Отговори
# 165
Lady B снимките са супер! smile3501 Кажете ми къде е  срещата с децата и кога - ако мога ще дойда!

# 166
Данич, объркала съм се - формулярът за избор на нов личен лекар се подава при новото джи пи. Ето линк към сайта на здравната каса, който ще те ориентира
http://www.nhif.bg/web/guest/24?p_p_id=101_INSTANCE_3BtY&p_p … Fweb%2Fguest%2F24
Ако не се отваря, пробвай в сайта - от опция "пациенти"

# 167
Lady B снимките са супер! smile3501 Кажете ми къде е  срещата с децата и кога - ако мога ще дойда!

Срещата на майките + децата е тази събота - трети юли в 13 часа на входа на южния парк откъм булевард "Витоша"

# 168
Много хубави снимки и всички сте супер  newsm10 Много съжалявам, че бяхме на село и не можах да дойда  smile3511

# 169
btw някои ще ходи ли на концерта на НПМГ ?  Rolling Eyes

# 170
Прибрах се от Южния парк. Ходих на разузнаване Laughing
Сега ще гледам снимките и може би, през това време да има резултати в нета. Хич не ми е удобно да тичам по училищата.

# 171
  • София
eni33 , 8-ми клас: Doroty, Neli_ani;  7-ми клас: Белмекенкса и другите не ги запомних

# 172
И на мен много ми се искаше да отида, но ще видим. Едва ли бащата ще иска да ме закара, пък и резултатите нали ще излизат сега... Може да намина по-късно. Ако не заради музиката, то поне да се запозная с някой вероятен бъдещ съученик. Simple Smile

# 173
Аз за Белмекенска знам.Ние с нея се уговаряхме,но не знаех за другите.Къде ще се чакате?На мен не ми се седи на концерта,но бих дошла да се запознаем.Ще дойда със сина,защото той иска да се запознае с децата.Вие с децата ли ще сте?

# 174
 smile3501 Чудесно сте си изкарали, виждам силно присъствие на осмокласните мами /вече деветокласни/ smile3521

Лейди, както винаги перфектна с неотразимата си усмивка и идеални, направо "говорещо- разказващи" снимки  newsm51

Убедена съм, че днес много хора ще имат повод за радост, стискам палци и желая приятно прекарване на 3. 07 в парка, с успешните ви деца   love001

# 175
Уф, какви сме убавици... Hug Hug Hug
Искам още купони!

# 176
Дали ще е същата история с кандидатите от провинцията ? Пак ли ще трябва да се проверява само в "гнездото".
Изполвзам случая да благодаря на ELI , която направи снимки с тел първия път и ни спести разходката до София.

# 177
Момичета изглеждате страхотно.
Направосте супер Hug Hug

# 178
Ами като не ни разрешават часовничета - да взема аз да броя - предполагаеми оставащи часове - 2

Джиджи, вярно сме хубавици! Някои даже в действителност по-, по-, отколкото на снимка. Нали?

Дали ще е същата история с кандидатите от провинцията ? Пак ли ще трябва да се проверява само в "гнездото".
Изполвзам случая да благодаря на ELI , която направи снимки с тел първия път и ни спести разходката до София.

Ралчева, този път и за София даже не знаем дали ще сложат в Интернет - там няма никаква следа за това.

Ако имате нужда ще помагаме. Има да си обикаляме и без това по гнезда - едно повече или по-малко ... На мене вечерта ми е свободна. По принцип съм си свободна - от днес съм в отпуск.

# 179
Сега говорих с РИО Пловдив-след 17 часа ще се качат в нета(

Общи условия

Активация на акаунт