлудили. Не съжалявам, че ги изтърпях. Дори и да бях отложила още много бременността си пак нямаше да съм спокойна.Страх винаги ще има. Когато усетите, че сте готови, не се колебайте - затваряте очи и смело прекрачвате към вашето мечтано чудо. Защото то ви чака.  Heart Eyes

# 21
  • Варна
Привет и от мен  Hug

Въпросът е, че в един момент желанието надделява. Затваряш очи и скачаш. А после...ами после ставаш и лягаш с мисълта, че това са най-дългите девет месеца, че ще полудееш от напрежение и страх дали този път всичко ще е ок. ...................... Когато усетите, че сте готови, не се колебайте - затваряте очи и смело прекрачвате към вашето мечтано чудо. Защото то ви чака.  Heart Eyes

Светле с тези изречения описа точно моите разсъждения. Този месец ми предстои да скоча. Стискайте палци да взема правилното решение.

# 22
стискам ти палци мила ,успех . Hug Hug Hug

# 23
  • Бургас
kroelahai , успех мила в бебеправенето  Hug

Рени, на теб ти пожелавам повече увереност и сила, за да се решиш.

Стискам палци и на двете , пък и на всички наши момичета. Нека лицата ни отново се озарят с усмивка и усетим сладкия бебешки аромат  Hug

# 24
Здравейте милички,
не съм писала отдавна,та минавам да се разпиша и аз в новата темичка Mr. Green
Много усмивки през този месец пожелавам на всички Heart Eyes
Ние сме добре,Хриси беснее по цял ден и ме прави хахава................,само се бие с децата............ ooooh!,ужас..........,много е лош.
Голям побойник ще да дойде,но това само на площадката,а в градината.............агънце невинно Grinning
 Иначе нещо всички ни мъчи една гадна алергия към тия пухове и цветя и съм решила да водя малчо при Мустаков на преглед,имаме записан час за понеделник,дано успеем да устискаме без противоалергични хапове,защото не могат да го тестуват.

На всички,които имат нужда от едни fingerscrossed,имате ги и от мен.Успех.......и  Flowers Four Leaf Clover

# 25
  • Варна
Фивче от все сърце ти пожелавам успешен скок!
Исе дано всичко мине добре на прегледа в понеделник!

# 26
Исе алергиите са нещо страшно ,аз имам сенна хрема и от май до края на лятото съм нещо ужасно ,Александра е с алергичен ри нит и го лекувам ,цяла зима още не може да се излекува ,другата седмица ще я водя на алерголог,защото тази диагноза ни я постави лекар уши ,нос ,гърло .Дано при Хриси ,всичко да е наред .
за това ,че е палав и ние не лъжем ,на градината сме ок ей ,но навън не ми говори ,равни нямаме.Лек ден на всички и от мен.
Нани Банани мерси мила. Hug Hug Hug

# 27
Светле, върна ме година и половина назад, преди да забременея, когато в главата ми беше каша. Но както казваш ти, всичките страхове и безсънни нощи не бяха напразно изживени! Надявам се някой ден отново да се престраша!
Рени, страхът никога няма да изчезне, но човек трябва да се бори за мечтите си!
Фивър, Кроела, от все сърце ви желая успех  Hug Hug Praynig

Ние утре тръгваме за морето. Стискайте палци да няма неприятни изненади и Ники да понесе леко смяната на климата  Praynig Иначе за мен ще бъде голяма хамалогия, ама нищо, важното е че ще се осолим малко и ще разнообразим скучното ежедневие  Simple Smile

# 28
Сладуранка ,весело прекарване на морето и благодаря за пожеланията.

# 29
Фивче, нали знаеш колко много хора сме с теб. Ти си в мислите и в сърцата ни.  Heart Eyes Hug

Сладуранка, позволи ми благородно да ти завидя.   Embarassed Къде ще сте? Аз само разглеждам оферти, но поради факта, че за момента ме спъва мъничък да се надявам здравословен проблем не мога да резервирам нищо. И само се облизвам като котарак пред делва със сметана.  Mr. Green Пиши къде ще сте, че после чакаме отзиви,пък живи и здрави и ние ще посетим моренцето.

Исе, а с  хомеопатия пробвахте ли, че не помня? Макар че аз лично останах много разочарована от хомеопатията, когато се борихме да решим проблема със зъбките, чета, че други хора са много доволни - особено, когато иде реч за алергии. Пък за това, че е див - от сърце ти желая все така да е. Щото когато се кротнат като са болнички много ни липсват пакостите и беснеенето им.

Радвам се, че темичката се раздвижи.
Рита, Ники, разпишете се де. Ще каже човек, че сте много заети с нещо.  Joy

Рони, а ти да не вземеш да се преработиш. Я драсвай по някой ред, чеда имаш повод да избягаш от бачкане.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт