Къде в Пловдив??? - 13

• 62 817
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  Моля да ми препоръчате аниматор за частно парти, моля за координати и цени.

водещ на събитие? детски аниматор?  или какво

# 436
Момичета, къде да намеря този механизъм за панталони...? http://media.snimka.bg/6802/019859173.jpg

В Кентимпекс Wink
Ето им сайта http://kentimpex.bg/catalog/cat.111/page.1 Обади им се да ги питаш за да не се разкарваш напразно

Благодаря, Пепи!
Наистина вече нямат магазин на центъра, а само склада в кичука.

# 437
 Моля да ми препоръчате аниматор за частно парти, моля за координати и цени.

водещ на събитие? детски аниматор?  или какво

детски аниматор, Поля моето детенце е малко питам за приятелка, така и така се включи драсни ми на ЛС за повече подробности ако не те затруднявам.

# 438
Момичета къде има гумени ботушки освен мола и Deichmann?
В неделя заминаваме на планина а никъде не намираме гумени ботушки с връзки горе - 26 номер.

В Mariquita на ул.Ибър също има, както и във Вис Виталис на КиК.

# 439
и магазин спридер на баумакс

# 440
Местя въпроса си от Пловдивската тема "По градове" тук.Надявам се да ми помогнете!
Цитат
Здравейте!Не съм от Пловдив и ви моля да ми помогнете с информация.Другия месец дъщеря ми става на 3г.Искаме да я разнообразим за РД,а Пловдив ме устройва най-много.Къде бихте ми предложили да я заведа?За да не разводнявам темата ви,ако искате пишете на лични
Извинявам се,защото най-вероятно темата е разнищвана но не мога да изчета всичко.

# 441
Местя въпроса си от Пловдивската тема "По градове" тук.Надявам се да ми помогнете!
Цитат
Здравейте!Не съм от Пловдив и ви моля да ми помогнете с информация.Другия месец дъщеря ми става на 3г.Искаме да я разнообразим за РД,а Пловдив ме устройва най-много.Къде бихте ми предложили да я заведа?За да не разводнявам темата ви,ако искате пишете на лични
Извинявам се,защото най-вероятно темата е разнищвана но не мога да изчета всичко.

Според мен най-добото място за празнуване на Рожденни дни е ТонБонбон на ул. "Висла" и Новия детски център в МОЛ Галерия   Peace

# 442
  • Пловдив
Само да вметна,че в Галерията вече се пуши и е много задимено/на мен поне не ми е приятно/.

# 443
И ние мислихме за Галерия ама с тия цигари.... Sick

# 444
  • Пловдив
Само да вметна,че в Галерията вече се пуши и е много задимено/на мен поне не ми е приятно/.

в детския център ли се пуши?
в събота бяхме сутринта-не се пушеше,нямаше и пепелници по масите

# 445
Цитат

Аз определено съм за Тон бонбон, правих там първия рожден ден на сина ми и тази година смятам да повторя.Прекрасно място, чудесно обслужване, вежливи момичета които наистина гледат децата и ги забавляват. От всички центрове в града ни в които съм ходила друг така не ме е грабнал.

# 446
  • Пловдив

Да,затова и спряхме да го посещаваме. Последно бяхме преди 3 седмици и се пушеше.

# 447
Момичета,мерси за идеята  bouquetНо може би аз не съм се изразила както трябва.Няма да правим детски РД,искаме само нея да я заведем някъде да се повесели.Не разполагаме с много свободно време и за това Пловдив най-ме устройва.

# 448

Да,затова и спряхме да го посещаваме. Последно бяхме преди 3 седмици и се пушеше.
Ние бяхме миналата седмица и отвън на масите не се пушеше,там ще празнуваме на малката РД и се надявам да изкараме добре,била съм на други РД и съм доволна,в ТонБонбон също е перфектно /просто реших тази година да сменим обстановката/   Peace

# 449
  • Пловдив

Ние бяхме миналата седмица и отвън на масите не се пушеше,там ще празнуваме на малката РД и се надявам да изкараме добре,била съм на други РД и съм доволна,в ТонБонбон също е перфектно /просто реших тази година да сменим обстановката/   Peace
Ако наистина пак не се пуши е супер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт