Отношението към породените деца

• 9 678
  • 221
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абе Ео, я си поживей още малко бе мацка!
Чудя ти се просто на 25 къде си се разбързала, честно! Hug

# 196
Ми то друго не ми остава освен да си живея  Sunglasses

# 197
Абе Ео, я си поживей още малко бе мацка!
Чудя ти се просто на 25 къде си се разбързала, честно! Hug
Ми то друго не ми остава освен да си живея  Sunglasses

Само да ви кажа, че времето между 25 и 32 (на колкото съм в момента) минава толкова бързо, че по-добре да не се отпускаш прекалено с "поживяването"  Crazy Аз родих на току що навършени 27. На тази възраст доста хора имат вече по две деца. А аз едва склоних тогава да родя първото си. Сега съм на 32 и още се ослушвам за второ..А детето ми ще навърши скоро 6 години..Та така..времето си летииии

# 198
Е как да не са се сетили, ей на, аз се сещам, дето ни едно не съм направила, пък хората с по едно, планиращи второ, да не им мине през акъла Thinking Странно ми се вижда да не са преценили такова нещо Simple Smile

Ми то понякога презервативът е виновен.
Има и покрайспирални бебета.

# 199
Не зависи от мен колко ще си поживявам, за съжаление.  Laughing
То всякакви бебета има, но просто повечето тук с породени деца, ако не всички, казаха, че така са си ги планирали.

# 200
Не зависи от мен колко ще си поживявам, за съжаление.  Laughing

Така е. Аз имах предвид когато зависи от теб да не се успокояваш с "Има време". Макар аз все така да се успокоявам. За второ, евентуално говоря. Първо си казвах има време до 35, ама колкото повече наближавам си казвам "Сигурно е прекрасно на 40 с бебе. Така ще ме освежи"  Mr. Green

# 201
Аз се успокоявам, че на 35 ще си осиновя едно на 10 и айде, пак ще съм млада майка  Mr. Green

# 202
Аз се успокоявам, че на 35 ще си осиновя едно на 10 и айде, пак ще съм млада майка  Mr. Green
Виж какво, аз разсъждавам така : Всичко е предопределено, само дето ние не го знаем. И съм убедена, че нещата се нареждат така, както е най-добре за нас.  Например ако ти имаше дете от бившия си мъж, сега щеше да си самотна майка. Не е станало, значи не е трябвало. Ще стане така, както трябва и когато му е времето Wink Същото важи и за мен. Щото и аз се ослушвам. Някои от форума вече ме смятат за много дърта сигурно за второ дете.  Laughing Изтървала съм всички влакове ако ги питаш Whistling

# 203
За училище като казахте - не си ли е зор 2 години една след друга 7ми клас и уроци, после плащане на балове, после кандидатстудентски кампании, драми и уроци  Thinking

Zor e i to dosta golqm-dokato teglish ediniq kredit za ednoto,tykmo pochnesh da go izplashtash i trqbva da teglish vtori, a ne ti davat....

# 204
Не знам за вас, но от тази тема аз отново се убедих, че отношение към породените деца имат само майките им, което си е напълно в реда на нещата.  Laughing
Е, и Дидитка също, но тя така и не си призна защо и какво точно е то.   Thinking

Сийке, не четеш ли бре? Казах какво ми е отношението още в първоначалния пост - искам породени деца. Също така казах, както в първоначалния пост така и в пояснението на девета страница, че питам с разузнавателна цел защото съм забелязала негативно отношение, и искам да проверя дали наистина има такова (било то и рядко срещано), като се допитам до вашия опит. Имаше коментари на жени, към които е имало лошо отношение от други хора, но бяха в началото на темата и останалите ги изплашихте с настояването, че специално отношение няма  Laughing (и понеже бяха назад и на хората не им се чете всичко, заключват, че такива случаи не е имало). Попитах не от загриженост за хорското мнение, а защото причината за това отношение не ми беше ясна. Обясни ми се - стари табута за секс след бременност, оприличаване с циганки, дори плащане на поредни балове и т.н. глупости. Пък и дори да не се водя по хорското мнение, все пак е полезно да се знае с какво може да се сблъска човек, за да знае как да реагира. Случай като с чиновничката в началото на темата би ми дошъл като гръм от ясно небе, например.

Това, което аз не мога да разбера, е защо за няколко души тая тема изглежда толкова съмнителна, безполезна, нагла и т.н. В други теми се питат какви ли не щури въпроси, бърка се в сексуалния ви живот, и т.н.... защо тази предизвиква такива реакции? Или ме бъзикате?  Embarassed Ще трябва ли на всеки пет страници да се обяснявам?

Между другото, много съм съгласна с мнението на crazy chick за ревността и за плюсовете на малката възрастова разлика, както и за подхода към децата, който е описала. Дано някой ден и аз да се похваля с такива постижения!  Hug

Анджък. И аз не разбрах за какво точно е темата.  newsm78
Темата явно е за да си каже всеки каквото има да казва за живота по принцип  Grinning
Ами, накъдето я поведете, натам ще отиде  Peace Лошо няма, ако ви се разказва за живота - разказвайте, стига да не се заяждате  Whistling

# 205

Това, което аз не мога да разбера, е защо за няколко души тая тема изглежда толкова съмнителна, безполезна, нагла и т.н. В други теми се питат какви ли не щури въпроси, бърка се в сексуалния ви живот, и т.н.... защо тази предизвиква такива реакции? Или ме бъзикате?  Embarassed Ще трябва ли на всеки пет страници да се обяснявам?

А аз се чудя, защо толкова млада си вече толкова мнителна? Все ровиш, все се чудиш, все проучваш...
Кога ще живееш?
Ако всичко става по план в този живот или вечно трябва да се съобразяваш кой какво кога евенуално би си помислил за теб, ами лягай и умирай направо, що ти трябва да се терзаеш толкова? Да те предупредя, че и на погребението ти някой ще намери кусури.  Mr. Green
Искаш деца - добре. Действай! Деца по форумите не се правят. Съвременно момиче си, живееш в друга държава, попило си от тамошния манталитет... Забрави вече нашенския данък обществено мнение и си живей живота така, както го разбираш. Какво ти пука какво щяла да си помисли или каже филанкишийката? Тя ли ще ти гледа децата, или ти? Ще имаш достатъчно грижи с тях, за да ти остава време и за хорското мнение...

ПП А вие там що си биете негрите?  Thinking

# 206
  • София
О, Сийо, човек трябва да издигне общественото мнение на висотата на собствените си планове, за да се впусне спокойно в реализирането им! Иначе би било безотговорно - да народиш челяд, а хората да ги гледат лошо, че са през една година!

# 207
  • Пловдив
Хаха Simple Smile Но това ще е за на Янтра общината, защото тук прочетох, че се  правят отчисления от по 0,20 лв на ден за второ и трето дете в същата градина.
Така че, ако искаме да ни излезе безплатно се местим у Янтра  Grinning
Абе и тук се плащало нещо. Мисля 2, 50 за месец за третото дете. Не ми стана ясно за какво:)

# 208
  • 221B Baker Street
а мен постоянно ме питат дали ще имам второ дете,особено свекървата Mr. Green
притеснява се,че съм на 32 сигурно,а съм с едно дете все още Thinking
опитах се да й обясня,че след секцо се изчаква малко повече за второ дете,ама се обади свекъра - аууу,ти на лекарите ли ще вярваш? ooooh!
та така вече три години чакат да чуят благата вест за второ дете:)
а аз още не се чувствам готова,ама мене кой ли ме пита Rolling Eyes
така че,хората могат да си говорят какво ли не,важно е как се чувстват родителите bowuu

# 209
  • Пловдив
Що е то породени деца? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт