последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 812
  • 443
  •   1
Отговори
# 210
Mr. Green  Mr. Green Абе Ео, ти ли си отговорника по пускането на бебетата?  Laughing
Ела пусни едно бебе и в нашата пощенска кутия  Mr. Green

Леа, казавш че си с отрицателен резус фактор и вече имаш едно дете. Нямаше ли някакви ограниченя за вторите деца? Не си спомням точно, но имаше нещо заради резус фактора... който знае да каже... newsm78

Мише, без да те ангажирам с мнение - за мен тия от ТВ-то са абсолютни кукндрели всички и пълни шарлатани.  Crossing Arms

# 211
Пуснах бебетата...листчето с пожеланията за бебета,де, дано да ви се сбъднат  bouquet Hug
Хайде, дано и твоите желания да се сбъднат  Hug , а и на на всички от списака!
Аз съм пускала бележка с желание преди 3-4 години и то се сбъдна!

# 212
е, аз нали съм си овца, за себе си не писах Rolling Eyes Laughing а трябваше, че я оживея след другия петък ,я не Laughing
Елли, добре ми подействаха кифтенцата Mr. Green БАН, знаех си аз,че приличам на щъркел Laughing

# 213
е, аз нали съм си овца, за себе си не писах Rolling Eyes Laughing
Ти нали си имаш твои желания, няма значение дали си ги написала, аз за тях ти говоря. Само после да се отчетеш   Grinning
И как съм написала списАка  Embarassed  Ако не е форума, съвсем ще забравя как се пише на български ooooh!

# 214
Eо, благодаря много!
И аз днес ходих на църква на обед и сега се чувствам много спокойна. Мъжо се обади, че най-после харесал кола и може скоро време да си имаме нова. Две седмици без кола ми се струват цяла вечност! Stop

# 215
Ето ме и мен пак на линия. Аз забравих да се включа в поръчката за бебе Cry Нищо, следващия път...

# 216
  • Стара Загора
Ето ме и мен пак на линия. Аз забравих да се включа в поръчката за бебе Cry Нищо, следващия път...
Гризке нали знаеш...без теб не тръгваме нагоре Naughty

# 217
Гризке нали знаеш...без теб не тръгваме нагоре Naughty
Благодаря ви, милички Heart Eyes

# 218
  • BABYLAND
Ей, мацки, колко много сте изписали днес! Аз го ударих на разходки цяяяяял ден, кафета с приятелки, на които обещавам от месеци да се видим, ходих до центъра да пия поредното кафе....СУПЕР МИ Е ОТ началото на седмицата та до сега. Кофти, че наближава началото на месеца и пак ще се гмурна в работа, но важното,е че сега ми е фантастично!  Hug

# 219
Аз не че се натрапвам ама преди май вече 2 странички попитах нещо но никой не ми обърна внимание. Вярно че тогава имаше по-вълнуваща тема с желанията, но се надявах че някой ще ме забележи. Embarassed
Въпросът ми беше дали гъбичките, имам предвид Кандида, пречат на забременяването. Не смея да отварям тема тъй като тука май вече всичко е обсъждано и сигурно ще ми я заключат, но пък и така никой не ми отговаря. Поне ме пратете да си чета в библиотеката LaughingХодих там, имало е дискусии но отговорите са противоречиви. Какво знаете вие?
Айде надявам се да ми обърнете внимание че съм в М и съм много чувствителна Cry
П.П. На лекар не ме пращайте, вече взех час за понеделник.

# 220
лала, понякога се получава така, да не се забележи някое питане, но това не го прави маловажно. И тема да беше пуснала, добре е, щото повече хора ще я видят.
Ами аз каквото мога да ти кажа , е, че вякакъв вид гъбички не че пречат на забременяването, обаче нарушават нормалната среда и киселинността на влагалището, като то става неблагоприятно за спермчетата и те не оцеляват. Това е ролята йм. Хубаво е да се лекуват именно за това, а и за да не се хронифицират. Добре е че си си взела час. Гъби поне лесно се лекуват- поне повечето Crazy

# 221
Трябва да се излекуваш.

# 222
Lala, гъбите не са страшни. Лекуват се бързо. По добре се отърви от тях, за да е комфортно на плувците и да могат да си свършат работата Simple Smile
Lali,, забелязах че даваш много компетентни и уверени отговори на нашите сигурно глупаво изглеждащи въпроси. Та затова ако знаеш, кажи ми защо казват че горенето на раничка на шийката на матката е опасно за нераждали жени? На мен преди години ми гориха, но докторката това не ми го спомена, не се и опита да ме лекува медикаментозно. Днес четох темите по въпроса но не намерих отговор.

# 223
  • Варна
И на мене ще ми еинтересно,защото и на мене ми гориха раничка без да ми кажат,че може да е опасно.М/у другото родих около1,5 година след горенето Crazy

# 224
Добро утро ! Grinning Laughing Grinning Как сте момичета?!?На мйен ми е ужасно лошо от вчера.Цял следобед ми се гади и имам киселини.Снощи вечерях грейпфрут Shocked(който мразя).КОлкото да сложа нещо в стомаха си.Вдигнах и лека температура.Не знам какво става,но се чувствам ужасно.От снощи не съм пушила.Надявам се днес да ме заредите с малко по-позитивни мисли,че да забрава  това ужасно състояние.Желая ви хубав и усмихнат  ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт