"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  Жасмин, много си права за всичко Hug Благодаря ти! По-добре ми стана.Не съм пробвала нито скраба, нито мумиото...имам желание в скоро време да опитам поне скраба Wink

# 436
IntRiGa_GirL картофи със сирене и малко кашкавал за обяд не са позволена комбинация. Варивата и бобовите не се мешат с храни от групата на белтъците. Може картофи в МВ със някаква салатка, към картофите може да добавиш и царевица или друг вид варива Peace

# 437
Ох така се обърках тотално,че тая диета взех да я сънувам Rolling Eyes
мога ли да ям утре за обяд паниран кашкавал,тиквички с мляко и чесън /вместо салата/
нали за обяд може всичко с изкл.за майонезата до 14 ч.

# 438
  • София
Жани, благодаря ти за пояснението Hug

# 439
 Hug Здравейте,мили момичета!
Обещах,че от днес съм при вас твърдо и ето ме!  Peace
Да кажа,че през миналата системно-несистемна и по-скоро подготвителна седмица, имам минус от 1 кг,което страшно ме мотивира и зарадва,разбира се!
Сега отчета ми за днес: з. ръжени сухари с мед и сусамов тахан , малко кис.мляко с овесени трици ; о. - кюфтета на скара с домат ; в.  4-5 лъж.кис.мляко и шопска салата с извара .
Хубава вечер ви пожелавам на всички!  newsm51

# 440
Ох така се обърках тотално,че тая диета взех да я сънувам Rolling Eyes
мога ли да ям утре за обяд паниран кашкавал,тиквички с мляко и чесън /вместо салата/
нали за обяд може всичко с изкл.за майонезата до 14 ч.
Паниран кашкавал за обяд неможе - разрешава се само леко запържване на лука, никакво друго пържено.
За обяда -  На обяд може да приготвяте храната по всякакъв начин, освен пържене, най-много задушаване на лук, но тогава не трябва да приемате сметана, майонеза и масло/олио.
Всичко може за закуска - ако толкова ти се яде паниран кашкавал може с това да закусиш - съвсем сериозно говоря. Спомня си момичета, които закусваха с мусака, картофи с наденица и още такива работи Peace
Тиквичките ако са печени стават за салатата Peace

# 441
IntRiGa_GirL картофи със сирене и малко кашкавал за обяд не са позволена комбинация. Варивата и бобовите не се мешат с храни от групата на белтъците. Може картофи в МВ със някаква салатка, към картофите може да добавиш и царевица или друг вид варива Peace

Че това пък къде го пише  Rolling Eyes
Може да съчетавате продуктите както искате освен: Макарони, картофи, батати и бобови не може с продукти от групата на месни и рибни продукти, освен яйца, тях може да прибавяте в неголеми количества

# 442
  • София
И аз преди малко погледнах, но не видях да пише, че не може картофи със сирене и кашкавал, но знам ли...

# 443

Може да съчетавате продуктите както искате освен: Макарони, картофи, батати и бобови не може с продукти от групата на месни и рибни продукти, освен яйца, тях може да прибавяте в неголеми количества
А ти къде прочете обратното. Пише, че може да  се ядат НИСКО-МАСЛЕНИ млечни продукти - едва ли сиренето е било лайт и кашкавала също. Като изключение може да го приемем, но да не става навик.Няма да се отрази фатално Peace

П.П.Лека нощ и утре минусчета на гейовете пак Hug

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 22:47 от bebok_86

# 444
Здравейте,аз само минавам да ви прочета,да честитя на всички с минуси и да кажа как протече деня за мен.С кантара ще се срещнем утре-така се случи...
з.миникроасан с пълнеж кашкавал и шунка
о.месо със зеле на фурна,малко ориз
17ч. чисто нес
в.кюфте и наденичка на скара,но вечерята беше малко след 18ч.-тогава се прибрахме от разходка.
Лека и приятна вечер на всички.

# 445

Че това пък къде го пише  Rolling Eyes

Демек, макарони или картофи със сирене и кашкавал може, но не може макарони и картофи с месо, така ли?

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:10 от Анонимен

# 446

Принципно това се разбира,да.

Демек, макарони или картофи със сирене и кашкавал може, но не може макарони и картофи с месо, така ли?

# 447
Да! Макарони или картофи със сирене и кашкавал може, но не може макарони и картофи с месо! За обяд!

Ето тук го пише: http://mirimanova.info/forum/index.php?s=&showtopic=112& … indpost&p=272

"Макароны, картошку, батат, кукурузу (кукурузную крупу так же), кус-кус и бобовые нельзя с продуктами из группы "мясные и рыбные продукты", кроме яиц, их можно в небольших количествах добавлять. И не пытайтесь себя обмануть, съев суп с мясом на первое, а на второе картошку! (ЭТО НАПРИМЕР)
......
Не забудьте, что батат, картошку, кукурузу и бобовые нельзя сочетать с разрешенными мясными и рыбными продуктами, кроме яиц.
......
Макароны ТОЛЬКО из твердых сортов пшеницы (не забудьте, что нельзя сочетать с разрешенными мясными и рыбными продуктами, кроме яиц)
......
Молочная и кисломолочная продукция:
-Можно есть любую не жирную.
-Сыр можно любой жирности"

Ето за доказателство една системна рецепта за обяд - картофи със сирене гауда:
http://mirimanova.info/forum/index.php?s=&showtopic=113& … ndpost&p=3701

Ето още една - картофи с някакъв вид настъргано сирене/кашкавал: http://mirimanova.info/forum/index.php?s=&showtopic=113& … dpost&p=12300

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:22 от Анонимен

# 448
Здравейте мацки,

Изчетох само последните 4 страници, че няма да ми стигне времето за всичко.

Моренцето ми разби всякакви илюзии за спазване на диета. Успях само първите два дни да се въздържам донякъде. После му отпуснах края. Резултата е + 500 гр. от по-миналата събота до днес. Т.е. кантара сутринта показа 59,500 кг. Не се оплаквам. Все пак не съм се върнала при шестичките, както се опасявах. Мисля да ги омотам тия 500 гр. до следващия понеделник и после напред с пълни сили (видях си снимките по бански, ужасТ Laughing).

С интерес прочетох разсъжденията по сиренения въпрос. Логично е сиренето да не е разрешено вечер, защото е с висока масленост, но малко наръсено в шопската салата не ми се струва огромен грях. Всеки, обаче си решава за себе си и според това как се държи тялото му. С нищо не бива да се прекалява. Лично аз веднъж на две-три седмици бих си позволила подобно нарушенийце, но не се подвеждайте по мен, ако не сваляте. И не обявявайте, че системата не работи, ако тези минимални нарушения ви пречат на резултатите.

Днес менюто ми беше страшно лошо, че дребната не ме остави за минута и вече ме цепи глава:
з. две-три парчета шоколад и един Twix
о. сладолед
в. диня

Редактирам се - според мен картофи със сирене на обяд е позволена комбинация, без да се прекалява, разбира се.

Това с белия ориз ме утрепа... аз друг не ползвам. ooooh!

# 449
  • София
е, значи ще си хапна картофките със сирене и кашкавал.. разбира се в малки количества Peace

Общи условия

Активация на акаунт