Отношението към породените деца

• 9 671
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ама то не е за породени, а въобще за второ дете под 18 г. , а за трето - без пари детската градина.  Grinning

# 181
Я, третото излизало безплатно  Grinning

# 182
Да, нали, и ще го обличаш със старите дрехи на по-големите.
Въобще, кво му плащаш  Mr. Green Joy
Само дето трябва да го храниш, пфу.

# 183
Хаха Simple Smile Но това ще е за на Янтра общината, защото тук прочетох, че се  правят отчисления от по 0,20 лв на ден за второ и трето дете в същата градина.
Така че, ако искаме да ни излезе безплатно се местим у Янтра  Grinning

# 184
Там и места има в ДГ, рай.  Laughing

# 185
  • край голямата локва
Изцяло  положително. А ако се случи и да са от един пол, още по- добре. За мен добрата разлика е година или две, максимум три.  От личен опит.

# 186
Разликата на моите дечица е 2.3 год.Като кажа че ако имам възможност и трето ще родя ме взимат за луда.Като родих второто ми се "чудеха как ще оправям".Сравнения с циганите също съм чувала.

# 187
Разликата на моите дечица е 2.3 год.Като кажа че ако имам възможност и трето ще родя ме взимат за луда.Като родих второто ми се "чудеха как ще оправям".Сравнения с циганите също съм чувала.

Да не ти пука! Аз също ще имам повече от 2 деца  Mr. Green  Поднасям извиненията си към всички одумващи, ама имам и пари и време и желние и кариера, която направлявам аз!  Mr. Green

Моя позната наскоро роди 3то дете /съответно са 2000г, 2005 и сега 2010/....ами иска, може и защо не? Защото някой ще я попита "защо", ли?

п.с. за мен идеалната разлика в годините на децата е 2г.  Grinning

п.п.с. не съм от ромски произход  Mr. Green

# 188
Ама то не е за породени, а въобще за второ дете под 18 г. , а за трето - без пари детската градина.  Grinning
Всъщност текстът е второ и всяко следващо дете, посещаващо детско заведение се таксуват с половин такса......щом държим на пунктоацията Mr. Green...същото важи и за близнаци, тризнаци и четиризнаци ..... Wink. И все пак се ограничаваме до 7год, щото в у-ще вече каква такса Rolling Eyes

# 189
За училище като казахте - не си ли е зор 2 години една след друга 7ми клас и уроци, после плащане на балове, после кандидатстудентски кампании, драми и уроци  Thinking

# 190
За училище като казахте - не си ли е зор 2 години една след друга 7ми клас и уроци, после плащане на балове, после кандидатстудентски кампании, драми и уроци  Thinking

Сигурно е зор. Ама те го мислят чак когато стигнат до там, предполагам в момента на правенето не са сещали  Thinking

За мен идеална разлика е над 4 години до да речем 6-7 години. Но животът е такъв, че рядко ти позволява да си правиш планове, че и да ги спазваш с точност  Wink

# 191
Е как да не са се сетили, ей на, аз се сещам, дето ни едно не съм направила, пък хората с по едно, планиращи второ, да не им мине през акъла Thinking Странно ми се вижда да не са преценили такова нещо Simple Smile

# 192
Е как да не са се сетили, ей на, аз се сещам, дето ни едно не съм направила, пък хората с по едно, планиращи второ, да не им мине през акъла Thinking Странно ми се вижда да не са преценили такова нещо Simple Smile

Ти докато се сещаш за такива неща и едно май няма да си направиш Mr. Green

# 193
Няма кой да ми направи  Laughing
Аз ако сама можех, щях да имам 1 на 5 и да чакам второ.
Ма на, не става, колкото и да се пробвам  Mr. Green

# 194

Ми то понякога презервативът е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт