Къде в Пловдив??? - 13

• 62 952
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • в обкръжаващия ме хаос
Това са посочили като адрес, но не успях да намеря нищо подобно в района.
А от 01.08 отварят новия салон малко преди Метро( беше някакъв италиански магазин там).Има големи табели.
Кое Метро, до СПС ли?

# 226
къде продават пълна гама пюрета на семпер
трябва ми чисто картофено
ВВиталис дали има?

# 227
ВВиталис дали има?

Във Вис виталис имаше семпер преди, сега незнам.Другаде къде е много богат асортимента се сещам за Карфур.

# 228
  • Пловдив
момичета,къде мога да намеря дрехи на Pause jeans и на Стела? има ли някой магазин с повече тяхна стока? Благодаря  bouquet

# 229
  • Пловдив
А от 01.08 отварят новия салон малко преди Метро( беше някакъв италиански магазин там).Има големи табели.
Кое Метро, до СПС ли?
На Лино магазина ще е Стил декор

# 230
ВВиталис дали има?

В ШТъркел имаше много добро зареждане на Семпер преди 5-6 м. Също и в големия детски магазин на "Младежка".Мисля, че се казваше BabyLand.

МалинкаКалинка, да, за същото Метро става въпрос.

момичета,къде мога да намеря дрехи на Pause jeans и на Стела? има ли някой магазин с повече тяхна стока? Благодаря  bouquet

На Pause jeans съм купувала от магазините P.R.G.. Един магазин на пешеходния мост е с такава реклама, но вътре има повече неща на МисКаприз, отколкото на Pause jeans.

# 231
Каспър - във Вис Виталис имат почти всичко на Семпер, аз лично пазарувам от новия, забелязала съм, че там техните пюрета се задържат по-дълго време по рафтовете, т.е. намирам това, което ми трябва.

# 232
Кое Метро, до СПС ли?

А къде се премести магазина на Лино ?!

# 233
  • Пловдив
Магазинът на Лино не се ли премести заедно с "Дом на обувката" на Пещерско шосе? Не съм сигурна. И пак да питам - някой знае ли от къде мога да си купя калъфи за дрехи, но само къси (около 60х100 см) ? Ще съм много благодарна, ако някой ми даде идея!

# 234
  • Пловдив
Момичета, някоя да знае къде могат да ми боядисат (да сменят цвета) на набукови обувки?

# 235
Здравейте,момичета!
Благодаря ви за отговорите за ДОМО   Simple Smile.
Сега ще ви питам за друго- купихме си бойлер,но ми трябва човек,който да ми сложи куки в банята(т.е. да пробие плочките,за да ги монтира),да ми изкара идвода за студената вода,както и да направи електроинсталацията.Досега сме били към Топлофикация и всъщност слагаме бойлер за първи път.
Отговор може и на ЛС.
Благодаря ви предварително!   bouquet

Каспър,купувала съм СЕМПЕР от БИЛЛА,така че провери и там.  Peace

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 11:21 от taniuha

# 236
момичета,къде мога да намеря дрехи на Pause jeans и на Стела? има ли някой магазин с повече тяхна стока? Благодаря  bouquet

Pause има на Пешеходния мост,в Форума,в Петер също съм срещала понякога.

# 237
  • Пловдив
Кое Метро, до СПС ли?

А къде се премести магазина на Лино ?!

Магазина е до по пътя за Рогош-с/у тепавицата.

# 238
darusha5K , за магази на Лино ли казваш, че е по пътя за Рогош с/у тепавицата ?!
Там ли е дома на обувката ?!

Или на пещерско ...

# 239
  • Пловдив
Дом на обувката е на Пещерско шосе, а за Лино просто предположих, че са се преместили заедно (нали бяха в един двор преди).

Общи условия

Активация на акаунт