Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за гащичките BrightBot?
Кои са най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички?
Кои са най-безопасните слънцезащитни продукти според Environmental Working Group?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за гащичките BrightBot?
-
Кои са най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички?
Според опитните майки във форума, най-популярните марки за висококачествени и абсорбиращи гащички са Imse Vimse и Bambino Mio. Imse Vimse се отличават с висока попиваемост и задържане, докато Bambino Mio са по-широки около крачетата и могат да пропуснат малко пише. Въпреки това, изборът на подходящи гащички може да зависи от индивидуалните нужди на детето.
-
Кои са най-безопасните слънцезащитни продукти според Environmental Working Group?
Според Environmental Working Group, най-безопасните слънцезащитни продукти включват Badger и California Baby. Тези кремове се отличават с по-естествени съставки и по-малко химикали, което ги прави предпочитани от майките, които се грижат за безопасността на продуктите, които използват за своите деца.
-
Какви са материалите на чашата и бутилката за хранене?
-
Какви са алтернативите на слънцезащитните продукти на минерална основа?
Детските са със спортен накрайник - на Сигг се завърта с ръка, а на другата се издърпва със зъби. Моята е с широко гърло. Ползвам си я най-редовно по разходките и съм много доволна от нея.
Тогава доста се чудих дали си заслужава паричките, защото някои мами бяха споменали, че водата придобивала особен мирис,
но аз не съм забелязала подобно нещо. Даже се замислям да купя и на малкия една бутилчица на Сигг, защото скоро ще се наложи вече да му предлагам вода, като започна да го захранвам този месец. Някой ползвал ли е такава бутилка за 6 мес. бебе? Ще стане ли работата или да търся други варианти?
За вкъщи и аз мислех директно от чаша да пие и тъкмо се чудех каква да е чашата. Ето и тати ще е доволен, че ще си има мъжка компания вечер за по едно питие.
Трябвало лъжичката да е мека. Хммм. Не намирам основателна причина за това, но да си попитам все пак. Аз така или иначе съм решила да го пробвам сам да се храни, но все пак за кашата ще се наложи и с лъжица да се действа.
Тези зъби какви ще са такива трошливи ? И как по-точно си го представя това да се счупи зъб от лъжичката? От какво по-точно ще се пореже детето като лъжичките са заоблени отвсякъде?
а бутилката за разходка я искам.
.
Виждам в подписа ти, че най-прекрасното събитие в живота ти наближава.