"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 071
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро.

Вчера РД-то мина много добре - хапнахме, пийнахме и се прибрахме Joy
Малката от вчера е на противовъзпалително лекарство - за сега ще минем без антибиотик за зачервеното и гърло.
Дивимо а така, няма да сменяш цифрата, че току виж си се отпуснала като видиш, че ти остават по-малко килограми за сваляне Hug
Сиси дано не дадат отражение тия кайсии.Аз като бях в Свищов си купих, ама освен на външен вид с друго нищо не подсказват, че са кайсии Sick
Жани дано малкия бързо се оправи Hug
Отчета за днес ще го давам после, че нещо нямам апетит и не знам какво и дали ще ям.
Лек и системен облачен и ветровит ден  cold

# 286
Здравейте и от мен!

Като гледам не съм ви липсвала много! Браво на всички с минуси, най-вече на Дивимо...

Та изчезнах, защото в неделя вечерта викахме бърза помощ и буквално излетяхме до свекър ми и свекърва ми. Свекър ми направи няколко сериозни гърча, та го откараха в болница и ние до снощи бяхме там, та майка да не е сама, а и да се занимава с малкото, за да не мисли. Хубавото е, че го стабилизираха и го изписаха. Дано не се случват повече такива неща, защото и на най-големия си враг не пожелавам това, на което станахме свидетели. Беше ужасно....

Както и да е! Иначе аз обявявам ВТОРИ ЗАСТОЙ! Кг не мърдат и това е, а лошото е и че см са мръднали само с по 1бр. и то не навсякъде. Та това е от мен! Целувки и прегръдки на всички

# 287
Нямам много време да влизам напоследък,но гледам да съм системна доколкото може,че нямам и много време за готвене и за ядене

Steletu,радвам се,че са се оправили нещата и дано не се случва повече  Praynig
Сиси,Мимето,честити ви рожденици на патерици  Hug Да растат здрави и щастливи!
Дивимо,продължавай само в този дух!
На всички останали много минуси!

# 288
Хайде, на стартова линия и аз. Получих си книгата, поръчах една и за майка ми, че и тя има да сваля, залепих си линийка за системата и се претеглих. Имате ли идея дали и кога ще излязат другите книги на авторката?
Ох, страшно много се надявам този път да не се откажа, че зимата почнах с Дюкан и го зарязах точно след месец.  Sad

# 289
Адаш добре, че всичко е наред вече. Дано повече да не ви се случват такива работи. За застоя - несе притеснявай, ще тръгнат надолу нещата Hug Heart Eyes
Жасмин никакво отказване - тук не се лишаваме от нищо, че да ти писне бързо Peace

# 290
  Ауууу, никакви не пишете...къде сте се покрили?

Стелету, радвам се че всичко е завършило добре Hug

Бебок, дано детенце бързо се оправя Peace

Моите отчети ще ги давам вечер, че ми е по-лесно.

Сега имам питане, но май няма да има кой да ми отговори.На обяд може ли ориз с моркови и салата домати със сирене.Изхождам от варианта ориз с таратор и се надявам да е позволено.Дано някой се появи да каже Laughing

# 291
  Ауууу, никакви не пишете...къде сте се покрили?

Стелету, радвам се че всичко е завършило добре Hug

Бебок, дано детенце бързо се оправя Peace

Моите отчети ще ги давам вечер, че ми е по-лесно.

Сега имам питане, но май няма да има кой да ми отговори.На обяд може ли ориз с моркови и салата домати със сирене.Изхождам от варианта ориз с таратор и се надявам да е позволено.Дано някой се появи да каже Laughing

Може,може  Laughing

# 292
  Еееее, супер си мама на Марти Hug мерси!

# 293
Хайде системки - време е за следобедно кафе

Аз обядвах - ориз с пиле, свинско месо с лук на фурна и салата - домат, краставица, пресен лук и извара. Вечерята ми май ще е салата само, че сега преядох и ми се доспа.Направо като бебе - като се наям ми се доспива, а като се събудя съм гладна Joy
Кашарел виж че бързо са ти отговорили Wink.Пишем бавно, ама когато трябва отговаряме Joy

П.П.Дайде да се стегнем - 1 тема я влачим 1 месец, може и по-добре Hug

# 294
  Бебок, благодаря за кафето Hug Точно на време. За писането явно сме по-малко от момичетата по-другите теми и затова не се пише много.Аз до сега такава тема за режим не съм виждала. В 90 дневната свършват за 5дни темите..едвам смогвах.

# 295
Здравейте Hug
Стелету дано всичко лошо вече е далеч зад гърба ви отминало и повече да не се случва Praynig Hug
Кашарел вече са ти казали за обяда Peace
Жасмин добре стартирала и Бебока вече ти е казала-това не е диета. Не е изобщо трудно да се храниш в системата. Само в началото няколко дни ще ти е гладно вечер. Но после така ще свикнеш, че дори без да знаеш час ще си гладна в 18ч. Тук няма забранени неща, а просто са подредени по определен начин Peace
Бебоче взимам си от сутрешното ти кафенце и от сегашното и отивам да го пийна на спокойствие на терасата докато малкия ми ревльо спи....От снощи това дете само реве, реве ooooh!
Сиси  Hug И аз като Бебо мисля, че няма да има проблем от кайсиите. Аз обичам много череши, пъпеш, вишни Но като стават само до ябяд и после ако има вкъщи със сигурност ще ям. И за това не смея да си взема Embarassed
Дивимо идвай на отчет, че си страхотен стимул в темата. Мисля си да пишем на Мириманова за страхотните ти минуси Hug

Да ви кажа днес и вечра си имам минусчета. Но ощесъм с 900гр. над линийката. А пък преди малко ме споходи МЦ-то. Добре поне, че и в събота е пълнолуние та двете ще минат на куп. Че и от двете задържам яко вода Whistling

# 296
Ето ми отчета за днес:

з: 1 парче баница с една кофичка кисело мляко
о: домат с моцарела и 1 голяма пилешка пържола с 2-3 лъжици ориз
в: ще е ябълка + елда + кафяв ориз (вариант 3)

не знам колко е системно, ама като за пръв ден - толкоз.  Grinning

# 297
Здравейте !Стелету,надявам се този кошмар да не се повтаря!На всички вас и на тези,около вас желая здраве,здраве и пак здраве!За днес:
з.ръжени сухари,шунка,череши,1 вафла
о.пиле с ориз,домат,десерт-кисело мляко.
Сега ще изпия една инка
в.не съм я мислила,но то какво ли има да мисля-варианти при мен-2 или 3.Това е .Лек и системен ден ви желая!

# 298
здравейте,
дивимо- браво на тебе, от както чета във форума постоянно отчиташ минуси Peace
Сиси- отразиха ли ти се кайсиите?Аз снощи за вечеря бях на пъпеш и се чудех дали ще ми се отрази. Но тази сутрин бях с минус.
моя отчет за днес
з-бисквитки
о-салата с домати, краставици, сирене
в- сигурно пак салата. На РД сме и сигурно ще хапна по -късно, но ще гледам да е поне само салата.
ще си поискам тортата за закуска Joy

# 299
Жасмин добре ти е менюто Peace
minilini от 7-ми вариант за навън става сухари с айрян/кисело мляко. Не карай само на 2 и 3 варианти Peace

Отчет за днес:
З: препечени 2 филийки с пастет и нескафе
О: пържола на скара (снощи пекох на мъжо) и от снощия ми ориз с тиквички и сухи сливи
15ч. нескафе
В: сухари с айрян и сирене или ориза (но май не ми се яде ориз пак)

Общи условия

Активация на акаунт