Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на Дженифър Лопес за кърменето?
Какво е мнението на участниците във форума за решението на Дженифър Лопес да не кърми децата си?
Какви са някои от бисерите, споделени във форума по темата за кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на Дженифър Лопес за кърменето?
-
Какво е мнението на участниците във форума за решението на Дженифър Лопес да не кърми децата си?
-
Какви са някои от бисерите, споделени във форума по темата за кърменето?
-
Какви са някои от аргументите, използвани във форума в подкрепа на кърменето?
-
Какво представлява престилката за кърмене и защо някои майки я използват?
Ще ми/ни липсват бисерите на предишните... Ама днес - пресен, от една съседска баба:
. Аз в началото на януари ще ходя на лов за нови бисери, разбирай, че отивам на консултация. А като изтърся че давам по цели парчета картоф, банан и тиква....не знам дали да го споделям това всъщност, може педките да се откажат от нас
По-добре си трай или пък не - кажи й и после сподели във форума поредните аргументи в отговор. На мен лично ще ми бъде адски интересно да разбера коментарите. Между другото и ние от януари сме на "лов за нови бисери". Очаквайте включване и от мен!
Д-р Марио е педиатърът на моята дъщеря, и с две ръце се подписвам, че такива бисери от неговата уста (ръце 
Лятото кърмата пари, при температура също, значи при студен шейк изстива, проста логика