Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за гащичките BrightBot?
Кои са най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички?
Кои са най-безопасните слънцезащитни продукти според Environmental Working Group?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за гащичките BrightBot?
-
Кои са най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички?
Според опитните майки във форума, най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички са Imse Vimse и Bambino Mio. Imse Vimse се отличават с висока попиваемост и задържане, докато Bambino Mio са по-широки около крачетата и могат да пропуснат малко пише. Въпреки това, изборът на подходящи гащички може да зависи от индивидуалните нужди на детето.
-
Кои са най-безопасните слънцезащитни продукти според Environmental Working Group?
Според Environmental Working Group, най-безопасните слънцезащитни продукти включват Badger и California Baby. Тези кремове се отличават с по-естествени съставки и по-малко химикали, което ги прави предпочитани от майките, които се грижат за безопасността на продуктите, които използват за своите деца.
-
Какви са материалите на чашата и бутилката за хранене?
-
Какви са алтернативите на слънцезащитните продукти на минерална основа?
До скоро му давах от стъклено шише(минерална вода банкя,имаме познати със заведение и си взимам чат пат бутилката като си поръчам вода),но ми прави впечатление че капачката е много годна,не знам от какво е ,но хич не е ок.Малчо обаче хич не пиеше вода до скоро.Като ходим в кумците,тяхната щерка има чашка на Нук,и нашия все я иска.В началото си мислихме ,че иска да си играе,но впоследствие разбрахме ,че май иска да пие.И така след около 10-15 гостита,в които нашия все й взима на малката чашката,взеха че ни подариха същата-без бисфенол а.И не е истина малкия как й се радва и колко вода пие от нея,така пропи вода,даже сам си я търси понякога,особено ,ако е на видно място.Реших да му я оставя малко,все пак не сипвам и нищо топло вътре.Само,че накрайника беше ТРЕ,аз го смених със силикон.Всичко добре,обаче ми се струва,че от миене(с Фрош) чашката взе лека да ми намирисва на него.Та се чудя какво да правя и как да я мия и нея и накрайника
До сега не съм ползвала шишета и не знам дали не бъркам нещо
Надявам се и аз да мога да се влкючвам адекватно в темата. 
Готов е и очкава да режем нокти и да чистим уши по 2-3 пъти дневно