"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 112
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Hug
Сиси, Мими честити ви рожденници-да са ви живи и здрави и нека растат щастливо и безгрижно Hug Hug Hug
Сиси сега пускам компютъра мила-малкия още от петък през ноща е с ларингит, температура, сополи, кашлица, и вчера добави и конюктивит Tired И яденето си зарязах, и ми е изморено от това и за това много ме няма последните 5-6 дни...
И това се отрази и на яденето ми-всъщност ядях малко по-късно. В 19ч. вече съм много гладна. Вечерите не са съвсем системни били защото хапвах тиквички пълнени с кайма Чудех дали да продължа системно или пак да спра за известно време Thinking Защото при мен за сега спря свалянето след отчета на 07.06 Но все още не съм решила със сигурност дали да спра пак за малко или да продължа. Свикнах на това хранене и може и да се взема пак в ръце.
Кашарел радвам се да те видя сред нас-добре дошла мила и успех Hug Правилата са ти ясни и давай смело Hug Другото ти си го знаеш Wink
Ставам, че дребното спи но проплаква през 5 мин. и аз от доста време не успявам да пусна публикацията ooooh!

# 256
[bСиси, Миме[/b] честито ви малки рожденици. Весели игри и добри приятели им желая. Много радост да ви носят.

Аз днес останах приятно изненадана от кантара - 700 гр. което ме сваля под 60 кг. Ура! Дано до края на седмицата се затвърди 5-цата.Доволна съм и продължавам с нови сили напред.
искам да попитам няколко неща.
За вечеря като хапвате таратор без мазнина ли е?
Не съм прочела още книгата и ми е интересно с какво авторката обяснява тази ранна вечеря? Т.е. какво се случва ако се вечеря в 19 примерно? Защото аз да си призная моите вечери са определено след 18 часа, като гледам да не са по късно от 19.

# 257
  • София
Нямах време вчера да се отчета : -600 за миналата седмица, не е много, но пък нямах време дори за една серия гимнастика, тази се надявам на повече

# 258
 Hug Hug Hug Здравейте, системни момичета! Все още ми липсва една идея воля,за да вляза изцяло в тази прекрасна система,но
за сметка на това ви чета редовно и се радвам на резултатите ви от сърце.   bouquet
сиси  и mime-to, честит рожден ден на вашите малки слънчица! Да растат здрави,усмихнати и безгрижни и да ви дават много поводи за радост!  bdbaloni
На всички останали - хубава и системна вечер!   Simple Smile

# 259
   Хайде да се отчета за първия ден:
 з- две праскови
 о- леща със салата от моркови и домат
 в- 4 ръжени сухара със сирене и 1 чаша айрян

Благодаря на Жани за съветите Hug на Бебок също.Закуската ми е доста оскъдна , но от утре ще въведа сухари сутрин.От другите по-стабилни закуски малко ме е страх.Много ми е подут корема и ме боли, май съм в ову Tired

# 260
Кашарел за нищо мила Hug Утре непременно да поправиш закуската Peace Относно подуването-то и при мен е така но пред МЦ, че и е близо пълнолунието(в събота). Усещам, че след понеделник за мен ще са подходящите дни за диетата защото се надямад до тогава да ми е дошло и почти преминаващ МЦ и тъкмо и пълнолунието да мине. А сега как ми се ядат забранените в системата неща. Ще видя дали от утре или от понеделник ще съм напълно системна Thinking

# 261
 Жани, да не съм те чула повече с това отказване! Naughty Хубава работа!Чудесен резултат имаш нормално е да има известно време задържане.Не се отказвай.Рускините да не би и те да спират като задържат?Гледах ги как по 5-6-12м си правят режима до достигане на желаните кг.А и ти сама каза че отдавна не си била на тези кг и явно тялото ти се настройва.Скоро ще тръгнеш пак надолу Hug Heart Eyes

Моето подуване е от проклетата леща.Спирам я, умрях си от болки в корема.Първият път имах съмнения дали е от нея, но след днес се убедих.

# 262
Добро утро.
При нас вали, ама има изгледи да се покаже и малко слънце по-късно.

Вчера пак не бях системна, днес отново ще е така - ще празнуваме РД-то на сестра ми. Тя на 20-ти имаше, ама нали бях на изпити и отложихме за днес.
Жани и аз подкрепям Кашарел - никакво отлазване, малко почивка обаче може Wink. Аз на тия кила - 76 - не съм била от 2006 година. Даже като забременях тежах повече - около 78. Нормално е бавно да стават нещата, но поне не се лишаваме от нищо и отслабването е трайно.
medunche каква воля бе душо, тука да е е някой строг тъмничен режим Joy Хайде настройвай се тези дни и от понеделник системна Hug
Мойто детенце още го мъчи зъбчето - направо ми се реве като я гледам как се мъчи. Сега още спи, ама и на сън мрънка горкото Cry
Хайде лек и системен ден Hug

# 263
  • Враца
сиси, миме, честит ви празник, мили майчета!

освен, разбира се, здрави и щастливи дечица, пожелавам на вас, като майки-героини, щастие, любови  търпение / за системата, какво си помислихте Wink/

з: три ппрепечени филийки с майонеза, един домат
о: тиквички с кис. мляко, кайсии
в: пилишко печено, домат или краставица.

системна ли съм според вас?

незнам дали сте коментирали този въпрос, ама как се справяте с големите количества храна? тоест, стомахът ми, аз да се засити, иска много. бих се радвала да го стесня, ама ако е ударно, ще гладувам няколко дни. вие имали ли сет този проблем, и как го решихте?

# 264
з: три ппрепечени филийки с майонеза, един домат
о: тиквички с кис. мляко, кайсии - кайсиите са разрешени са до 12 на обяд
в: пилишко печено, домат или краставица. Месо се яде самостоятелно или с макс 1 яйце, домата и краставицата са в друг вариант
системна ли съм според вас?

незнам дали сте коментирали този въпрос, ама как се справяте с големите количества храна? тоест, стомахът ми, аз да се засити, иска много. бих се радвала да го стесня, ама ако е ударно, ще гладувам няколко дни. вие имали ли сет този проблем, и как го решихте?
За стомаха - не знам до колко е разрешено в Системата, но преди хранене изпий 1-2 чаши вода, по време на самото хранене още 1 и веднага след като се наядеш още 1 - така хем стомаха ще е пълен, хем няма да си изяла много. И друго - порциите се намаляват постепенно, неможе изведнъж от 1 голяма чиния да искаш да се наядеш с половината че и по-малко количество. Глада не е съвместим с този режим на хранене, така че го изключваме като вариант за намаляване на порциите Peace

# 265
  • Враца
бебок, мерси! Hug
на жани помощната схема за вариантите съм си я запаметила на моя комп, сега не съм с ниго и пак се лутам с тия варианти Tired
добре де, кййсиите сега ги хапвам, ама за вечеря само пилешко newsm78 и колко трябва да изям за да се заситя... а пък предните 2 дни ядох салата с малко кашкавал, та не искам пак същото....
дайте идея newsm78

# 266
Ориз със зелечуци - морков, тиквичка, чушки
Елда със зеленчуци
Таратор
Прясно зеле на фурна без мазнина
Лястовичи гнезда
Сухари със сирене
Който  се сети да изброява още

# 267
  • Враца
 Laughing Laughing Laughing
бебок, мерси, но имах предвид с наличното храна как да ям системно.
мързи ме да готвя Whistling

# 268
Laughing Laughing Laughing
бебок, мерси, но имах предвид с наличното храна как да ям системно.
мързи ме да готвя Whistling
Кажи какво имаш да ти кажа какво да ядеш  Joy

# 269
Здравейте Hug
Кашарел, Бебок много сте прави милички-добре, че при нужда има кой да ми влее акъл в главата. Че аз добре давам съвети, но кто стигне до мен явно зле се съветвам сама Blush
Бебоче мерси за кафенцето Hug
Трън в очите ами то Бебока ти е изредила възможности за вечеря. С пилешкото месо може да си свариш яйце. Да нарежеш яйцето (или 2бр) и месото. Да има нарежеш някаква зеления(мерудия, копър малко), малко черен пипер, 1с.л. ситно нарязан лук и сок от лимон. И имаш системна салата Peace

Момичета реших вече-продължавам по системата защото се чувствам мноог добре с този начин на хранене. Пък свалянето-когато дойде, тогава Wink
Лек и системен ден сладурани Hug

Общи условия

Активация на акаунт