Бета, като каза за концерта, че е безплатен за служители...не е ли изцяло вход свободен?
Ронка, аз съм забелязала, че Жоро вкъщи ли е, не мога да се организирам и работата си седи, аз се дразня. Като съм сама е друго, знам, че няма кой да чакам да ми помогне и съм по-организирана. Добре, че при нас отмина този период с воденето за ръчичка, че и аз бях изперкала тотално. Сега поне им правя закуската с двете ръце, преди като маймунче висеше по мене.
Напълно те разбирам и ти съчувствам, но знаеш, че е период и скоро ще отмине.Дидито, Нан, какво е това "Байландо", оприличете го на нещо...

Днес майка отиде да ми вземе резултатите от цитонамазката и рецепта за лечение. Странно как при толкова левкоцити ми е 1-ва степен влаг. чистота.
Тази пък казала, че микорото ми е добро, няма гъби, пато и ентеробактерии и че няма нужда да пия АБ. Да слагам Полижинакс свещички и Флоражин - лактобацили. Ама сега разгледах този Полижинакс, че съдържа АБ Неомицин, дето го нямаше на антибиограмата. Знам ли да не са резистентни и към него.
Уф, незнам какво да предприема, ще потърся и друго мнение.Ели, при нас и да не искам - цока, то е лесно да се каже "отбивай го", ама ако знаеш как се тръшка нощно време. Само като чуе, че отварям шишето с вода и започва да недоволства. Биба също не ще, изтрелва я на секундата от устата, а тепърва да ставам да правя АМ, няма да стане. Пробвала съм да не му давам, е няма заспиване с часове, за какво да се мъчиме и двамата. Разчитам, че кърмата ми е намаляла, понякога нощем и не се спуска, ще караме докато сам се откаже. Поне с Дани така се получи, една вечер ми дръпна блузата надолу и до там с кърменето. При нас лошото е, че спи между нас и цокането нощем вече му е навик, търси ме и така се приспива, а не че изпива кой знае какви количества.

Крис79,

Ивка, как е Цеци?
Аз пък мисля пак да започна с пчелния прашец.
Отивам да си видя реколтата...
Колкото повече минава времето, толкова ще отлагате и като се обърнете един ден и минали 6-7 години, живота влиза в релси и едва ли ще ви е до бебе. Съдя на по себе си, и дори съжалявам, че не направихме Крис по-рано.
. 
царски стана
или детелина,и ще им слагаме май старата ограда като много знаят 

Иначе вън е най- послушното дете, много ми е кротка във всяко едно отношение, тя и Зоя така и са послушни и 2-те, пупу. Ама усещам, че ще стане много палава,не като кака си, опасни са малките ей. Аз искам още едно и ако след година-две има работа и пари нищо чудно и да се навия

Направо ще умра от мъка,докато не излезе и амниоцинтезата,но най-вероятно ще е положителна
По този повод пак се замислям как някой ги раждат най-безотговорно по 10 и нищо им няма,а други където искат и могат да ги гледат нормално...Ох,спирам да не ви развалям почивния ден с тъжното ми настроение
и всяко иска, ще решиш кое е най- важно за тях.На кой какво му се отдава.Дълга тема.