Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 946
  • 249
  •   1
Отговори
# 45
В къщи аз, майка ми и баща ми сме родени във вторник.
По-интересно е в семейството на най-добрия ми приятел: дъщеря му е родена на 16 Април, жена му - на 17 Май, той - на 18 Май, синът му - също на 18 Май Mr. Green

# 46
Децата ми са родени на датите на баба ми и дядо ми- 19-то и 13-то число.
Рождените ни дни са групирани по месеци- май, юни, юли, август и септември.
Изключение прави моя РД.
Свекър ми и дъщеря му /май ми се пада зълва/ са родени на 5 март с 30 години разлика.

# 47
  • Бургас
При нас не се сещам да има нещо любопитно, освен може би рождената дата на съпруга ми. Роден е на 1-ви юли, в 12 часа на обяд, 65-та година. Смята, че е съвършен, понеже раждането му цепи точно на половина едно десетилетие, една година и едно денонощие Mr. Green  Joy
Другото интересно е при дъщеря ми. Още в началото, когато започвахме опитите за бебе, преди да разбера, че ще имам проблем със забременяването, смятах каква зодия искам да бъде бебето. Изключвах овен, защото майка ми и свекърът са тази зодия и са, меко казано, трудни характери Crazy Изключвах и скорпион, понеже съм зверски "хапана от скорпиони"  Mr. Green
Е, дъщеря ми е овен с асцендент скорпион Twisted Evil

# 48
Да допълня за нас......

Двете ми племенници - от моя страна и от страна на мъж ми са родена на една дата, един месец, но различни години......

Брат ми и починалата ми сестра са родени също на една дата и един месец, различни години.

Имаме 5 човека в семейството родени на 13 число.......

# 49
  • ул. "Мечтание"
Имаме 5 човека в семейството родени на 13 число.......

Яко!  Joy

# 50
Не е за семейството, а за една моя любима съфорумка и вече от години приятелка и в живота. Тя е 1 г. по-голяма от мен и рожденият й ден е в деня преди рождения ден на моите дъщери. Нейните деца са 1 г. по-малки от моите, а моят рожден ден е в деня преди рождения ден на нейните близнаци.

# 51
Всичките ни празници са август - 09 - сватбата, на 15-ти съм аз, на 23-ти е Криско, на 24-ти е мъжа ми.

Имената са ни малко странни - баща ми е Наньо, майка ми е Вихра, баба ми е Негритка. Фамилията ми по мъж е Ушева  smile3535

# 52
  • Между гори и планини
При нас нищо особенно...
Само това , че баща ми, майка ми и аз сме родени в 7-мият месец. Баща ми е бил толкова малък, че е спял в затоплена керимида. Майка ми са я записали 1 ден по-късно след раждането й, защото не са вярвали, че ще оцелее. Аз съм била 1 месец в ковиоз. Когато забременях и бях с рискова бременност, се очакваше да родя пак в 7-мия месец, защото вече и генетично съм предразположена към това. Обаче успях да устискам до края и прекъснах поредицата.

# 53
  • София
Интересно беше семейството на бившия ми съпруг - той, брат му, сестра му, майка му и баща му са все зодия Рак! Питате ли ме какво ми беше?!

Да, хората се делят на РАЦИ и на ПОСТРАДАЛИТЕ от тях... Mr. Green

# 54
  • Бургас
Интересно беше семейството на бившия ми съпруг - той, брат му, сестра му, майка му и баща му са все зодия Рак! Питате ли ме какво ми беше?!

Да, хората се делят на РАЦИ и на ПОСТРАДАЛИТЕ от тях... Mr. Green
Аааа, не вярвам Crossing Arms За мен се делят на скорпиони и нахапаните от тях Mr. Green Мъжът ми е рак, душа - човек е, като изключим абсолютната му убеденост, че е съвършен Joy

# 55
  • София
:
Другото интересно е при дъщеря ми. Още в началото, когато започвахме опитите за бебе, преди да разбера, че ще имам проблем със забременяването, смятах каква зодия искам да бъде бебето.

И аз така, като започнахме опитите за бебе през 2000 година исках бебето да се роди през лятото, правех сметки за зодиии, почивки и триместри...Е роди се през лятото ама пет години по късно, през юни 2005.... Tired

# 56
Аз съм Рак, съвършена съм  Flutter
Но не мисля, че някой е пострадвал сериозно от мен Mr. Green

# 57
  • Хасково
Беше ми приятно да изчета мненията до тук! Хубава и любопитна  Wink тема   bouquet

В моето семейство не мисля, че има нещо особено интересно. Освен това, че аз и дъщеричката ми сме родени на 22-ро число, мъжа ми и брат ми - на 29-то, но все в различни месеци и години...
Аз и братът на снаха ми (жената на брат ми) сме родени на 22.05 с 10 години разлика.
Интересно ми беше запознанството с една колежка от университета. И двете сме с еднакви име и презиме (без фамилия Laughing), родени сме на една и съща дата и братята ни са с еднакви имена.

# 58
  • София, център
Дъщеря ми е родена на 20.05 2005, а в къщи сме на последователни, но на различни месеци.

# 59
  • София
Интересна тема  Grinning веднага се включвам

Разликата между мен и съпруга ми е 2 години, 2 месеца и 2 дни Simple Smile

Синът ми и баба ми са родени на една и съща дата - 12 февруари, но имат около 70 години разлика   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт