Къде в Пловдив??? - 13

• 62 804
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
До онзи ден и аз бях за сладкарница Амели. Тортата за РД на племенницата беше супер на външен вид, но определено са ги развалили като вкус

аз работя с амели вече пета година, лично никога няма да позволя да ги "развалят" на вкус - вкусът при тях е един и за тази цена толкова
който иска висок клас вкус - цената не е такава
има момент когато правеха тортите сухи, но аз винаги го коригирам и не оставям нещата така.

не мога да коментирам сладкарницата им - обикновено като съм била там не се е пушило. доколкото знам в момента е затворена и работи само цеха.
аз рядко се доверявам на препоръки за торти, първо защото малко хора са яли истински торти и имат формиран вкус, пък който какъвто си го има си е негов...  

# 121
Здравейте, някой знае ли от къде мога да купя ройлери на най - добра цена в града ?

Ролери гледах скоро в Джъмбо

# 122
Здравейте, някой знае ли от къде мога да купя ройлери на най - добра цена в града ?

Много ти благодаря, а случайно да си видяла цената ?!

Искам да питам и още нещо мамите от Кичука - къде в района окол Слънчевите лъчи и Хипермарект Рила има СОЛАРИУМ ТУРБО ?!

# 123
  • Пловдив
До онзи ден и аз бях за сладкарница Амели. Тортата за РД на племенницата беше супер на външен вид, но определено са ги развалили като вкус

аз работя с амели вече пета година, лично никога няма да позволя да ги "развалят" на вкус - вкусът при тях е един и за тази цена толкова
който иска висок клас вкус - цената не е такава
има момент когато правеха тортите сухи, но аз винаги го коригирам и не оставям нещата така.

не мога да коментирам сладкарницата им - обикновено като съм била там не се е пушило. доколкото знам в момента е затворена и работи само цеха.
аз рядко се доверявам на препоръки за торти, първо защото малко хора са яли истински торти и имат формиран вкус, пък който какъвто си го има си е негов...  

Явно говорим за различни неща, защото това в което аз ходих представлява помещение с 2-3 маси, хладилна витрина с 3 торти и дим на кълбета, което за моите представи трудно може да се нарече сладкарница.Сигурно съм попаднала на друго място newsm78Иначе яла съм торта каквато ми харесва, ама до София за една торта послед зима няма да отида, па макар и за първия рожден ден на дъщеря ми. Peace

# 124
Не, сигурно говорим за едно и също място - те имат само 1 салон. То е в до бензиностанцията зад четвъртък пазара. Аз самата пушех последно когато бях там и никъде по масите нямаше пепелник - затова казвам, че не съм виждала никой да пуши там. Обикновено там са 4-5 баби, които си пият сутрешното кафе с тортичка или кремче след шопинг на Четвъртък пазара, когато беше отворен.  Simple Smile

Наистина в цеха им цари хирургическа чистота - навремето когато търсих сладкарница, с която да работя, ми ги препоръча една инспекторка от ХЕИ, в самата сладкарница рядко имат налични торти, почти всичко е по поръчка, затова може и да не си опитала както трябва... Често давам на моите момичета за пример каква чистота цари там и че е възможно да работиш и винаги да ти е идеално чисто и подредено.
Но наистина всеки си има формиран вкус. Примерно за моето момче за първата и втората година тортите ги прави мъжа ми, защото не намирахме подходящ вкус. Но малко хора обръщат такова внимание на вкуса за детски торти, повечето обръщат внимание на декорацията. В крайна сметка това интересува децата най-много...

# 125
  • Пловдив
Каспър, не го казвам с лошо чувсто, просто явно съм случила такъв момент. PeaceВсе пак през зимата, вратата е затворена и двама човека да димят се усеща, пък и аз ходих следобяд, защото тогава е най-топло през деня и да съчетая разходката.Иначе, сега като се замислям, наистина рядко виждам да е отворено.Аз дори и не очаквах да ги намеря къде са и затова си помислих, че другаде съм попаднала Laughing

# 126
  • Пловдив
Търся си калъфи за дрехи, ходих в Практикер, но са само в комплект - къс и дълъг. А на мен ми трябват само къси. Ще съм благодарна, ако някой ме упъти!  Simple Smile

# 127
Евтини - сигурно ще намериш в Джъмбо, но ако ще купуваш за детето ти - по добре дай още 30тина лева отгоре и вземи нещо което наистина е удобно и е с хубави колела и материали. В магазина на Пешеходния гледах някакви китайски - към 30 и няколко лева. Ровнах се по онлайн магазините и се оказа, че Худора, Стъф и Роше имат ролери за 60 и няколко лева  Peace - да не говорим че тези последните са с регулиращ номер /понякога 2 до 5 номера/. Спорт депо предлага също от тези марки  Grinning

# 128
Евтини - сигурно ще намериш в Джъмбо, но ако ще купуваш за детето ти - по добре дай още 30тина лева отгоре и вземи нещо което наистина е удобно и е с хубави колела и материали. В магазина на Пешеходния гледах някакви китайски - към 30 и няколко лева. Ровнах се по онлайн магазините и се оказа, че Худора, Стъф и Роше имат ролери за 60 и няколко лева  Peace - да не говорим че тези последните са с регулиращ номер /понякога 2 до 5 номера/. Спорт депо предлага също от тези марки  Grinning

С една дума да отида до Спорт Депо срещу Баумакса, нали правилно съм те разбрала ?!
 Предварително ти благодаря за инфото .

# 129
  • в обкръжаващия ме хаос

С една дума да отида до Спорт Депо срещу Баумакса, нали правилно съм те разбрала ?!
 Предварително ти благодаря за инфото .
И аз ти препоръчвам да отидеш в Спорт депо или в Карфур и да купиш макар по-скъпи, но хубави ролери от тези с регулируемите номера. Детето ще се научи много по-бързо да ги кара, за разлика от тези дрънчащите. На сина ми миналата есен взех Фила и за нула време се научи. Моите са ето тези http://www.sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skei … oleri/1200-roleri (обаче бях уцелила намаление и струваха 60 и няколко лв.)  и съм супер доволна, не са известна марка, но пък са мн яки - удобни, бързи и не дрънчат. На гребната гледам, че бая ги карат. Успех и да се похвалиш  Hug

# 130
Дали някой знае къде може да занеса да ми направят дълга кожена дръжка за една чанта?
Благодаря предварително

# 131
  • Пловдив
 Sunglasses

# 132
Счупих си една част на прахосмукачката. Къде може да я оправят? Купувана е от Технополис или Техномаркет(трябва да видя гаранцията), ако я занеса там дали се занимават с това, при положение, че не е рекламация?

# 133
Здравейте,
незнам дали е тук мястото на моята тема-въпрос-глъвоблъсканица - така че първо ще пробвам - ама не ми се карайте много ако съм сбъркала нещо

Харесала съм си едни продукти на сайта на Кристиан оф рома. Офиса им се намира в Пловдив. Продавали продуктите в офиса на свободна продажба. Но не правели непрофесионални доставки в страната.

Имам ли шанс някоя мама да ми протегне ръка - аз пращам паричките - тя ми купува продуктите и ми ги изпраща за моя сметка.

Благодаря

# 134
Счупих си една част на прахосмукачката. Къде може да я оправят? Купувана е от Технополис или Техномаркет(трябва да видя гаранцията), ако я занеса там дали се занимават с това, при положение, че не е рекламация?

Преди всичко кажи марката
Някои марки, които си ги внася Техномаркет, се обслужват в Техномаркет след Английската гимназия, отзад на самия магазин има сервиз. Сервиз също срещу заплащане има точно срещу полицията на Васил Априлов - точно до Глобул и Жанко сервиза, до него е сервиз за прахосмукачки. Аз имам един железен Филипс на 10 години където е ходил 3 пъти там за поправка и си работи до ден днешен.

Общи условия

Активация на акаунт