Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/-27

• 51 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
ами чудя се и аз вече. предния път много бързо свалях с тази диета, а сега дето съм толкова стриктна.. ще избутам и тази седмица до край пък после ще му мисля  Crossing Arms

# 646
ами чудя се и аз вече. предния път много бързо свалях с тази диета, а сега дето съм толкова стриктна.. ще избутам и тази седмица до край пък после ще му мисля  Crossing Arms
Ykk снаха ми я прави 14 дена не смъкна и грам аз пък бях свалила пет кила за две седмици може и за по малко.

# 647
ykk, и аз съм така, 12 ден вече. ама...хванах се, защото нещата наистина са извън контрол. ще продължиш ли с 2 и 3 част? аз мисля да продължа, барем нещо в организма да се е "отключило", нали това е уж целта. обезкуражаващо не малко е. не знам и аз какво да кажа.

# 648
ами чудя се честно казано... най-вероятно ще ги правя и другите режими, да.. или ще си измисля някакъв мой. ама няма да се отказвам щото наистина и при мен положението е извън контрол. ама наистина е демотивиращо де  Thinking

# 649
  • София
Здравейте!
Набързо да ви поздравя и да споделя, че преди половин година  отслабнах точно с този режим на хранене. Трудна е дисциплината, но си заслужава. Пък и не се гладува  Peace

ами чудя се и аз вече. предния път много бързо свалях с тази диета

Правих два пъти първата фаза, и наистина първият път свалих повече ( около 4-5 кг трайно), докато вторият път само 3 кг., които си възвърнах сега, по празниците.

Пожелавам успех на всички тук !

# 650
оффф, да, то като гледам, не съм само аз, тук много мацки свалили, после върнали...почват да ме гризат едни мисли - какъв е смисълът да се мъча. да ви споделя майтап - аз все на диети, и като си разглеждам снимки от различни места си спомням в този период на каква диета съм била  Laughing ако наистина се връщат килограмите...то на мен винаги са се връщали, де, офф заплетох се и аз. ами на започналите - успех, аз продължавам, ще се отчитам има ли плод от моите услия и празен стомах  Simple Smile

# 651
Здравейте ,Страхотни! Hug
Аз си изкарах две седмици и резултата е минус 2кг. Ще ви излъжа ако кажа ,че съм доволна . Но колкото толкова . Утре ще направя едно разтоварване на фрешове ,уикенда ще се поглезя на СПА и понеделник мисля да скачам при 90 дневните фиданки Simple Smile
На вас желая много свалени килограми и мнооооого усмивки! Hug

# 652
а има ли мацка, която да се включи,изкарала и трите диети докрай? някак си за стимул да ни окуражи нас, обезкуражените?

# 653
Здравейте ,Страхотни! Hug
Аз си изкарах две седмици и резултата е минус 2кг. Ще ви излъжа ако кажа ,че съм доволна . Но колкото толкова . Утре ще направя едно разтоварване на фрешове ,уикенда ще се поглезя на СПА и понеделник мисля да скачам при 90 дневните фиданки Simple Smile
На вас желая много свалени килограми и мнооооого усмивки! Hug
Ей Буболинче заряза ме значи. Стискам ти палци наминавай отвреме на време. Hug Hug Hug

# 654
  • София
А да ви попитам при първата част на диетата, когато имаме въглехидрати или белтъчини - в какво количество трябва да са и как да са приготвени?

# 655
варени, печени, задушени.. както искаш. избягвай пържено или поне не в много мазнина. Като количество - колкото да се заситиш..не знам и аз, при мен всичко е на око. Все пак по-малки количества- по-добре  Peace

аз обмислям дали да не мина на системата - 60 .. етох темата, харесва ми, но пък се сваля бавно... някоя от вас да има личен опит?

# 656
варени, печени, задушени.. както искаш. избягвай пържено или поне не в много мазнина. Като количество - колкото да се заситиш..не знам и аз, при мен всичко е на око. Все пак по-малки количества- по-добре  Peace

аз обмислям дали да не мина на системата - 60 .. етох темата, харесва ми, но пък се сваля бавно... някоя от вас да има личен опит?
Ykk личен опит точно от тая система нямам. Но преди като бях по малка като исках да свалям ядях всичко което ми душа сака до 14 часът от там на татък нищо. Сега пак ще се разболявам и смятам вече да престана с диетата на Байкова незнам дали от нея не ми падна и имунитета. Ходя при една докторка, която се занимава с масажи и китайска медицина. Сега ми прави процедури за отслабване. Наставленията относно режима на хранене са следните. Яде се през 6 часа. По между часовете нищо. Ако закусваш обядваш след 6 часа като на обяд може да си хапнеш всичко дори и вафличка. След това вечеряш след 6 часа без хляб, без сладко, без месо по възможност салата, плодове или готвено постно. И тя ми каза никакво мляко и сирене докато спазвам режима. Ходила съм на две процедури смъкнала съм около 3 см от коремните си части и кило и полвина с тоя режим без да се лишавам от нищо.

# 657
Здравейте, фиданки!
В момента съм в края на диета на д-р Байкова, която е по - различна от написаните тук и съм само 2 кг по - малко. Това си е истински напредък за мен, защото 2 месеца бях на всякакви лишения (90-дневна - 20дни, протеинова - цял месец) и ефекта беше само 3кг, от които възстанових 2  Embarassed  Резултата трябваше да бъде минимум 3 , но.... Simple Smile
Исках да попитам някоя от вас, която е посещавала лично доц. Байкова дали има практика при нея да се правят изследвания на организма и други подобни? Тези 2 седмици бяха, както каза тя "опознавателни, т.к. организма ми е стресиран" и се надявам на следващата да побърбим малко повечко Simple Smile
Успех на всички !  Peace

# 658
Мими, да ти кажа, на мен много разумно ми звучи тази система а и момичетата там са постигнали невероятни резултати, макар и по-бавно. Мисля да се пробвам, отвреме навреме ще ви навестявам да ви казвам как е, иначе ще ми липсвате  bouquet

# 659
Здравейте и от мен момичета!
Отдавна надничам в темата, но чак сега реших и аз да споделя опит.
 Започнах тази диета след като видях ,че една приятелка  е свалила 14 кг за пълния цикъл. Е, тя има доста да сваля и освен това всяка сутрин отделя време за велоергометъра и пътеката, но все пак цифрата си е впечатляваща и доста и личи.
Днес ми е последният14 ден от първия цикъл. Резултат - 3 кг надолу.
По принцип свалям много трудно, а съм и в менопауза /качвам като за световно на хормонална основа/.
Не знам дали ще стигна до края, но иначе доста стриктно спазвам диетата относто храна, но относно часове - имам проблеми.
Основното ми ядене в млечен ден е млякото на баба по БДС / две млека разделени на няколко приема/. Започвам да хапвам обаче чак в 10 часа, в 8 часа пия само кафе с подсладител/ с ниско кръвно съм и толкова рано изобщо не ми се поглежда храна/.
Трябва да кажа че кафенце пийвам и след обяд. Не знам колко е позволено, но от това не мога да се откажа.
Имам опасения за втория цикъл - 150 г риба или друго месце ми се струва много, много малко, така че от сега си признавам, че ще хапвам повечко - 200-300 гр.
Голям фен съм на печена и варена тиква, но с мед , та затова се чудех може ли, или изобщо да не помислям?  newsm78
И едно малко прегрешение имам, когато не мога да преодолея влечението към сладките неща си хапвам по една сушена фурма.
Стискам палци на всички! Моята заветна мечта е да сляза под 60кг. / дори и миналата година след операцията, след 6 дена пълен глад не мръднах/

Общи условия

Активация на акаунт