Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 933
  • 249
  •   1
Отговори
# 195
Аз и съпругът ми сключихме граждански брак на датата, на която са го направили и моите родители, при това съвсем случайно, на същата дата майка ми има рожден ден.

И ние така, с разликата, че на тази дата аз имам рожден ден........

# 196
Сещам се за още съвпадения, но с една приятелка.

Имената ни се римуват.
Тя е родена 1977, аз 1978, разликата ни е 9 месеца.
Нейният голям син е 1997, моят - 1998 - разликата им е 9 месеца.
Мъжете ни са приятели от деца, както и ние двете. Запознахме се с тях (съпрузите си) заедно и се оженихме почти заедно.

Брат ми и дъщеря му са родени на една и съща дата, един и същи месец (но в различни години  Joy ).

На наши приятели, брат и сестра децата им, момчета, са родени на 17.08, но в различни години.

# 197
  • до една звездичка
Малката е родена на датата ма дядо си и ЕГН-то и съдържа последните 4 цифри от ЕГН-то на баща и.
Но нали не последните 4 цифри от нейното са като последните 4 цифри от неговото,защото това няма как да е възможно  Simple Smile

При нас с дъщеря ми е точно така - последните 4 цифри от моето ЕГН са абсолютно същите като последните 4 цифри от нейното. Но, както казах, това се отнася за две жени, все пак.

Горния случай и мен ме озадачава, защото знам, че предпоследната цифра от ЕГН-то на жените винаги е нечетна, а от това на мъжете - четна, така че не знам как е възможно да има съвпадение при мъж и жена ...  newsm78

# 198
  • София
Като чаках за нова лична карта се оказа, че пред мен е една жена с мъжко ЕГН ooooh!

# 199
Като чаках за нова лична карта се оказа, че пред мен е една жена с мъжко ЕГН ooooh!
Как да разбера моето ЕГН мъжко или женско е?

# 200
Как да разбера моето ЕГН мъжко или женско е?

Предпоследното число на жените е нечетно.

# 201
Значи ми е женско ЕГН-то. Stuck Out Tongue
Благодаря!

# 202
аз съм на 02.02 мъжо е на 11.11  Grinning Grinning

# 203
Цялото семейство от страна на майка ми са финансисти ,а на баща ми военни и адвокати(само той се цепи от колектива Simple Smile).Баба ми и дядо ми са родени на два последователни дни от месеца.Майка ми и баща са родени  на трето число от два последователни месеца.

# 204
По бТВ даваха за майка на 3 деца, които са родени на 08.08.08г., 09.09.09г. и на 10.10.10г. Лекарите уверяват,че нямат пръст в това. Всичко е станало нормално.

А днес е 20.10.2010г. Наближава и 20,10ч..........Кое ли бебе ще се роди след около 40 мин.?

# 205
В моето семейство има няколко съвпадения:
   - двете с дъщерята сме родени на една и съща дата
   - двете с дъщерята имаме еднакви презимена и фамилия/т.е. баща ми и съпруга ми са с едни и същи имена/
   - с майка ми сме се омъжили на едни и същи години и сме родили на едни същи години/18-19/. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:55 от inna-bubulina

# 206
  • Ямбол
В моето семейство има много учители /майка ми, баба и дядо, две лели, двама сваковци и ... аз по професия/. Съпругът е друго тесто и по-добре.

# 207
при нас ситуацията е:баща ми майка ми (бог да я прости  Flowers Rose ) и брат ми са една зодия
сестра ми роди малкия си син на рождения си ден
а аз родих детето си на рождения ден на свекървата

# 208
Даа, майка, баща и брат с кафяви очи, а аз със зелени.

Къде е уловката  newsm78  Laughing

# 209
  • Ямбол
Даа, майка, баща и брат с кафяви очи, а аз със зелени.

Къде е уловката  newsm78  Laughing
Светлите очи са през поколение.
Огледай бабите и дядовците и техните и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт