90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №102

• 26 272
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
tanyatais, добре дошла и успех с изтребването на килцата!  Hug Без да съм дюканствала, ми се струва, че нашето режимче е доста по-лесно и приятно за спазване, така че едва ли ще имаш проблем да си стриктна.
Менюто ти е идеално, на вечеря няма нужда и салатата да е по-малко количество, важно е само за режимното за деня ядене.  Peace
Благодаря много за топлото посрещане! Струва ми се лесен режима и се надявам ,че ще смъкна тези останали,появяващи се и изчезващи 20 кг.Сега съм 87кг:( целта ми е 67-68 кг на ръст 178см,сходна е с твоята,но ти започваш с по-малко кг от мен)!дано стане с ваша помощ и с режима ! PraynigУспех с минусите!
И аз от днес влизам сред вас. З- 3 кайсии, О-пилешка пържола със салата домати и краставици, за вечеря мисле че ще е като обяда.
Това с кафето и плодовете сутрин , наистина ли трябва да има интервал. Аз обикновенно пия кафе и работя и минава около 2 часа цялата работа. Не обичам бързите кафета Grinning

# 586
хапнах си 2кебапчаета и половина и купичка таратор  Crazy,ммм че вкусно ми беше,но съм си върнала някое минусче гаранция  Mr. Green

# 587
  • София
SMG -чудесна си  и едно голямо БРАВО!!!!!
largefairy благодаря за почерпката,аз ще си хапна само украсата Mr. Green Да ти е живо и здраво детенцето ,да расте диво и щастливо  Laughing
Мона - честито ти минусче  Hug
На водните успех!!!! .....А на новите-добре дошли Hug

# 588
  • София
Добре дошли на новите попълнения Simple Smile За кафето и паузата, по принцип трябва да има пауза между водата и храненето и да не се пие вода или чай по време на хранене, но ако първо хапнеш плод а след това си направиш кафе, според мен няма проблем, че не е минал половин час и може да си го пиеш и до обед, поне аз така правя Simple Smile

Обяд - спагети с пресен босилек и доматки, много вкусни бяха Simple Smile

# 589
Благодаря на всички за милите думи!  Hug

Чувствам се по различен начин и вече не ме е страх да се снимам.  Wink Има още какво да се желае и борбата продължава.

# 590
largefairy - Честит рожден ден на твоето съкровище, много щастие и весели игри.

blaithy - Мечтая си за такава фигура. Hug

tanyatais - Добре дошла и успех в борбата с килограмите. newsm51

# 591
  • София
Благодаря на всички за милите думи!  Hug

Чувствам се по различен начин и вече не ме е страх да се снимам.  Wink Има още какво да се желае и борбата продължава.

Щом си стигнала до тук- "хамалската" работа е вече свършена smile3521 Наслаждавай се на новата фигура и бързо и неусетно ще станеш като мацката от поста на Блейти Hug

# 592
  • Асеновград
tanyatais, soniapro - добре дошли и успех с режимчето

# 593
largefairy - Честит рожден ден на твоето съкровище, много щастие  и късмет и пожелавам!
SMG - smile3501

# 594
При мен все още няма минуси Sad,започнах диетата на 24.06,хубавото е ,че няма и плюсове,но все пак,а уж съм стриктна.
Чудесни резултати сте постигнали !  bouquet

# 595
Най-накрая да се добера до вас.Излязох в 11 и се връщам сега.Свърших половината работа с паспортите.Няма по-ужасно да чакаш 4 часа в тая жега.

SMG, мисля че пак ще трябва да се запознаваме.Виждам нов човек!Браво!  bouquet

Феичке, честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава и много бели да ти прави!;)

Добре са ни дошли новите попълнения! Hug

Мона, честито ти минусче!Много още като това ти желая!

Честито и на останалите минусчета!

Време ми е да обядвам.Като го изям, ще кажа какво е било.WinkХайде до после! Wink

# 596
Здравейте:)
Днес съм 4-ти ден режимна и резултат вече има(което ме надъхва още повече Simple Smile)
* eli * -без отчаяния-може би ще свалиш наведнъж Peace
largefairy bdbaloni на твоето съкровище-много да те радва и занапред:)
SMG -много се радвам на хора,като теб  bouquet
tanyatais, soniapro-добре дошли!tanyatais-аз съм 4-ти ден,но сме почти със сходни кг и височина,така че ще слабеем заедно Peace
З-2 ябълки
О-банан и един домат малко по късно
В-или праскови или пак банан
Момичета маслини в кой ден се ядът-има ли значение?

# 597
Браво SMG пълна промяна и при теб успех в задържането   bouquet Много ви се радвам момичета като успеете да се промените толкова!
largefairy да ти е живо и здраво съкровището и поне още 106 години да празнувате заедно! bouquet
Алоу, русалките (по именно Helena, Blaithy, November) днес махайте с опашка волно - още малко остана!!!
tanyatais, soniapro добре дошли - на правилното място сте - скоро ще се убедите!

Днес съм бобова: з: банан; обяд: постен гювеч; в: салата от боб, нахут, домати и краставици и задушени пресни картофи с копър и босилек (такива зелении имам) Simple Smile

# 598
largefairy, да ти е жива и здрава рожденичката  newsm59

tanyatais , soniapro , добре дошли и успех bouquet
Аз специално си пия кафето заедно с плодовете за закуска, а след това го допивам с часове ... Grinning  Мисля че водата и чая не е добре да се пият заедно с плодовете и друга храна Peace

# 599
хапнах си 2кебапчаета и половина и купичка таратор  Crazy,ммм че вкусно ми беше,но съм си върнала някое минусче гаранция  Mr. Green
Днес двете едно и също ядем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт