Къде в Пловдив??? - 13

• 62 610
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
ако се търси много висок клас тапети - мога да кажа къде - поръчва се по каталог - на бул. Мария Луиза

# 31
Преди около 2 години купувах тапети ESPRIT от Домко. Голямо разочарование. Оказаха се с множество дребни дефекти, а две от ролките дори бяха различен нюанс.  Crazy
Не съм правила рекламация, защото ги купих за апартамента в Несебър, видях дефектите чак там, като ги отворихме и не ми се занимаваше. Не знам в такъв случай как би трябвало да се процедира. Но просто да напомня, че скъпото не винаги е хубаво.

# 32
есприт не са скъпи тапети
плюс че това не е марка за тапети
нещо като пиер карден и часовници - някой си дал за пари името
в домко обаче има няколко други каталога, с поръчка, които заслужават внимание. есприт не е от тях

# 33
Здравейте момичета, аз пак да питам за фирма за поддръжка на асансьор. Преместихме се скоро при Асансьор ООД, но нещо...идват без инструменти, искат от мъжа ми, че чак и се сърдят, че трябва да работят...не ме кефят, комунизма е още при тях:)

Някакви предложения? Мерсииии:)

# 34
  • Пловдив
Момичета търся фитнес топка, но да е на разумна цена. http://www.maini4kiteen.net/i/3035-1.jpg
Преди време имаше в Кауфланд на промоция, днес ходих, но вече ги няма. Sad
Такива топки има в спортния магазин срещу Баумакс (изкочи ми името му от главата ми). Два размера са - съобрази се с ръста ти. Цена - до около 30 лева май бяха.

# 35
В метро също съм виждала, но цена не помня.

# 36
Момичета търся фитнес топка, но да е на разумна цена. http://www.maini4kiteen.net/i/3035-1.jpg
Преди време имаше в Кауфланд на промоция, днес ходих, но вече ги няма. Sad
Такива топки има в спортния магазин срещу Баумакс (изкочи ми името му от главата ми). Два размера са - съобрази се с ръста ти. Цена - до около 30 лева май бяха.

Спорт депо,а преди време и в джъмбо мисля бях виждала.

# 37
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
 Simple Smile

# 38
Момичета,къде продават влакчета THOMASSimple Smile
Купихме от Джъмбо един комплект(локомотив,вагон,релси,тунел и т.н.),но налични още имаше дребни вагончета,които не бяха съвместими с нашия влак,а искаме да допълним с още неща.Само да кажа,че ходихме в Метро,Вис Виталис,където няма изобщо(в Метро има на Лего Дупло конструктор влак),сега гледах в сайта на Касида,преди имаше там,но явно вече не зареждат.В Карфур не помня да съм виждала,а за другаде просто не се сещам.
Иначе ми се иска да отида и да видя,а не да поръчвам през нета.
Благодаря предварително!   bouquet

# 39
есприт не са скъпи тапети
плюс че това не е марка за тапети
нещо като пиер карден и часовници - някой си дал за пари името
в домко обаче има няколко други каталога, с поръчка, които заслужават внимание. есприт не е от тях

Мда, права си. Вече си знам. На такива марки вяра не хващам. Ама и в магазина си ме подлъгаха тогава...

# 40
ако се търси много висок клас тапети - мога да кажа къде - поръчва се по каталог - на бул. Мария Луиза

Ако е Ани с тапетите, вече не е там. Но ако е някой друг, може ли по-подробно обяснение, че съм точно на вълна тапети в момента.

# 41
Да, не от страната на Авеню, а от другата, точно до банката, малко след Папараци. Едно малко, колкото гараж.

# 42
Приемете ме в хубавата ви пазарна тема. Безценен справочник сте!

# 43
Запис!   bouquet

# 44
  • гр.Пловдив
Да попитам истина ли е това:
Току що в офиса дойде жена, представяйки карти, които плащаш 10лв и в определени ДКЦ-та, аптеки, та дори и за лазерна епилация ползваш определени отстъпки. Да попитам истина ли е това, някой запознат ли е?

Общи условия

Активация на акаунт