Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 510
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Гледам, че днес г-жа Броненосец е превела някои от ключовите диалози от снощния епизод- сърдечни благодарности!  smile3525 smile3525 smile3525 - ако не е много нахално беше обещала и превод на част 1- разговора преди и по време на боя Толга- Харун- аз поразбрах туй- онуй, ама друго си е да се произнесе капацитетът! Peace

# 361
  • plovdiv
Отдавна не съм се включвала в дебатите,но снощната серия ме провокира.Най-после видяхме една стойностна,изпълнена с много чувства и действие серия.Изгледах я 2 пъти на един дъх.Такова развитие на нещата не успяхме да предвидим.Евала на сценаристите,успяха да ни изненадат и да ни приковат към мониторите.

О, мила! Имаше няколко такива серии!
Трябва да отдадем дължимото и на режисьора на филма! Гледам го - 35-40 години. Има ли, няма ли филми зад гърба си, не се знае,но как успя да извле4е максимума от потенциала на актьорите. Това е денонощна работа с тях!
Вярно е ,че последните 2-3 серии са много добри.Но магията на този филм я правят артистите с невероятната си игра.Карат ме да забравя,че това е просто филм.Толкова е истинско преживяването,че по 2-3 дни не мога да се оттърся от чувствата,които ме обземат след серията.

# 362
Сега и Харун ще е по решителен след постъпката на Толга, тя беше като каталазатор за него! Ще видите на какво е способен оттук насетне!

няма да има вече,  newsm61 smile3515 smile3511 smile3514,

а married argue   ruporuu Heart Eyes fight

Присъидинявам се към твоя оптимизъм!

# 363
Дани, слуша ли песента, която е пуснала Bghelp на стр. 19, невероятна е.

# 364
  • Варна
Вярно е ,че последните 2-3 серии са много добри.Но магията на този филм я правят артистите с невероятната си игра.Карат ме да забравя,че това е просто филм.Толкова е истинско преживяването,че по 2-3 дни не мога да се оттърся от чувствата,които ме обземат след серията.
О, скъпа, само 2-3 дни ли?! Аз съм така от месеци...непрекъснато! Ето и сега почва серия, която съм гледала сигурно десетки пъти, но само като чух началната мелодия- цялата настръхнах и сърцето ми се разтуптя! Peace

# 365
О,аз не мисля да преживявам отново тези страдания , които преживявах гледайки го на монитора...Реших да си спестя болката и сълзите до към 39 епизод..което с това темпо на излъчване на филма, Нова може и до октомври да го дават. Надявам се поне като свърши другия филм от 21ч, да продължат Незабравима както първия сезон-по 2 серии..Така и въздействието на сомия филм ще е по-различно!Поне за мен де.

# 366
  • Варна
Дани, слуша ли песента, която е пуснала Bghelp на стр. 19, невероятна е.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3525

# 367
О, скъпа, само 2-3 дни ли?! Аз съм така от месеци...непрекъснато! Ето и сега почва серия, която съм гледала сигурно десетки пъти, но само като чух началната мелодия- цялата настръхнах и сърцето ми се разтуптя! Peace

Скъпа, имаше няколко върхови постижения -  сериита като цяло! А моментите са безброй!

# 368
  • plovdiv
Абе каквото и да си говорим вече сме обсебени.То за тази болест лек няма.Добре,че във форума диагнозата ни е една и съща-НЕЗАБРАВИМА!!

# 369
  • Варна
Оффф, десетки пъти съм гледала тая серия и пак се разчувствах! smile3518
 Какъв силен монолог на Толга- какви силни и красиви думи за любовта му към Еда! newsm10 Weary smile3525
 Ами Харун и Еда- невероятна актьорска игра- истинска красота! newsm10 newsm74

# 370
Абе каквото и да си говорим вече сме обсебени.То за тази болест лек няма.Добре,че във форума диагнозата ни е една и съща-НЕЗАБРАВИМА!!

newsm10 newsm10 newsm10 smile3525

# 371
  • Русе
Може и да съм я гледала 5 пъти,ама асоцияциите ми не са променени.Пак гледам колко е злобна Мелда, как пресира Еда и по темето ми започват мравки да пълзят. Иде ми да й фрасна един ъперкът по самодоволната й брадичка . box box box smile3508 smile3508 newsm44 newsm44 newsm44

# 372
Може и да съм я гледала 5 пъти,ама асоцияциите ми не са променени.Пак гледам колко е злобна Мелда, как пресира Еда и по темето ми започват мравки да пълзят. Иде ми да й фрасна един ъперкът по самодоволната й брадичка . box box box smile3508 smile3508 newsm44 newsm44 newsm44
АРТИСТИТЕ СА НЕВЕРОЯТНИ!! Heart Eyes
МЕЛДА, МИСЛЯ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКАВА СЕСТРА newsm11

# 373
Да Мелда е отвратителна и мисля, че от тук започва да вади тежката си артелерия, за да докопа Харун.
В днешната серия, тя като си мислеше" ти никога няма дя си с Еда, Харун" се изкефих, защото дефакто, тя никога не е била с него, каквото и да правеше.

# 374
Тя диагнозата е ясна скъпа, ама терапия няма. Аз си мисля какво ще правим като свърши тоя филм smile3518 Weary newsm45

Общи условия

Активация на акаунт