"Системата минус 60" -Тема №11

• 42 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
За утре мисля за закуска да си направя макарони със сирене и захар.
За обяд днес ги размених,ядох заешко месо със таратор,а за вечеря сухари със много малко сирене и айрян.Мисля да спирам за вечеря сухарите,просто много рядко да ги ям.
Та мисълта ми е за утре за обяд миш маш +карт.салата+ябълка
В Вариант 2 Плодове и зеленчуци.Мисля да бъде диня+таратор

Много ви моля Мляко с нес,Жанета,Жасмин поправяйте ме ако греша нещо в менюто,защото искам да видя кога ще започна да свалям!
Сега си водя една тетрадка сутрин се тегля,естественно ,че вечер и през деня си плюс ,защото през деня теглото се увеличава.
Вие кога се теглите по старшите ?Когато бяхте отначало всяка сутрин ли се теглихте?
Моля споделете милички!
Сиси ако не е тайна майка ти на колко години е?Аз по рано оповестих моите 45 год. и това може би е причината да не смъквам така лесно.
Дюкан диетата е карах 2007 ,а от февруари бях на 90 дн.диета до 08.05 може и това да,защото още организма ми не се беше пренастроил на такива промени,на такова ядене.
Възможно е да съм наддала 1 кг.Важното е сега,че е започнах от 25.07 отначало Системата.

# 586
Здравейте!

Влизам специално да поздравя ДИВИ- Браво! Ти си моя стимул! Гордея се с теб!

Джиджи - Най-добре е да се мериш сутрин след като си ходила до тоалетната и приблизително по едно и също време!  Hug

Сиси- Браво за систематизираната информация!

# 587
Джижи аз се меря всяка сутрин и то не за друго ами защото не се стърпявам...пък и така знам коя храна как ми действа Peace Меря се поне 15-20 мин. след съм, когато съм свършила с посещението на 00 и обикновенно се меря по бикини. Понякога се меря и вечер Embarassed Но пък при мен вечерното тегло е много показателно за сутрешното и защото ми е пак любопитно...Но не правете така като мен да се мерите вечер hahaha Нямаш проблем щом искаш ще помагам за менюто. Не спирай напълно сухарите. Не спирай нищо защото организма си има нужда от всичко. Едва ли след края на диетата ще се храниш без хлебни и тестени изделия? Така, че давай на организма от всичко както е по правилата на диетата. Не мисля, че годините ти ще са проблем-при рускините има доказателство че системата работи дори и на повече години. Може и да трябва малко време на организма да превключи на Системата. Но когато види, че си го храниш добре няма начин да не ти позволи да сваляш Peace

# 588
 Praynig Peace отивам да гледам филм.Благодаря за бързите отговори!  bouquet

# 589
  • USA
Здравейте Heart Eyes!
Нямам време даже да ви прочета, но набързо да се отчета- от предния +, който беше 800 гр. са изчезнали 650, явно така ще е -нагоре-надолу, но важното е , че си затвърдявам свалените досега килограми Grinning.

Браво на всички, които имат минуси!

Лека вечер Hug!

# 590
Добро утро или по скоро добър ден.
Лелелее тука сякаш потоп е минал, явно вчерашните дъждове са минали и от тук.
Аз да се оплача - тази сутрин рекох да се мерна и направо онемях  + 2.5 кг . Щях да падна по гръб.Ама после като се позамислих стигнах до извода, че гадния кантар се е прецакал нещо, защото просто няма как при един и същи начин на хранене без отклонения от събота сутринта до тази сутрин да кача 2 кг. и половина. Просто не е възможно - или поне така мисля. Пък и кантара наистина не е на ред - преди време един път ме изкара с 10 кг. повече, та май ще купувам нов вече.
Най-накрай МЦ дойде та може и от това да е. Ще видим като се изтече.
За днес  
З - 2 филии черен хляб с пастет + фавла Хипер
О - кюфтета на скара + салата
В - Мляко, диня и ябълка.
Хубав ден от мен   bouquet

# 591
Добър дееннн!

Аз днес съм с доста голям минус, но ще видим утре, тъй като вчера лепнах някакъв вирус и повръщах до следобяда, та може и от това да е! Хайде целувки и хубав ден!

# 592
И аз нещо се повредих. Вчера бях +2, днес съм -1, някакви процеси текат в мен, та знае ли се.  ooooh!
Уф, много гадно след почивка, трябва да готвиш, да чистиш, да переш, още не мога да се пренастроя.
Сега се опитвам да си разпечатам книгите на МИриманова, но са в някакъв дежавю-формат и принтерът ми не го възприема за печат.  Sad  
А аз книга на компа не мога да чета.  Sad
Някой знае ли в какво може да се състои проблемът?

# 593
ХМММ пробвай да отвориш файла с някаква друга програма. Adobe reader или Microsoft power point.Ако и така не стане прати ми линка откъдето са свалени да ги видя и да пробвам как ще стане.

# 594
Рене, благодаря ти много!  Hug
Успях да се справя обаче - намерих книгата в сайта на Мириманова в ПДФ формат и я разпечатвам от там.  Peace
Явно трябва да си сменя принтера - тоя вече съвсем сдаде багажа.  ooooh!

# 595
Рене от съпротивата много ти се моля, вземи да си купиш кантарче  Praynig, че твоята линийка много ме стряска. От както чета темата очите ми са все в нея, а тя не помръдва и ми действа зле Hug
з- ръжени сухари/домашни/ с кашкавал, парче 7 дейс, ред шоколад
о- вчерашните картофи + 1 кренвирш и салата.
в- завчерашния ориз
не ми се смейте, моля Joy При положение, че милони деца по света гладуват, сърце не ми дава да хвърлям, а на никой от домашните не го предлагам. На тях готвя отделно, а аз си доизяждам артъка bowuu
Още не съм започнала упражнения, няма и да почна скоро, че си счупих един пръст на крака. 30 дни ще го превързвам към съседния и до тогава ще си кютам.
Слънце и усмиФкви ви желая  bouquet

# 596
  • ВАРНА
         Джижи, тъй като варианта е плодове и млечни - "Може млечни или млечно-кисели продукти с  масленост под  5%. Извара може. Кисели млека с добавки не са разрешени. Без кашкавал и сирене."  Значи за да сме напълно системни - разрешен плод, кисело мляко и любимата на рускините извара.  Peace
   Вариант 2 е плодове и зеленчуци, а в таратора има и кисело мляко. Значи не става. Обаче нямам идея ако остане таратора, какво още може да хапнеш, за  да  стане по-засищащо. Може би и една салатка с извара  Thinking  Аз предпочитам млечната салата пред таратора - продуктите същите, ама 400гр  от нея са ми напълно достатъчни.
     Аз сутрин често ям бял хляб, защото такъв обичам  Grinning, така че денем мога да изкарам без сухари, пък и те не са ми кой-знае колко вкусни  Tired  Като не мога да измисля какво да вечерям, си мажа 3-4 сухара с едно крем сирене "екскуиза" фитнес, 0.2% мазнини, диетична работа... - взех го от метро и сега трябва да си го ям...  Grinning Бях прочела една идея за мазаница тук, в темата (съжалявам, че не помня чия беше), от извара с кисело мляко и подправки. Стори ми се вкусно  Hug и съвсем системно със сухарите. Но вечеря със сухари наистина рядко ми се случва.
     Сега лятото според мен е много лесно системстването. Ето няколко идеи - голяма шопска салата с извара, задушено прясно зеле, тиквички - печени на скара, с ориз, въобще всякакви зеленчуци с ориз (кафяв естествено  Wink), задушен зелен боб с кисело мляко. Много добре се чувствам, като ям вечер печена риба, сутрин винаги съм с -  Crazy.
     Пилешки пържолки купувам от бутчетата, че бялото месо ми е много сухо и ги пека на скарата, като предварително ги намазвам само с горчица. Вкусно става  Simple Smile Задушените зеленчуци  с извара и кисело мляко вече съм ги писала. Близо до нас  има пилета на грил, това ми е резервен вариант, ама в това топлото хич не ми се яде месо.
     Според мен годините не са никакъв проблем  Peace Ако човек е здрав, няма какво да му пречи да достигне нормалното си тегло. Казваш си - няма начин да не отслабна, започваш да се храниш системно и всичко ще се подреди  Hug   И аз мислех, че понеже вече съм достигнала нормални за ръста ми килограми, ще свалям по-бавно, но вече затвърдих 58  Crazy Системата действа  Peace
      Имам си едни "идеални" панталони  - успях да ги закопчея вече! Надявам се, че след седмица ще успея и ципа да вдигна, без да го напъвам... Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 13:27 от Мляко с нес

# 597
VK, как успя да си счупиш пръста пък ти?  Sad
Съчувствам ти, дано не боли много!
Аз сега съм се зачела из сайта на Мириманова (не форума) и тъкмо прочетох, че за нейният идеален вариант за вечеря е ориз със зеленчуци, или ориз с плодове.
На мен райз-кукърът ми от Амазон вече е на линия и започвам да си готвя ориз в него.  Grinning
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T76URQ/ref=oss_product
Днес ще си направя ориз с домати и ще си хапна една салатка към него. (за вечеря това)

# 598
Аааа Жасмин , много лесно бе, много лесно  Joy
Рядко се спъвам да домакинствам сръчно и от бързане да си разпъна дъската за гладене, да не ми мине мерака да гладя, не успях да закача крачето на куката от долу. Дъската се сгъна и с цялата си прелест падна върху палеца ми. Сутринта преди работа минах през спешния портал в нашата боница да ме снимат и се оказа счупено/аз си знаех де/. Вързах го с леколаст към показалеца и така ходя си на работа, гледам си децата, шофирам си, системствам си...Офф от темата - мъжо през април си счупи петата на левия крак и още куцука. Аз се клатя на дясно, той на ляво. Като пингвини се разминаваме в къщи. Joy

# 599

о- вчерашните картофи + 1 кренвирш и салата.

Тази комбинация не става за обяд Peace
Бързо оздравяване на счупения пръст Hug
Мляко с нес мазаницата беше моя измишльотина и точно с извара и малко кисело мляко да стане като крем, вътре подправки на вкус и се маже на сухар Peace
Стелету да не си лепнала някой летен вирус? Бързо да се оправяш Hug
Жасмин как са децата мила? А тя домакинската работа няма край ooooh!

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 13:39 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт