ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 228
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Госпожичка Клавèл като киснете там какво правите ? Аз ходя два пъти в годината, сега мисля да пусна детето да поседи 1 седмица, защото толкова му разрешават да почива. Бързо му омръзва да седи при баба си и почва да ми мрънка ,че е тъпо.

# 106
  • София/Осло
nikoan - свеки имат къща в едно селце на 2 км от града..с басейн, райграс, люлка...е питай ме дали не ми е добре с лаптопа и чашка с черешка  Laughing..пък тийнейджъра хайманосва там с другите деца дошли за ваканциите.

# 107
Е така става, поне се почиваш активно. Аз също съм от Видин,  приятели вече почти нямам там. Родителите ми живеят и работят в града, а на селото което е на 9км. от Видин ходат през ден, да копаят градината. Синът ми ходи , щото ходи в залата да тренира с децата от видинския отбор.

# 108
  • Sofia
Казабланка newsm51 Поздравления за лайстунга Grinning

nikoan ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!Да ти  е живо и здраво момчето , много успехи в спорта!!!

# 109
  • София

Фран
, много ми хареса това и на мен Laughing

Ние имаме резултат от ВО - 5.10. Младежът не е особено доволен, очакваше повече. Ама като се има предвид, че не се е утрепал от учене и това му е много. Иначе имаме 6 деца със стипендия (онези 500 лв от Пощенска банка, ако си спомняте).

# 110
  • There I was on a July morning

Фран

Мисля, че се досещам къде е ключа от палатката - тази година оценките по математика са много по-високи - 1215 в интервала от 5.00 до 6.00, срещу 240 - миналата година. Като се утрои тази оценка - дава доста по-високи балове.  Grinning  Peace

# 111
  • Там, където ме обичат

Фран
Мисля, че се досещам къде е ключа от палатката - тази година оценките по математика са много по-високи - 1215 в интервала от 5.00 до 6.00, срещу 240 - миналата година. Като се утрои тази оценка - дава доста по-високи балове.  Grinning  Peace
И аз така разбрах, много деца в този диапазон, но стискам палци на всеки да си намери СВОЕТО у-ще!

# 112
  • София
Е, вие пък много на сериозно го взехте това. Даже го анализирате. Просто аз съм фен на СМГ. Heart Eyes

# 113
  • Там, където ме обичат
Е, вие пък много на сериозно го взехте това. Даже го анализирате. Просто аз съм фен на СМГ. Heart Eyes
Няма лошо - анализирай това, анализирай онова... Heart Eyes

# 114
FireLite, noshtna_ptica, dessislavas -благодаря! От нашия клас са приети 6 деца.
nikoan, Госпожичке Клавел, аз много харесвам Видин-имаме вила на 40 км. от него и редовно го посещаваме. Парка го направиха последните години много добре, какви хубави кестени, каква дебела сянка-ммммм, баба Вида няма какво да я коментирам, "крайбрежната" също я ремонтираха, абе има атмосфера в тоя град, само безработицата го трови, ама сега като (ако) посроят моста ще дръпне пак.

# 115
Чул те Господ , дано си права.

# 116
Да ти е жив и здрав сина, nikoan!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!   bouquet  bouquet  bouquet

... анализирай това, анализирай онова... Heart Eyes

Ех, тези са ми едни от любимите филми:
"Анализирай това"
"Анализирай онова!

Робърт де Ниро ми е любим, а пък Били Кристъл ме кефи! Laughing

# 117
  • София и там където не се пуши
То на всяко училище по различен начин се образува бала, и такова сравнение по бал е просто глупаво.

Ако ще правят такъв анализ, трябва да е по групи. И тогава може да проличат разликите или да има някаква класация, коя гимназия е с по-висок бал.

# 118
казабланка. , извинявам се, пропуснах да те поздравя с класиране на сина ти в паралелка Лайстункласе!!!
Поздравления!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • София
Nikoan , Neli_ani - ЧРД на порасналите деца!
Да са здрави, щастливи и все повече успехи!

За баскетболиста на Nikoan - светещата баскетболна топка!  Hug

За туриста на Neli_ani - едни слънчеви очила! Wink

Тази вечер е купона на Немската - "Светофар" , по случай завършването на учебната година! Peace Hug

И понеже съм клюкарка  Mr. Green ...  В Най клуб се заформя някакво ученическо парти от 18,00 до 22ч - на 30.06

Казабланка,
ето повод да ни почерпиш! Честито! bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт