Под черешата на кайсиев речел+прасковен конфитюр да обсъдим ваканционния турTR33

• 35 930
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Истанбул
Дааа, това е положението, Минке Sad

# 706
  • Варна
Хаки , разбирам те ... За толкова години и аз не можах да се науча да гледам на някой пациенти просто като на обекти и да не допускам да си тровя нервите от яд , че не мога просто да обърна гръб и да ги игнорирам , което бих направила тутакси , ако не бяхме във взаимоотношения лекар-пациент ...
Не знам дали изобщо някога ще постигна такова ниво на мъдрост  Sad

Луизи , за какви проблеми говориш ?! ... Я , горе главата ! ... Я , спокойно ! ... Твойте кахъри са БЕЛИ ! ... Тепърва те чакат толкова хубави неща !  Grinning ...
Кажи сега , до къде стигнахте с умуването къде да свиете уютното си гнездо !

# 707
Лорче, ами за сега се ориентирахме към няколко града около Одрин, Адапазаръ, и Афион, но всичко ще се реши от класирането на съпруга, а за сега шансовете не са големи... Това от една страна, от другата моите родители ми създават лоши емоции (отново), нищо че съм на 34 години, те ме третират като 14 годишна... Ениуей, нищо ново за нас със слънцето - пак препядствия, пак борба  Tired  ... и така...

# 708
  • Варна
Луизи , след време сама ще се чудиш на себе си , как си могла да се тръшкаш за тези проблеми ... Родителите - ами съгласявай се , пък си прави каквото намериш за най-добре ! ... От личен опит ти казвам - родителите трябва да се уважават , но и трябва да пазиш правото си на лично щастие ... Където и да разпределят мъжа ти , пак ще бъдете щастливи , защото ще сте двамата и сами , така че , ще се съобразявате само един с друг !  Grinning Това време така или иначе наближава и си мисли само за това ! ... Не позволявай никой и нищо да ти съсипе най-хубавия период в живота !  Hug

# 709
Лорче  Hug благодаря за подкрепата, аз разсъждавам като теб, но уви моите родители много ме разочароваха, накратко казано излиза че са приели съпруга ми, само защото си мислили че ще живеем в България, е опитахме, ама като не става, не става... а аз си мислех че са го приели защото е най-добросърдечния и грижовен мъж, който познавам... та така, голям срам бера сега заради тях  Embarassed

# 710
  • Варна
Ами те са родители и аз ги разбирам , че не искат да те отделят от себе си ... Защо ще се срамуваш ?! ... Това е тяхната гледна точка и тя е нормална ... Е , има и родители , които успяват да се владеят , за да не причиняват мъка на децата си ... но не всички имат тази силна воля и самообладание ... Помисли си , че този мъчителен период на раздяла така или иначе ще мине ... А после , когато вие се установите и когато сте щастливи , аз съм сигурна , че и родителите ти ще се успокоят и ще бъдат щастливи ... Да не би да е по-добре да сте тук , но да тъпчете на едно място , особено мъжът ти ... Това няма да се отрази добре на самочувствието му , а от там , като верижна реакция започват да се скапват отношенията в семейството ... Поговори с родителите си върху този аспект на нещата ... А и не отивате на Луната , в края на краищата ! ... Няколко часа път с автобус ще ви делят ! ... Ами какво да кажат родителите , които изпращат децата си отвъд океани , на другия край на географията !

# 711
Е да Лорче, все едно ти говориш вместо мен и още веднъж сърдечно благодаря, хубаво е да знаеш че не само ти виждаш нещата по такъв начин... а относно моите родители, да те са доста упорити и изобщо е трудно да се разговаря разумно когато са афектирани... един ден, ако се срещнем невиртуално ще ви разкажа през какво съм преминала  Embarassed  сега не ми се иска да превръщаме форума в толкова лично пространство, а и все пак нека да не развалям настроението на останалите...

лека вечер  Hug

# 712
  • Казанлък of all places
Луизи,  Hug!

# 713
  • Varna
МИСТИЧЕЙЙЙ Hug
Абе, гледай да кипваш така от времИ на времИ, че много интересни неща пишеш, тогава Hug Wink

ХАКИ Hug
Много нагли бе Shocked Ти го лекуваш, той иска да те убива #Crazy И кЪт знам Овен кВо можИ да напраЙ, оня да сЪ благодари, че си лекар.

ЛУИЗИ Hug
Я да ми сЪ обадят твоите, да им кажа аз как изпратих 18 годишно момче У Хамериката. Дръж се за Ашкъма!!! То трябва да се уважават родителите, ама като правят за неуважение, кО праЙм newsm78

# 714
  • до вятърните мелници
Ex, че хубав лаф-моабет сте завъртели на седянката  Hug

То трябва да се уважават родителите, ама като правят за неуважение, кО праЙм newsm78

Делте, прайм се че ги уважаваме, злато! bowuu Аз съм на мнение, че обикновено повечето деца са поне с една йота по-умни от своите родители и така е правилно да бъде. Но за да има мир и разбирателство и съответно душевно спокойствие е важно да се демонстрира уважение. Дори, когато е непосилно трудно... Има си други начини...

Луизи  Hug Hug, разбирам те, много добре и си представям с какви вятърни мелници е трябвало и все още се налага да се борите! Моят съвет от личен опит е прави каквото трябва (т.е. каквото ти казва сърцето, че е правилно за теб), пък останалото ще се нареди от самосебе си. рано или късно... Установете се някъде, завъртете колелото пък ги поканете вашите да видят че и у Туркията хора живеят, та белким се успокоят за чедото си!

Хапчице, добре сте се завърнали от "тъмни земи тилилейски"  Mr. Green Много хубава кашик история  Hug  bouquet Дано все така да те намират  Simple Smile

Ииии, колко се радвам, че най-накрая подхванахме и кюрдския въпрос.  Blush (МистикHug  bouquet Hug  bouquet)
Моето простовато мнение като на аутсайдер  Rolling Eyes е - щом искат да се делят и си имат култура, език, традиции и история - да си взимат парцалите и камънаците и да си "заминават", само мир да има.  ooooh! Whistling
Но на практика и както Мистик казва, не им е това желанието. А и турците ги възпитават така - "Един народ, една земя, едно знаме" - че трудно ще се примирят с факта да се откъсне територия от страната им...

и естествено най-жалкото е, че от цялата работа единствен интерес има биг брадър май Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money...

кюрдите, които аз познавам (не че са много Rolling Eyes) се срамуват да се нарекат кюрди заради конотациите и предразсъдаците в обществото Sad

Анджи, честити ти книжки! Wink  Heart Eyes Почти прочетох "7 къщи"  Peace много е...."турска"... пълно потапяне, тъй да се каже  Crazy

# 715
Добро утро, момичета  Hug
Благодаря за куража и за съветите   bouquet  То така и правя, каквото сърцето казва, пък за останалото търпение трябва...
Прегръщам ви и ви желая лек, прохладен и усмихнат ден!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 716
  • Истанбул
Здравейте момичета Hug
Луизи нема се скапваш Hug Hugреално погледнато за мъжа ти с учителска професия в БГ малко ще е трудничко.Де ще си търси работа ,пък и даже да я намери от финансова гледна точка ТР е по=добрия вариант.За теб ще е  по=лесно да се адаптираш тук=имаш доста търсена и конвертируема  Mr. Green Peaceпрофесия.Не е нужно да знаеш перфектен турски=на пациентите ти устите им са в по=често отворени ,отколкото затво
рени.Права си ,че в момента имате проблеми от организационно естество,обаче всяко нещо с времето си.И не прави тази грешка =Ох ,сега не му е времето на туй или онуй,нямам гражданство,не работя.Важното е ,че сте заедно със съпруга си .Не позволявай на никого да те слага в позиция=между чука и наковалнята,защото в крайна сметка на никого не ще угодиш.
Делте , Hug Както казват Аллах кавуштурсун=демек да се завърне по живо по здраво очаквания от тебе човек.
приятен и усмихнат ден момичета изследователки  Hug Hug

# 717
# 718
  • Истанбул
Е що така. newsm78Вчера ИХУ,днеска ТИХУ Mr. Green
Де сте се скрили.Да ви почерпя по една царевица.

# 719
  • sofia
Всичката я взимам аз и само аз!!!! Умирам си за варена царевица Mr. Green
Добре, че е тихо поне засега, за да мога да ви прочета внимателската, че бая му изпуснах края. Така че, поне оше малко: ШШШШТ Hug

Общи условия

Активация на акаунт