Юли 2006 - 95

• 36 559
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Eли, ама голяма къща ще да е и бързо напредвате. А този дядка въобще стъпвал ли е близките 5г. на въпросните 5см. , че да вдига такава джабала, но по-важно е не на него да е добре, а на вас да ви е зле. Гледа ви млади, енергични, с детенце и мнооого мечти, то да му се отще на човек. Ама вие не му се давайте де! Peace
Бета, като каза за концерта, че е безплатен за служители...не е ли изцяло вход свободен?
Ронка, аз съм забелязала, че Жоро вкъщи ли е, не мога да се организирам и работата си седи, аз се дразня. Като съм сама е друго, знам, че няма кой да чакам да ми помогне и съм по-организирана. Добре, че при нас отмина този период с воденето за ръчичка, че и аз бях изперкала тотално. Сега поне им правя закуската с двете ръце, преди като маймунче висеше по мене. ooooh! Напълно те разбирам и ти съчувствам, но знаеш, че е период и скоро ще отмине.
Дидито, Нан, какво е това "Байландо", оприличете го на нещо... newsm78

Днес майка отиде да ми вземе резултатите от цитонамазката и рецепта за лечение. Странно как при толкова левкоцити ми е 1-ва степен влаг. чистота. newsm78 Тази пък казала, че микорото ми е добро, няма гъби, пато и ентеробактерии и че няма нужда да пия АБ. Да слагам Полижинакс свещички и Флоражин - лактобацили. Ама сега разгледах този Полижинакс, че съдържа АБ Неомицин, дето го нямаше на антибиограмата. Знам ли да не са резистентни и към него. newsm78 Уф,  незнам какво да предприема, ще потърся и друго мнение.

Ели, при нас и да не искам - цока, то е лесно да се каже "отбивай го", ама ако знаеш как се тръшка нощно време. Само като чуе, че отварям шишето с вода и започва да недоволства. Биба също не ще, изтрелва я на секундата от устата, а тепърва да ставам да правя АМ, няма да стане. Пробвала съм да не му давам, е няма заспиване с часове, за какво да се мъчиме и двамата.  Разчитам, че кърмата ми е намаляла, понякога нощем и не се спуска, ще караме докато сам се откаже. Поне с Дани така се получи, една вечер ми дръпна блузата надолу и до там с кърменето.  При нас лошото е, че спи между нас и цокането нощем вече му е навик, търси ме и така се приспива, а не че изпива кой знае какви количества. Tired
Крис79,  Hug
Ивка, как е Цеци?
Аз пък мисля пак да започна с пчелния прашец.
Отивам да си видя реколтата... Laughing

# 676
Айде и аз в отбора на сдуханите. Да ме пита човек от какво . Есенна депресия ли е що ли..Отпуска си взех няколк о дена да си почина, а то егати почивката. Само ям и ми е гадно, е така най мразя.
Павлин се нави за бебе, сега пък аз се развих май. Незнам какво искам.

Но да сме здрави само и това е.

Ели голяма веселба при вас. Поне има емоции.

Нани, за цитонамазката има голямо значение откъде е взета точно. Може да излезе ок а да не е.

Ронка, давай малкия на ясла при първа възможност. Ще си поемеш малко въздух поне.

Абе Дидито, вие сте някъде до Заимов значи? Е грехота че не сме се засякли, ние сме все там.А съботата като беше с клоуните Лора ходи с баща и.

# 677
  • През девет земи в десета
Това са въпросните мечета,цената е около 5 лв.за 60 мечета в опаковка.Демек стигат за месец или два,защото може да се взимат до 2 дневно.
Гледам иначе в сайта,не българският,той не довършен,че има и разни имуностимулатори,предполагам на достъпна цена. http://www.dasgesundeplus.de/cgi-bin/vitalbleiben.pl?id=vitamine … amp;hp=1285342797
Ето адреси на магазините: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … ete-filialen.html

# 678

Павлин се нави за бебе, сега пък аз се развих май. Незнам какво искам.

Пускайте се по течението, пък каквото стане. Wink Колкото повече минава времето, толкова ще отлагате и като се обърнете един ден и минали 6-7 години, живота влиза в релси и едва ли ще ви е до бебе. Съдя на по себе си, и дори съжалявам, че не направихме Крис по-рано. Peace

# 679
  • София
Синеочка, съгласна съм с Рони, действайте и това е. Аз се питам къде съм спала, че и с Яна, и сега, толкова се замотахме. Познаваме се в моя мъж от почти 17 г., от 8 живеем заедно, а като родя другата година ще съм на 38г. .....Неизучила се, ненаработила се  ooooh!.

Прави сте за този концерт, безплатен бил за всички, но аз нали не съм фен, не бях се интересувала. Соник харесвам най-много като че ли, ама чак на концерт няма да се юрна.

НАН, и аз съм малко като вас с плодовете, ям не достатъчно често и главно по задължение. Сега се старая повече заради бебето и виждам, че има ефект - и Яна се заразява. Иначе и нея едвам я карах, тук-таме по някой морков и ябълка да изгризе и това беше. Меки плодове от типа на череши, ягоди, малини и кайсии още не желае да опита, но поне дини и грозде се научи (обаче само без семки Rolling Eyes). И е точно като Цецко - стигат й няколко хапки. Онази вечер изяде половин круша и малко ябълка и после почти не е вечеряла  ooooh!. То си й личи, де, още не можем да ги надскочим тия 14 кг.  Rolling Eyes.

Аз ще съм на работа чак в четвъртък, малко да събера сили, че напоследък съм тоооолкова уморена. Днес станах от леглото в 16 часа чак Simple Smile.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 01:06 от Betta

# 680
  • София
Ние сме със скарлатина  Tired
И то за малко, да не го заведа на лекар. В сряда на обяд още вдигна Т, ама никакви други симптоми. Аз си викам, че е вирус и ще мине за ден два. Започнах, да му давам осцилококцинум, витамини, рибено масло и температуропонижаващи. Ама в четвъртък му се появи обрив, та реших аз, че е от рибеното масло някаква реакция, спрях го и продължих с останалите илачи. Ама вчера обрива вече се беше увеличил и аз се поизплаших. И се оплаква, че го боли главичката и като пипнах тук там видях, че има увеличени лимфи. Та се вдигнахме и отидохме да го погледне докторката. А хич не съм се сетила, да му погледна в устата. Докторката и тя, като го видя, каза, че обрива е като алергия. Преслуша го и като му рече, да му види гърлото- езика бял, на върха червен и каза, че е скарлатина. Изписа ни антибиотик, карантина 10 дни и те така.
От вчера Т не вдига, но кашля и се притеснявам, че четох какви ли не страховити неща за скарлатината и последствията от нея. Да нби пази Господ  Praynig

Е това е от нас.

Синеоче  Hug И аз искам деца, побне още две, ама май с искането ще си остана, вече съм старичка май, а и не сме се засили даже за второ  Tired

Хайде момичета, пак ще ви пиша  Hug

# 681
Еее Ивка,как така изведнъж,не се ли различават пъпките от обикновен обрив ужас,дано утихва кашлицата,а това да минава-скарлатината. Rolling Eyes
 Че кой набор си та да си стара,не му мислете както казва Рони,децата трябва да са две поне,сам е скучно и после ще съжаляваш.По този повод-нашия общ работник(ее много работи тоз човек) е с 6 тамън парцала.най- малкото на годинка.Ушите вика ми изяждат.5 момичета и 1 момче.давам му дрешки радват се,днес даже една торба с дрехи и на обяд като им ги занесъл ,идва и вика изпокараха се за дрехите.Нямат си нищо.Диви били телевизора бутнали сега и ТВ нямат.Обаче вика е хубаво.няма тишина ама 6 деца е весело.Питах го дали учат,на ДГ? само големите ходели на училище,малките нямал възможност за ДГ.То как ли ще има,като вземе надника 2,20 е за него за бира и тва е ,всичко на жената за ядене да купува ooooh!
  Та...отплесах се ,"хората" по 6 деца" гледат" и не му мислят много ние по 1 и треперим та треперим  newsm78

Юл вече 4 дни на ДГ и е ОК засега Да чукам на дърво,.утре повторно ще давам осциококцунума.Дано я закрепя така,другите които тръгнаха с нея вече кашлят и са със сополи. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Имаме път Party царски стана Embarassed,посредата ще засея маргаритки Whistling или детелина,и ще им слагаме май старата ограда като много знаят Naughty

# 682
Ивка, къде пък това ви стигна до главата. Confused Дано бързо се оправя сладък Цецко. А ти не чети прекалено, защото се вкарваш във всевъзможни филми. Stop

Ели, това да имаш 6 деца си е смелост ли да го кажа незнам. Човек трябва и психически да може да издържи и не само. Да нямат дрешки и нормалните неща не ми се струва никак добре за децата....малко на безотговорност ми бие, но да не съдя хората без да ги познавам. Сигурно е весело при тях, но това да имаш толкова деца е и мнооого голяма отговорност. На всички да подсигуриш образование и т.н... Един ден, ако тези деца не учат, защото нямат финансова възможност няма да е приятно.
Но да не философствам. Mr. Green

Аз се разходих с децата и една позната. Обиколихме магазините, пихме по кафе и айде вкъщи. Много духа тук, ей и е стууууд.

# 683
Ааа  Ронка, задръще си студа да не идва към нас Mr. Green

Ето днес цял ден си стояхме с Лора у дома и не спря да мрънка и да реве това дете. Има сополи, зелени ooooh! и е супер крива, та бърша и носа и реввв, иска да катери стълбите, махам я пак ревввввв. Играе си 1 час сама и после и доскучава и все мрънка и е от горе ми. Като се прибра Зоя от вилата и едни писъци на щастие само като я видя. Laughing Забрави че има майка това дете. Гонят се, душат се, играят си с 2 думи много.  Crazy Иначе вън е най- послушното дете, много ми е кротка във всяко едно отношение, тя и Зоя така и са послушни и 2-те, пупу. Ама усещам, че ще стане много палава,не като кака си, опасни са малките ей. Аз искам още едно и ако след година-две има работа и пари нищо чудно и да се навия Wink
Ивка: да минава бързо Hug, ужассс, направо като чуя за шарки и ми щръква косъма Sick

# 684
Ивка,не си вкарвай такива мисли в главата NaughtyВ нашата група през май едно детенце имаше скарлатина и мина бързо и сега си е ок без последствия,така че споко...
По повод многото деца..,и аз искам дори три,но и мъжо дърт вече,а и моя часовник тик-така,та поне за второ да се спрем Grinning
Ронка,напълно съм съгласна,че на първо място е най-важно да имаш възможност да го осигуриш това дете,а не просто ей така да го пръкнеш,заради статистиката.
Имам приятелка,която чака от новия си мъж второ след много време ходене по мъките и доктори и онзи ден след скрининга са й казали 1:100 риск за Даун CryНаправо ще умра от мъка,докато не излезе и амниоцинтезата,но най-вероятно ще е положителна Cry Sad  По този повод пак се замислям как някой ги раждат най-безотговорно по 10 и нищо им няма,а други където искат и могат да ги гледат нормално...Ох,спирам да не ви развалям почивния ден с тъжното ми настроение Hug

# 685
На всички да подсигуриш образование и т.н... Един ден, ако тези деца не учат, защото нямат финансова възможност няма да е приятно.
Баш!!!

Ама и аз искам 3. Дали ще го осъществим незнам, откъм финансова възможност най-вече. Но поне още едничко Лора да не е самичка. Аз съм едно дете и затова знам колко е гадно.

# 686
Айде и аз искам 3,ама вие финансова гледна точка, незнам кво си,като сготвите ядене все ще има и за още едно гърло,няма да носят последна мода дрехи чак.... Whistling

Тиция това е гадно,какво ще правят ще го махат ли или е късно? 1:100 какво ще рече? 1 % в коя полза,щото ако е 99% вероятно да не е, а 1 % мислят че е ,незнам то нищо не е,не ги разбирам тез работи ooooh!

# 687
Ух, Ели ти па! За ядене и дрехи най-малко ме е грижа, дет' викаш къде двама, там и трима. Но с образованието , уроците, заниманията, какво ще правим? Лора отсега ме е задълбала за балет, а пък таксите са високи,  поне за нас. Отделно ходи на плуване и английски, които към таксата са 100 лв...Та си се събира. А като заискат всички? Кое ще лишиш?

Ей сега легло сме поръчали, матрак не сме взели още, докато не пристигне. Иначе купихме завивки, чаршафи с Уинкс, възглавница. Изнуди ме и за една раница с Уинкс, голяма мания е в момента. Купих и я. Аз и казвам че е скъпа и не си струва, тя ми вика: С какво съм заслужила да нямам? Искам и аз, защо еди коя си да има а аз не?
Е какво да и отговориш?

Та ей това са ми мислите, които ме тревожат за повече деца. Не че няма да си ги изгледаме. Просто ми се иска да са щастливи и задоволени.

# 688
Абе то, щастливи и задоволени и накрая на главите ни ooooh!,недей така,от сега като те изнудва и какво ще правите после,вече всичко имат- ама всичко.Ние да не сме спали на чаршафи уинкс,всичко е в главите ни и сами си вгорчаваме живота,най- важно да са здрави.За спорт и за учене все ще се намерят средства.Може да спортува с колелото,може да скача на въже. Ето наистина искаме и ние и на танци и на плуване,ама като са 3 #Crazy и всяко иска, ще решиш кое е най- важно за тях.На кой какво му се отдава.Дълга тема. ooooh!То първо да ги родим, дет много знаем после ще му мислим. Ама сега като мислим и не се решаваме дааааам Flutter
 Ама аз съм им измислила начин,отзад в градината чушки,домати,краставици,зеле,картоф,ще помагат да поливат и плевят,ябълки,овошки има, да работят и да се трудят,да учат,и кво изглеждат се 3 само да ги има де Crazy

# 689
  • някъде
.......и кво изглеждат се 3 само да ги има де Crazy
ами правете второто де, пък после ще мислиш за трето Laughing Wink

Аз ще си замълча относно бройките на децата....кой както си прецени.....и аз искам 2-3 но пусти финанси, безработица и т.н., но времето ще покаже Rolling Eyes
Жоржи пусни малко снимки да видим тумбачето, личи ли ти вече, кажи нещо повече Hug
Ивка, бързо да минава  Hug И Алекс не е карал шарките Tired
Тиция, дано всичко е наред с приятелката ти Praynig
Ронка и аз като теб /само дето съм по-стара и все още с едно дете/ съжалявам, че не направихме Алекс по-рано и веднага след това още едно. Rolling Eyes
Правихте ли скоро изследвания на децата- интересуват ме левкоцитите им в какви граници са?   На Алекс миналата година бяха завишени- почти на горната граница, а тази година си бяха направо на максимума, но казват че е нормално до четвъртата  година да е така Rolling Eyes

Алекс снощи играе на криеница с баба си и тя трябва да го намери>
-Але зад вратата ли си?
-Не
-Але на терасата ли си?
-Не.
-А къде си?
-Под масата бабо Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт