Отговори
# 120
malkata1508 съжалявам  мила за това което трябва да првживееш Hug Кураж и бъдете силни.
В коя болница ще те приемат?Аз лично бях в Майчин дом бях в по напреднала бременност-32г.с. предизвикаха ми раждането като ми спукаха водите и след това система,когато си с направление или аборт по медицински причини не се плаща нищо.Аз лично си платих само упоиката 150лв.
Успех мила и много  Hug Hug Hug

# 121
ms mnogo blagovesna Simple Smile 

# 122
na men mi preporu4aha vtora klini4na baza poradi  naprednalata bremennost Simple Smile nadqvam se da sum dovolna i nai vajnoto da  sum dobre ......... a bolkata si ostava Cry

# 123
molq vi mamiii napishete mi kakva e procedurata za prekusvane na bremennost prez 26sedmica poradi tejki malformacii na ploda pri polojenie 4e e jiv molq viii

# 124
Малката, моят аборт беше в 20 г.с и ми дадоха хапчета за предизвикване на раждането. Подейства след 12 часа. Пиеха се на всеки 3 часа. Аз бях със спинална упойка. Поставиха ми я към 21ч и в 2 сутринта беше раждането.  Съжалявам много, че трябва да преживееш това! Дано скоро отново си в най-сладкото очакване. Знам, че няма как да забравиш душевната болка, но трябва да продължиш напред!  Hug Hug

# 125
malkata1508, процедурата както ти е обяснила KaRoLa е предизвикване на раждане с хапчета (слагат се на 4 часа) и след това кюретаж. Кураж! Прегръдки! 

Горе в дясно на страницата има синьо бутонче с изписани букви EN, ako кликнеш с мишката на него ще имаш възможност  да избереш червено бутонче с изписани букви BP и ще си пишеш без проблем с български букви.   Heart Eyes

# 126
Здравейте момичета, искам да споделя и моя проблем.
Март правих аборт в 16-та ГС, тъй като сърцето на детето беше спряло, вероятно след вируса който изкарах. Сега пак съм бременна в 7-ма ГС и съм с болки в гърлото и хрема започвам да се разболявам. Страх ме е да не се повтори предишния сценарий. Sad Ако знаете какви изследвания трябва да направя след вируса за да съм сигурна че бебето е добре моля пишете ми. И някой бабешки метод за лечение на вирус  newsm78
Благодаря.

# 127
Jenipuh, имаш ли температура? За хремата си взимаш едно шише физилогичен разтвор с една малка спринцовка и на няколко часа в седнало положение си изпръскваш в ноздрите и издухваш. За гърлото лъжичка мед с ванилия, лъжичка мед с малко сода бикарбонат или лъжичка отцеден сироп от настърган лук залян с 1 см.захар, оставен да престои една вечер.
Ето една статия, но според мен не пробвай с чайовете, защото някои видове са опасни да се консумират  по време на бременност.
http://zdraveopazvane.com/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82/
Вируса може и да не е причина за предишното прекъсване на бременността...най-добре се консултирай със добър специалист.

# 128
Благодаря много, За сега нямам температура. Само силни болки в гърлото и хрема. Ще пробвам тези рецепти. Задължително утре ще се консултирам със специалист. А само температурата ли уврежда плода?

# 129
# 130
Здравей отново, вече съм и с температура.  Cry Пия по 1/2 парацетамол и не позволявам да надхвърли 37.5, страх ме е че по висока температура ще увреди плода. Докторката ми каза че само на феталната морфология в 12-тата седмица, може да се каже дали има увреждания. Не ми даде много обяснения. Пия и Инфлуцид.  Sad

# 131
Здравейте, аз съм с първа бременност на 26г. утре ми предстои аборт по медицински показатели, имам отлепване на плацентата и ембриона няма пулс . Много ме е страх от предстоящото. Изпитвам ужас да няма усложнения и да не мога да имам деца. Една година правихме опити и сега това. Искам да знам какво да очаквам след процедурата аз съм някъде 7г.с.  Веднага ли се появява кървенето? Лесно ли се излиза от упойката? Казаха ми че след два часа престой ще ме изпишат. Аз ще го правя при Троянчев в Пловдив моля ако някой е правил при него да сподели.  Sad

# 132
Здравей мила  Hug да не би да искаш да кажеш че имаш отлепване  на плодния сак ,защото плацента още не се е образувала.7г.с..е рано може да си била с късна овулация,потарси ли и второ мнение?Защо не изчакате още 10 дни,ембриона на коя седмица отговаря

# 133
Ами да най вероятно е отлепване на сакчето, ами ходих когато трябва ше да е 7 отговаряше на 5 това беше  на 7.11 10мм така пише на листа от прегледа. В сряда 9 беше около 12мм нямаше ембрион или зачатък в събота прокарвах около 2 супени лъжици тъмно пих Ношпа до понеделник изчезна сега нямам нищо не ме боли. На 15.11 ходих гледаха ме на 4D апарат коремен и ми казаха че бременността не се развива нормално и има зачатък но трябва да има пулс. АЗ преди да отида при Троянчев ходих при Топалова в месеца в който забременях ходих при нея на фуликометрия те каза че 30.09 17 ден от цикъла няма уволация секс правих 8-9 и 11 на 14.10 не ми дойде на 17.10 направих кръвен тест + . Сега не знам да няма грешка всичко това съм го обяснила доктора и той смята че не се развива.

# 134
Ами те лекарите знаят най добре,ще ти направят кюретаж под пълна упойка,нищо няма да усетиш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт