Отговори
# 135
Здравейте, преди малко се прибрах от болницата физически се чувствам добре, но емоционално се чувствам сякаш съм загубила най блискияси човек, но се опитвам да мисля положително и спокойно да дочакам трите месеца за възстановяване. Момичета вие след аборта какви изследвания правихте. Доктора ми каза да ида другият четвъртък на контрола и че тогава ще говорим, но не искам да пропусна нещо. 

# 136
Здравей klqsh,

Не се притеснявай не е толкова страшно. Аз правих аборт в Шейново в 16-та ГС тъйкато сърцето на бебето беше спряло.
Попитай как може да се установи от какво се е получило и дали е необходимо да се направи генетичен тест на плода.

Не се притеснявай че няма да можеш да забременееш след това, аз съм бремена в 7-ма ГС, а аборма ми беше март.

# 137
След аборта първо отидох и си направих още един ехографски преглед, защото ме беше страх дали са изчистили всичко. След като спря кървенето си пуснах микробиология и цитонамазка.
Първите седмици наистина е гадно, опитай се да споделиш с някой иначе е много тежко и не оставай сама. Горе главата не си сама

# 138
Да, и не споделяй с роднина!! Сподели с някой познат. Защото роднините може да те разбират, но и те го преживяват.  Аз много исках да споделя някой , а се бях изолирала и добре, че влязох във форума и имаше някой, който ме разбира

# 139
Благодаря ви момичета, аз на близките си не съм споделила само аз и мъжа ми знаем, неискан да притеснявам роднините. Тук при вас ми е по комфортно , защото сте го преживели и ме разбирате, който не е минал през това не може да разбере. А за плот е трудно да се говори аз трябваше да съм в 7г.с. но не беше се развил за тази седмица. 

# 140
  • Folkestone, UK
klqsh, Hug
знам какво преживяваш  Hug
Почти една година мина, откакто преживях моя кошмар и както писах преди известно време тук - страхът си остана, останаха въпросите, съмненията, съжаленията, упреците към самата себе си, че навярно е можело да направя нещо, което не съм направила...годините няма да ме накарат да забравя, макар болката да е малко притъпена. Сега съм бременна отново. 13 седмици и два дена. На видеозона в 12 седмица ми казаха, че съм всъщност с 3 дена напред, отколкото ми бяха казали преди. Притеснявах се преди този видеозон, но засега всичко е нормално. Всеки ден, всяка минута мисля за това и се боя. Предполагам ще е така до края, но се опитвам да мисля позитивно.
Не се притеснявай, че няма да можеш да забременееш. Не се отказвай, дори да се случи отново същото като сега. Убедена съм, че рано или късно всеки достатъчно упорит човек успява. Най - важното е да избягваш всеки дразнител, всеки стрес и напрежение и да се отдаваш на занимания, които ти носят душевно спокойствие.
Би било добре, ако можеш да разбереш какъв е бил проблема с бебчето ти. На мен никой нищо не ми каза.
Много ми помага споделянето тук, където болката и съчувствието са истински. Живота е една борба - не се предавай. Тук има толкова силни момичета, които се опитват да не падат духом.
Моля се от сърце всяка да постигне своето малко щастие  Hug

# 141
B.B., лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  Heart Eyes Hug  Flowers Four Leaf Clover

# 142
Мили момичета, вие сте героини!!! Бъдете силни, колкото и да е трудно и вярвайте, че щастието ще ви настигне! Прегръщам ви силно... Ще се моля за вас... Вярвайте и ще се получи!   Hug Hug Hug

# 143
Здравейте, момичета вече нямам кървене само леко зацапване днес ми е 4 ден след аборта. Искам да ви питам мога ли да започна пак да си пия инофолика и дали той може да повлияе на бъдещите ми изследвания. Също така искам да ви благодаря за куража който ми вдъхна те , без вас щях вече да сам се депресирала  Hug

# 144
klqsh, спокойно можеш да пиеш фолиева киселина, тя е много полезна! Няма да повлияе на изследванията. Успех и бързо възстановяване  Hug

# 145
Supernova благодаря , вече мисля за бъдещето и боря дните до следващия ми цикъл  Simple Smile

# 146
Supernova благодаря , вече мисля за бъдещето и боря дните до следващия ми цикъл  Simple Smile

Спокойно,мила. Ще си дойде Simple Smile Моя дойде на 28мия ден!! И двата пъти беше като по часовник. Чакам третия път,пускам изследванията и  fingerscrossed

# 147
  • София
Ох, момичета как ви завиждам на увереността, че пак ще забременеете...дайте ми и на мен от тази вяра! Моя кюртaж беше преди месец (на 24.10.2011), сърчицето беше спряло на 8 седмици (аз имам 3 неуспешни инвитро опита с мои яйцеклетки, още едно неуспешно с донорски яйцеклетки, а забременях в началото на септември по естествен начин...но не ни било писано да дочакаме термин...аз съм на 44). Искам да спра да се вглеждам в себе си...

# 148
Шарки Hug не се вглеждай, днес точно си мислех за теб Heart Eyes Ще се получи отново, но наистина не се вглеждай Hug Аз 5 години се боря и не се отказвам а не съм много по-малка от теб и съм с доста богато минало Mr. Green

# 149
Ох, момичета как ви завиждам на увереността, че пак ще забременеете...дайте ми и на мен от тази вяра! Моя кюртaж беше преди месец (на 24.10.2011), сърчицето беше спряло на 8 седмици (аз имам 3 неуспешни инвитро опита с мои яйцеклетки, още едно неуспешно с донорски яйцеклетки, а забременях в началото на септември по естествен начин...но не ни било писано да дочакаме термин...аз съм на 44). Искам да спра да се вглеждам в себе си...

Мила, позволи ми да те поканя на мястото,където аз отидох,след аборта си и при хората, които ми помогнаха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624073.255;topicseen

Това са момичетата, които знаят какво си преживяла. Трябва да вярваш!! Нямаш друг избор. Самосъжалението НЕ  помага на никой!! Трябва да сме силни заради себе си и заради децата си, които чакат да се родят. Казвам го,защото аз някакси надживях лошото,което ме сполетя и вярвам,че скоро ще съм МНОГО щастлива!! Вярвай и ти! Заповядай при нас без грам притеснение!!

Общи условия

Активация на акаунт