"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
 Алиена, абсолютно подкрепям казаното от теб Peace Много си права.Ето до скоро не се и подозираше че за вечеря препоръчват кафяв ориз за вечеря, но тук има страхотни резултати и с бял, аз него ще си хапвам Flutter

Jillian, браво! Айде сега с нови минуси в понеделник  bouquet

# 496
Жасмин, моля те не спирай да пишеш.Сигурна съм че ще си полезна на много момичета Hug като се посистематизират още неща Бебока може да редактира увода и да е още по-полезен Wink

Ами мен най-много ме е яд, защото загубих часове в преводи, за да се систематизират нещата, в рецептите доста пуснах. И за какво? Че са ми малко 2 деца на главата, мъж и къща, та да си губя времето, ами за труда си само критики да отнасям. Това не било системно, онова не било така, незнам какво си...
Ами не съм го измислила аз - каквото чета в руския форум, това и превеждам!!!
Замалко наистина ще спра да пиша тук, за да обмисля нещата.  Peace

# 497
  Жасминче, размисли в положителна посока можеш да си полезна на много хора, убедена съм че ще оценят труда ти всички   bouquet

# 498
Жасмин, моля те не спирай да пишеш.Сигурна съм че ще си полезна на много момичета Hug като се посистематизират още неща Бебока може да редактира увода и да е още по-полезен Wink

Ами мен най-много ме е яд, защото загубих часове в преводи, за да се систематизират нещата, в рецептите доста пуснах. И за какво? Че са ми малко 2 деца на главата, мъж и къща, та да си губя времето, ами за труда си само критики да отнасям. Това не било системно, онова не било така, незнам какво си...
Ами не съм го измислила аз - каквото чета в руския форум, това и превеждам!!!
Замалко наистина ще спра да пиша тук, за да обмисля нещата.  Peace

Жасмин,определено беше и със сигурност ще си страшно полезна на всички нас,а и на бъдещите последователи на Системата!Крайно време беше да се заеме някой толкова сериозно и да изясни недоизяснените до момента неща   bouquet
Не виждам проблем да се пишат по 50 или дори 10 страници,ако написаното в тях е полезно и важно за Системата,а на който не му харесва,да не чете  Crossing Arms
Благодаря ти отново за преводите и изясненията!Нека да знаем занапред със сигурност каквмо може икакво не,а който иска,да си видоизменя нещата,но е важно да знаем истинските правила  Wink

# 499
  Жасминче, размисли в положителна посока можеш да си полезна на много хора, убедена съм че ще оценят труда ти всички   bouquet
Наистина си много полезна!
Дори и да не пиша, чета редовно!
Страхотна си! Hug

# 500
Момичета тази тема заприлича на една съседна в която ядат само месо.  Grinning
От там избягах точно заради такива забележки и подмятания. Е и не само заради това.

Толкова задружни бяхте. Нека да се върне приятния тон на темата и да си обсъждаме всичко, което ни вълнува във връзка със системата.  Peace

# 501
Жасмин не се отказвай,че такива новообранци като мен има да се оглеждаме,като зайци в люцерна! Rolling Eyes
Аз ви чета,чета също и старите ви теми.Наистина сте много упорити т.е последователти   bouquet
Моята вечеря е приключих в 18.10 като ядох краставица и кисело мляко.
Направих си рисунка с кг и включих калкулатора да изчисля моето  тегло.
Идеалното ми тегло е 57.200 , максимума 67.800.
Дали ще достигна 60 кг???  EmbarassedА трябва!
Някои ме помнят от друга диета.Аз съм на принципа бавно ,но здравословно.
Започнах я на 27.06 със заветните 70 кг. при ръст 165.
Тъкмо вчера ми дойде МЦ и добре,че днес не бяхме на работа.
За утре закуската ми е готова -мързелива баница,кафе/без захар/
О-от форума с рецепти си направих "Запеканката от тиквички и картофи"-стана чудна
Забравих да попитам нещо?Тъй като почивката ми е обикновенно в 8 ч закусвам.Понякога ходим и от 5.30 на работа до 14-15 ч зависи от работата.
До колкото разбрах до обяд може да се яде когато и колкото си поискам?напр.в 10 ч също имаме почивка и ако нещо ми е гладно напр.може ли да хапна.Разбирам,че може.Кажете ми вие ?
В-ще бъде свинско в микровълновата и вода,че отдавна не съм яла месо.
Желая ви лека и спокойна вечер момичета! txtloves

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 22:18 от Джижи

# 502
Жасмин, и аз ще се включа с молба, да продължаваш да пишеш. На мен лично ми е интересно всичко, което публикуваш и не мисля, че изпадаме в излишни подробности. Най-малкото си повишаваме общата култура, покрай твоите преводи и показването на различията с рускините. За което аз лично ти благодаря   bouquet

Абсолютно съгласна съм с поста на Ral_p, при предното сдъвкване темата ми заприлича на Дюканки, но се въздържах да го напиша. Хайде наистина тук да не става така  Stop

Аз съм от редовно четящите, рядко пиша, защото няма какво - менютата ми са еднообразни, гледам да редувам вариантите за обяд и вечеря, за да поемам от всички вещества; кърмата ми не намаля; не правя много упражнения, но детето ми прохожда в момента и съм нон-стоп с него напред-назад - дано наваксвам така  Simple Smile

Лека нощ!

# 503
Здравейте,момичета  HugМоят кантар започва да ме ядосва-тази седмица съм в застой,няма минус/добре,че и + няма!/.Пред МЦ съм и се чувствам подута,дебела ит.н.Гледам да съм системна,но резултата не е много радващ.За днес:
з.2ръжени сухара,1 вафла,кафе
о.яйца на тиган,таратор,кюфте на скара
15.30ч. кафе.
в.не бях гладна,хапнах 3 късчета месо,печено на тиган.
С водата  днес съм добре-само след вечерята съм приела литър и половина.
Утре вечер и на 01.07/вечерта/съм поканена на банкет и работна среща.Няма как-вечерите ще бъдат след обичайното време,но ще гледам да бъдат колкото се може по системата.Следващите дни със сигурност ще трябва да затегна колана!
Възхищавам се на всички,които успяват да намерят време и да приготвят нещо "специално" и за себе си по отношение на менюто.Аз не мога да се класирам-хапвам от това,което се намира и което е по системата.Ако за нещо не съм сигурна-просто го отминавам.Е,понякога имам прегрешения,но нищо човешко не ми е чуждо.Ще се радвам да си споделяме и подкрепяме по пътя,който сме поели.Лека и приятна вечер  на всички!

# 504
Привет! Hug Ихааа, цели 7 стр. съм пропуснала, никога не е било! Я да видим какво..
Благодаря пак за поздравите и пожеланията! Hug

Бубе, аз не съм вече много актуална с минусовите честитки, но не мога а не те поздравя за раздялата с първите 5 кг.! Браво! Hug Надявам се, че сте зравички!
farfallina, много бонуси да видиш!;) За неравномерното сваляне - не помня ти имаш ли деца, съответно бременности, но при себе си забелязвам, че след втората отслабването нанася по-големи щети на  кожата, общата визия, всичко.
Жани, браво за хубавото минусче! С теб сме с почти еднакви килограми в момента, хайде заедно да слизаме  при шестичките другата седмица, а!? Hug
IntRiGa_GirL , добре е да има приличен интервал между храненията, поне 3 ч. гледам а е аз, а ако ям плод, внимавам да е непосредствено преди основното (около 30 мин.).
gyulche11, нещо не ми се връзва, казваш, че си постигнала желаните килограми, пък искаш по повечко от -100 гр. седмично..
Миме, браво и на теб за минуса! Hug
Жасмин, честита прическа и пожелавам бързо да се видиш на желана снимка "сега", този път с бански. Wink Скраба и мумиото го зарязах напоследък по мързеливи причини по-скоро.. но ще опитам да ги вмъкна отново трайно. Допълвам - толкова се зарадвах на включването ти, защото определено се открои като четяща
medunche, усепх и с още по-добри резултати да се зарадваш!
Джил, сигурна съм, че бързо ще стопиш плюсчето, а и сега с този вирус съвсем! Hug
Бебок, така те искам - системна и мотивирана! За брашното не
Джижи, преядоха ми се малини, къде ги береш и за какво? Simple Smile До 12 може всичко, но е препоръчително това всичко, което ти се яде да го хапнеш наведнъж. В 10 ч. по-добре хапни само плодове.
Алиена, радвам се, че държиш фронта, определено към финала можем да си позволим повече прегрешения и при мен не се отразяват засега, но това не трябва да ни отпуска. Hug Допълвам - подкрепям казаното от теб, че леко побългаряване на Системата не би навредило, написала съм и по-долу.
annivv, успешно ново начало!
Сомбре, писах ти смс в понеделник, до неделя сме тук, дано успеем да се видим! Hug
tania6, радвам се, че си харесала плоския ръжен хляб! Hug
Evita, да пишеш по-често! Hug
minilini, можеш да опиташ планираните несистемни вечери да започнеш с чаша червено винце, пък току виж, потънала в разговори се превърнат в непланирани системни. Wink

Сиренето - каквото и да е то (ниската масленост не е задължителна според мен) смятам, че не е фатално, ако се хапва понякога, стига да е малко и да се спазват другите основни правила на Системата. Както някои си признават напр. че слагат мазнина на салатата за вечеря и пак имат прекрасни резултати.. наистина, нека всеки сам прецени и следи кое как му влияе, за да може да коригира нещата в следващите хранения или дни.
Белият ориз - честно казано и на мен ми се струваше странен за вечеря и аз самата за почти 4 м. системстване нито веднъж не съм го яла за вечеря, само елда се е случвало, но като цяло предпочитах нещо лекичко. Иначе вкъщи ползвам предимно кафяв ориз заради децата.
Макарони - аз пък си мислех, че въобще не могат за обяд и винаги съм внимавала даже фиде да няма в супите, те са си пшенични.. newsm78
Сушените сливи - и аз веднъж ги срещнах не помня къде и щях да пиша за тях, но не проверих веднага чуденката си и после забравих..

Не е лошо, че се коментираха тези неща и е добре да се отбележат на 1 стр. в новата тема, защото със сигурност ще се повдигат отново тези въпроси от нови момичета. Може системата при много от нас да действа с известни волни и неволни грешки, но за други те може да са спънка и да се чудят защо! На 1 стр. и на мен ми вадят очите много неща за пипване отдавна, Жасмин е права за всичко!
Рускините вече са осъвършенствали Системата, ние също трябва да направим това на българска почва, ако искаме максимално добър ефект!! Аз също съм се питала за някои неща, но общо взето съм действала на принципа - щом се колебая, значи е по-добре да го пропусна, но е време заедно да доизясним по-кардинално нещата, за което благодаря не само на Жасмин, а и на Кашарел за повдигнатите въпроси!! Peace

Стеле, спокс и не се сърди! Hug Наистина е много полезно това раздвижване на темата! Ти също имаш чудесни резултати, може пък някои от обсъжданите неща да спомогнат да станат още по-чудесни!;)

Отчет ме мързи да пиша и за вчера и днес, но общо взето нищо интересно, продължавам да прегрешавам с прелестните кайсии, но вече почти им се наситих, а и те свършват слава богу..

Лека нощ! Hug Уф пиша сто часа, ама каката ми е болничка и чак сега успях да публикувам..

# 505
  Добро утро!Ето обещаното за закуска:

Сиси, деликатна както винаги!Радвам се че и за теб е полезно новото инфо.Сега като няма кайсии в понеделник с Жани право при 6тиците  bouquet

Още не си знам менюто...по-късно ще отчета.Хубав и системен ден  bouquet

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 07:51 от Кашарел

# 506
Кашарел мерси за закуската а т мен кафето,че отивам на работа!

# 507
  • Насред хаоса
Бързам да се пофаля, преди геят да се е поправил - минус 500 г.  newsm44 Значи ми остават още 500 г до достигането на 82, които бях стигнала и после с целия си акъл възстанових. Имало файда значи от наказанието на гея, а пък като не го пуснах и на парада в събота, съвсем.  Mr. Green
С тия спорове съвсем се обърках. То толкова видове сирене, че ум да ти зайде. Чета вчера едно, мързи ме да се връщам да видя как точно се казваше, ама аз го чета като "търтей". И толкова чудене падна какво ще да е това сирене "търтей".  ooooh!
Сиси, не съм получила sms. Може би си объркала номера. Ще видя аз дали ще се освободя, че сме в ремонт, и ще ти пиша.  Hug
Стеле, не се ядосвай, душко!  Hug Карай си както си знаеш и както смяташ, че е правилно, не си от вчера в тая система, имаш прекрасни резултати и не си струва да си вдигаш нервите. Новости и съмнения относно едно или друго винаги ще има, преводите също не винаги са точни, така че не се отклонявай встрани и си спазвай системата, както ти си знаеш.
Дивимооооо, къде зачезна, бе душа? Я на отчет да видим още някой минус!  Hug

# 508
Добро утро.
Хайде от мен десерта  Wink

Сомбре браво - и като стигнеш пак 82 този път дано продължиш още надолу Hug
З:филийка със сирене и домат, купичка ягоди със захар, сладолед

# 509
Здравейте сладурани Hug
Наистина снощи много сте писали...после ще ви чета, че сега бързамда ви пиша. Имам си официално вече интернет и естествено хубав сигнал Party
Кашарел, Сомбре, Бебок страхотни вкуснотии днес сте поднесли и както виждам обещаните от снощи  Wink Hug
Искрено се надявам, че вчера е вече минало и от днес темата ще бъде пълна с много положителни емоции.
Жасмин обещавам да търся и помагам при четенето из руските сайтове. И ти като добре разбираща руски ще си от голяма помощ. Така, че наистина не спирай да пишеш.
Аз лично смятам да се извиня ако съм засегнала някой и персонално теб  bouquet

Предлагам да се върне добрия тон на темата и да минем към дискусии без нападки. Тук сме с една цел и нека да се подкрепяме Hug
Аз предлагам всички дружно да се опитаме да разширим познанията си за Системата.
Сиси дано наистина в понеделник да се наместим с теб при шестиците Praynig

Отчет за вчера:
З:закуска от закусвалнята(питка с наденица и кашкавал), нескафе и боза
О:пържола на скара и домати
15ч. нескафе
В: 2 постни сърми с ориз и домат
Хайде после пак ще ви пиша, че с дребното отиваме на разходка докато пак не е заваляло Peace

Общи условия

Активация на акаунт