Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 102

• 122 220
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
marulka_s, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива, тортата  е много хубава,  а предполагам и вкусна...

# 586
  • София
marulka, Честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много сладка тортичка си си направила.
криска, на мен ми харесват и така розите, но според мен трябваше да сложиш и втори ред на панделката. Peace
Кате, много готини торти! Сподели и за мен за тоя Спайдърмен. Аз нещо хич не ги мога тия апликации. Confused
Дарилка, много нежни сладки! Първите само единични бройки ли ги прави? Какви са самите сладки?

# 587
  • София
Здравейте!
Марулка-ЧРД-много здраве и семейно щастие.Тортата ти е много сладка-мочиченцето е 1/1 с това от рамката.
Ивейн-много стилна торта.Това по нея някакви прозрачни камъчета ли са?
Катя-много хубави торти тази с голямата риба ми е фаворит.От какво е направена като пълнеж рибата?
Дарилка-много красиви и нежни сладки.Много ми харесват розичките на раверчето и панделката на бюстието..

# 588
kriskata, много хубави са станали розите. Може би за да станат плътно едно до друго трябва да има по-малки измежду тези. Панделката много ми хареса, на кожена ми прилича.
Дарилке, сладките са чудесни. Колко броя прави? Доста часове труд ще е това. Обаче пък резултата си заслужава.
За Спайдърмена да кажа. Най-обикновена апликация е. Изрязах си червените и сините части. Насложих ги. Покрая и вътре минах с черния маркер и това е. Но и то е доста пипкаво. И уж нищо и накаква картинка, пък доста време отнема.
stefina, голямата риба е като тортата под нея - пандишпанови блатове и ванилов крем. За рибата си опекох един кръгъл блат с диаметър 24 см. Изрязах си после формата на тялото и изрезките ги наслагвах вътре за да се придаде обем. Самата риба я сложих на отделна подложка, защото ми се стори тежичка.

ooooh! Забравих да честитя на marulka рождения ден. marulke, честит рожден ден. Много здраве, щастие, любов и късмет ти пожелавам. И вдъхновение за още много торти Simple Smile Последната е супер. Принцесата е точно копие от часовника. Браво.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 14:41 от Катя (Сливен)

# 589
Искроне, съквартирантке,
ха добре че те виждам от дъжд на вятър тук. Наистина както ти е предложила Ивейн най-добрият вариант е да го изненадате с една солена торта. Кой е казал, че за рожден ден тортата трябва да е сладка? Така ще си вземеш крема сирене light и там каквото е нужно. Решаваш си проблема бързо.
Ако държат да е с фондан, можеш да я покриеш, но да ги предупредиш да не го ядат, за да не се получи сладко -солен вкус.

Марулка, Честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие е все такива красиви торти да правиш.
Прекрасно вдъхновение, тортата е много свежа и интересна. Фигурката е идеална! Прелест!

Петя,
да- първите са само за младоженците. Реших, че ако трябва всички 70 бройки да са булка и младоженец ще ми трябват 2 дни отпуска и много помощници. То и без това отнеха доста време. Рецептата е във форума.

Катя,не ме питай. Доста бяха - 70 сладки. Първоначално знаех че гостите са 50, изпекох ги, но добре че бях направила повече, та тези които не са толкова равни да бъдат изядени от нас. После питах и казаха, че гостите са 70.  #Crazy Броих, броих и ги докарах до 68 бройки. Толкова и направих, а те останаха около 3-4 след раздаването на шаферката.
Абе стигнаха, ама на няколко пъти доста се ошашках.  Laughing

# 590
Здравейте момичета,

Мерси много за коментарите ви! Страхотни сте!

marulka_s, Честит Рожден Ден! Тортичката е много сладка! Веднага се огледах у нас за нещо подобно за вдъхновение  Mr. Green
Впечатлена съм от червеното на панделката, с какви боички работиш?
Боите са ми от Кадемлия (аз само този магазин знаех до скоро), Bakery Crafts. Само дето това проклето сатенирано винено не можах да го докарам и отгоре пръсках с червен спрей (само такъв имам) и поръсих със сребрист прах. На живо не беше много хубава панделката...

kriskata, много хубави са станали розите. Може би за да станат плътно едно до друго трябва да има по-малки измежду тези. Панделката много ми хареса, на кожена ми прилича.
Peace И аз това си мислех после. Трябва пъпки и малки розички да направя за дупките.
Розите ги правих от италянската ММ от Кадемлия. Добре се работи с нея, но мисля че 45лв. за 3 кила е малко скъпо. Може ли да ми кажете ПИК Ко-то за покриване или за моделиране е? Свършва ми ММ и тази за покриване от Кадемлия и се чудя каква да купувам. Тази за покриване нещо ми се разваля. Излиза й мазнината и става лепкава както си е в кофата. И започва да мирише на гадно  Crazy

Дарилка, страшни са сладките и мисля да открадна идеята за костюма и роклята, но за торта. Не че мога да я направя, но може някой ден да се пробвам  Mr. Green

Катя (Сливен), много хубави торти, но голямата рибка направо е страхотна!

Сега още една тренировъчна тортичка от мен. Крала съм от тортата на Ani Boland за предизвикателството и от bubilinkata- тортата с мечето копие на играчка.

# 591
  • София
Криската-много е хубава тортата с розите.Самите рози също много истински изглеждат.
Тортата с мечето е много сладурска.
Пиккото е за покриване и за моделиране,но сега в жегите имаше оплаквания,че лепне.
Има и ММ съхнеща и несъхнеща  на Ирида тя е 4,5кг- за 36лв. примерно.В Библиотеката има координати нам-на на Илчовски.

# 592
  • София
Марулче, Честит Рожден Ден! Здраве и усмивки! Тортата е чудесно допълнение към рамката:) Жалко, че този дует ще е закратко:))))

# 593
  • София
kriskata Simple Smile много добре се справяш, розите са страхотни. Обаче имам съмнения че италиянската маса  е  5кг newsm78
Кате страшни тортета.
Марулка и тук да те поздравя, да си жива и здрава да имаш достатъчно време за хобитата си  bouquet
Дарилка сладките са много нежни, фондана си рязала и лепила ли?

# 594
Марулка Честит Рожден Ден!  newsm59Да си много здрава, щастлива, усмихната и обичана! Тортата е 6+, страхотно изпълнение- даже ръцете на твоята принцеса са по-добре изработени от тези на макета.
Браво- желая ти още много творчески вдъхновения!

# 595
Марулка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Да си жива и здрава и много обичана smile3525 smile3525 smile3525Тортата е чудесна отива в моя папка да знаеш Wink
Катя Сливен,страхотни  торти Hug Hug HugМного оригинални идеи Hug
Криската,сладко мече :hug Цялата торта е много нежна  bouquet
Аз искам да ви кажа че на пьрво класиране не сме приети в Пловдивския ,има още две класирания.От Велико Тьрново Се отказа щерката и сега да ви сьобщя поредната новина.Семейството ми се увличи с още едн член.Този пьт няма да плача понеже Илиана и Цеци"кандидат зетя" решиха да живеят у нас.Не се е отказала да учи ,а просто искат да са заедно.Май много ми дойдоха емоциите ,но се надявам да се справя.Единствено се молим и двете да я приемат в Пловдив,ако пьк не до година ще се пробва пак.

# 596
  • София
Албенка, ха честито ти, дано да ти помагат децата и така ще си по-спокойна като са при теб Hug

# 597
  • София
Marulka, kriskata Simple Smile много са сладурски тортите ви "по модел"!

Албенка, честито, чудесна новина! Дано и на класирането излезе още една  Praynig

Искорне, ягодовото парфе без захар на Сладка Хапка си го правех, когато бях бремена и развих гестационен диабет - само че за разлика от оригиналната рецепта слагах готварска сметана, малко фруктоза и бисквитки Ревю без захар.
Като втори вариант - използвала съм само крема за полусферична торта. На диабетичните щандове има доста сладкиши, които стават за облепяне.
И трети - Ели С е правила торта за диабетици в 7-то Предизвикателство - тук

Марулкеее, Ч. Р. Д., много здраве и усмивки, и достатъчно свободно време за торти  Laughing

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 21:27 от Rumya

# 598
  • Vaudreuil Canada
Марулке Честит Рожден Ден! Бъди щастлива и обичана!

# 599
Марулка ЧРД newsm59 бъди здрава и щастлива
Албенка честито ти зет в къщата, Дестини е права така като са при теб дечица ще си по-спокойна, а и помощ ще имаш  Party
Напоследък не пиша, това е защото няма с какво да се похваля. Но ви чета и се радвам на красотите, които показвате
Правих нещо по рецепта за френска селска торта, с промени, което не става за гледане в сравнение с прелестите, които правите. Но пък беше ужасно вкусно  Crazy В крема освен сметаните добавих от мен захаросани череши и банани. Това разпльоканото отгоре е така заради лаишката грешка, която допуснах като сложих при разтопяването на шоколада мляко  Rolling Eyes... и потечееее, добавих кокос ... и на нищо не заприлича  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт