ЕКО БЕБЕ III

• 49 902
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Крем, от 18 стр. нататък тук в темата коментирахме за бутилките. Имам такава метална от Бухълчетата, а също и на Сигг взех две - за малката и за мен (да не остана по-назад). Simple Smile  Детските са със спортен накрайник - на Сигг се завърта с ръка, а на другата се издърпва със зъби. Моята е с широко гърло. Ползвам си я най-редовно по разходките и съм много доволна от нея. Peace Тогава доста се чудих дали си заслужава паричките, защото някои мами бяха споменали, че водата придобивала особен мирис,  newsm78 но аз не съм забелязала подобно нещо. Даже се замислям да купя и на малкия една бутилчица на Сигг, защото скоро ще се наложи вече да му предлагам вода, като започна да го захранвам този месец. Някой ползвал ли е такава бутилка за 6 мес. бебе? Ще стане ли работата или да търся други варианти?
Сиси, мерси за идеята за шотчето.  Grinning За вкъщи и аз мислех директно от чаша да пие и тъкмо се чудех каква да е чашата. Ето и тати ще е доволен, че ще си има мъжка компания вечер за по едно питие.  Laughing
Сетих се да питам и още нещо - смятам да храня Никола с нашите метални чаени лъжички. Нали няма проблем? Споделих с една приятелка и според нея можел да се пореже, а после като му порастнат зъбки щял да си ги чука в лъжичката и можели да се счупят.  #Crazy Трябвало лъжичката да е мека. Хммм. Не намирам основателна причина за това, но да си попитам все пак. Аз така или иначе съм решила да го пробвам сам да се храни, но все пак за кашата ще се наложи и с лъжица да се действа.

# 721

Сетих се да питам и още нещо - смятам да храня Никола с нашите метални чаени лъжички. Нали няма проблем? Споделих с една приятелка и според нея можел да се пореже, а после като му порастнат зъбки щял да си ги чука в лъжичката и можели да се счупят.  #Crazy Трябвало лъжичката да е мека. Хммм. Не намирам основателна причина за това, но да си попитам все пак. Аз така или иначе съм решила да го пробвам сам да се храни, но все пак за кашата ще се наложи и с лъжица да се действа.

Joy Тези зъби какви ще са такива трошливи ? И как по-точно си го представя това да се счупи зъб от лъжичката? От какво по-точно ще се пореже детето като лъжичките са заоблени отвсякъде?
Спокойно си давай с каквата лъжичка искаш  Peace

# 722
благодаря, спортния накрайник ще е супер  Simple Smile малкия пие още от чашката със силиконов накрайник, от захранването, пласмасова без бисфенол, но ми писна от тази пластмаса. много съм изостанала с пиенето от чаша и сега се амбицирам да го науча  Wink а бутилката за разходка я искам.

аз от захранването също почнах с метални лъжички, първо с по-малките кафени, после с чаените. сега човека често иска с големите супени да яде, да не остени назад от мама  Grinning
да се порежеш с лъжица- ехааа  Laughing
нашето поколение също е захранвано с метални лъжички мисля, предишното със сигурност  Peace

# 723
Аз първото си дете го гледах доста по-различен начин от общо приетото.Първо,че я кърмех до ...3.5 год и според теориите за кърменето трябва да се избягват бибероните.Та аз и давах с лъжичка още от няколко месечна водичката през лятото.постепенно включих една чашка от типа на шотовете и така успяхме да избегнем пласмаси и гуми.
Сега ще опитам същия подход и дано и това човече е така разбрано като кака си Simple Smile
А какво ще кажете за продуктите на Tupperware newsm78 Голяма част от тях са изработени от медицинска пласмаса.Сега имат и нова бутилка специално за вода.

# 724
Здравейте!
Дойде време да се замисля за отглеждането на бебка и първия проблем ми е какви пелени да избера. Знам, че е писано много по темата, съвсем се обърках. Дайте ми съвет за евтин, но практичен вариант.
Благодаря ви за търпението да ми отговорите на въпроса сигурно за N-ти път ooooh!.   bouquet

# 725
Мира, страхотно се радвам за теб!  Heart Eyes Виждам в подписа ти, че най-прекрасното събитие в живота ти наближава.  Hug
Има отделна тема за пелени. Можеш да се включиш там. Доста инфо има събрано. Накратко най-евтиния вариант е комбинацията тензухени пелени + защитни гащички за през деня и няколко пелени тип джоб за през нощта и за излизане. Прегледай последните няколко страници на темата.
С огромна радост ще ти отговоря на въпросите, ако имаш такива.  Hug

П.П. Кюбит съм, ако не ме разпознаваш с този ник.  Grinning

# 726
Много ти благодаря! Разпознах те  Grinning!

# 727
  • София (Възраждане)
Препоръчайте ми някакъв био хидратант за новородено, моля! Благодаря!

# 728
Аз съм много доволна от продуктите на Веледа  Peace

# 729
Препоръчайте ми някакъв био хидратант за новородено, моля! Благодаря!
Този на Веледа
и Тьопфер

# 730
  • Пловдив
Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен крем ?

# 731
  • София
Като слънцезащитно средство за нас и децата използваме сусамово масло. Евтино, натурално и ухае вкусно.  Wink

# 732
  • Пловдив
Като слънцезащитно средство за нас и децата използваме сусамово масло. Евтино, натурално и ухае вкусно.  Wink

Ами маслата не са ли с нисък фактор, за бебе това добре ли, че хич не съм наясно?  newsm78

# 733
  • София
Ивка, да, маслата са със нисък фактор, но точно за бебчета и малки деца е важно да усвоят вит. Д, а високите слънцезащитни фактори пречат на този процес. Затова предпочитам да използвам натуралната защита на сусамовото масло, което просто мажа по-честичко, като избягвам силното слънце.

# 734
  • Пловдив
Ивка, да, маслата са със нисък фактор, но точно за бебчета и малки деца е важно да усвоят вит. Д, а високите слънцезащитни фактори пречат на този процес. Затова предпочитам да използвам натуралната защита на сусамовото масло, което просто мажа по-честичко, като избягвам силното слънце.

мерси   bouquet А какаовото масло дали става, кое от маслата е с най-висок фактор?

Общи условия

Активация на акаунт