Отговори
# 150
Sharky* не се предаваи как то казва една моя приятелка щом веднъж е станало пак ще стане.   Hug Hug Hug KORLA ти е дала линк към нашата група за подкрепа там ще намериш много момичета който ще ти дадат кураж  Hug Hug Hug

# 151
Здравейте просто искам да сложа един линк с цени на генетични изследвания за обща информация за тези който търсят информация по темата  Simple Smile
http://klqsh.snimka.bg/other/genika-ceni.636565.25691759

# 152
klqsh от коя клиника е този ценоразпис?Бих ви посъветвала тези изследвания да се правят в Националната генетична лаборатория в МД,цените са и по приемливи и преди това се прави консултацияс генетик(там е проф.Кременски).
За първите изследвания които си отбелязала,там аз платих 100лв и 3 лв за взимане на кръв

# 153
klqsh от коя клиника е този ценоразпис?Бих ви посъветвала тези изследвания да се правят в Националната генетична лаборатория в МД,цените са и по приемливи и преди това се прави консултация  с генетик(там е проф.Кременски).
За първите изследвания които си отбелязала,там аз платих 100лв и 3 лв за взимане на кръв

ГМДЛ"ГЕНИКА" - В София това ми даде доктора аз съм от Пловдив
Националната генетична лаборатория в МД къде се намира дай координати  Hug

# 154
klqsh от коя клиника е този ценоразпис?Бих ви посъветвала тези изследвания да се правят в Националната генетична лаборатория в МД,цените са и по приемливи и преди това се прави консултация  с генетик(там е проф.Кременски).

ГМДЛ"ГЕНИКА" - В София това ми даде доктора аз съм от Пловдив
Националната генетична лаборатория в МД къде се намира дай координати  Hug

Ами в Майчин дом на 14 етаж,за такива изследвания първо се прави консултация с генетик,проф.Кременски е винаги на разположение,консултацията при него е безплатна.След като обсъдите случаия той ще ти назначи необходимите изследвания.На същия етаж е и касата и стаичката в която взимат кръв.Ако искаш на лични мога да ти дам тел.на професора

# 155
Не останаха ли други бременни след аборт заради малформации в темичката, освен мен? Напоследък усещам, че изпадам в някаква черна дупка, депресирано ми е, плаче ми се... Sad
Ще се радвам някоя сродна душа да сподели как се справя с напрежението  Hug Нали темата е, за да си треперим заедно.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 08:03 от Supernova

# 156
Аз тепърва подновявам опитите Sad

Ела при нас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=627436.690;topicseen

Тук няма да ти дадем да се депресираш Simple Smile

# 157
  • Folkestone, UK
Привет момичета  Hug Hug Hug
Минавам да ви видя и с надеждата че ще има някоя хубава новина тук, а виждам, че никой не пише  Sad
При мен засега всичко е наред с бебчето, ама много не ми обръщат внимание, консултации на рядко и никакви допълнителни видеозони - след 12 седмица само този в 20 и нищо повече от тук - нататък. А аз все още се страхувам...
Боря се и с Карпал Таннъл синдрома си, защото положението с ръцете ми вече беше станало нетърпимо, умирах от болки и не успявах да спя по цяла нощ вече повече от две седмици. За да избегнем операцията, преди 3 дена се наложи да ми поставят инжекции със стероиди в двете китки - докторите останаха изумени от размера на медианния ми нерв и артерия в китките - огромни - 3 пъти по - големи стойности от нормалното. Сега вече спя - с новите ръкавици, дето ми дадоха, че старите вече на нищо не приличат след 8 - 9 месечна експлоатация. Дясната ми ръка е горе - долу добре, лявата все още е почти постоянно изтръпнала, но поне вече е търпимо.
Съжалявам, че ви се наоплаках тук от неща, различни от темата и моля за извинение.
Искаше ми се да изпратя и специалните си поздрави и  Hug на KaRoLa. Мисля си за теб и се моля всичко да е наред колкото се може по - скоро!
 Hug Hug Hug

# 158
Здравейте, преди 2 год. бях една от първите които писа в тази тема, но сега вече имам един малък юнак на 1 год и 2 месеца, така че искам да ви кажа да не се очаивате всичко хубаво тепърва Ви предстои.

# 159
Здравей, Nina, да ти е живо и здраво детенцето!! Радвай му се и бъди всеки ден благодарна за този най-прекрасен дар, който имаш!
Аз в момента също съм бременна, засега всичко върви добре, минахме и амниоцентезата - добре е. Но докато не се роди здраво бебче, още треперя, с напредването на бременността - все повече! Simple Smile
Надявам се повече добри новини да има в този форум, пишете!
Поздрави и пожелания за здрави и усмихнати дечица на всяка от нас пожелавам!

# 160
Здравейте, понеже видях, че в темата са писали и други като мен, въпреки, че е стара и почти не се пише в нея, не бих искала да отварям нова по моя въпрос, та ще пиша тук.
Предстои ми хорионбиопсия, колебаем се дали да се извърши в Св. Петка или при Кременски в майчин дом. Драмата е тежка, понеже в понеделник имам първокласник и трябва да съм на линия, т.е. не в болница и в кондиция що годе. Уффф. Риск за Даун при БХС 1:20 първи път и 1:25 втори път, нухална транслуценция 0,97, добра фетална анатомия... За майчин дом ме притеснява това, че бавно излизат резултатите, 2 седмици.... много ми се вижда. В 13та седмица съм.

# 161
Здравей, Нощна птица, не мога да ти дам съвет за Св. Петка. Но мога да ти кажа, че с миналата бременност аз направих БХС именно в Майчин дом, дори след това се консултирах лично с Кременски. Според резултата нямах никакъв риск за Даун. А детето беше с Даун! Сега дори не съм правила БХС, директно амниото. Не се притеснявай за този БХС, изобщо не знам за какво лекарите ни пращат на него. Успех!

# 162
  • Белгия
Нощна птица, не мога да ти дам съвет за болница, защото не живея в БГ, но забелязах, че искаш да правиш теста тази седмица, а в понеделник да си навън и на крак. Аз правих хорионбиопсия преди две седмици и лекарите ми казаха поне 4-5 дни да лежа, да сведа къпанията до минимум и да забравя за всякакви активности. Хорионбиопсията е с двойно по-висок риск от амниоцентезата, а пък не засича нарушения на невралната тръба. Ти може би ще се чувстваш съвсем добре още на другия ден след теста, но риска за следващите 4-5 дни е еднакво голям.
Но пък после ще знаеш, че чакаш здраво детенце, ще знаеш със сигурност и пола и ще се радвате на оставащите месеци. Simple Smile

# 163
Нощна птица,мисля,че при Кременски ще се чувстваш по-добре...хм,един ден,ако забременея и на мен ще ми се наложи да првя хорион.Имам един аборт в 6-ти месец,след амнио-100% Даун...от тогава един спонтанен аборт,едно неуспешно ин витро(с цел ПГД) и три неуспешни инсеминации,диагноза-неизяснен стерилитет...помощ отникъде...евентуално помощ от Държавата(Фонда),в краен случай Мемориал хоспитал,Истанбул.
Единственто ми спасение е вечер,като си легна,да благодаря на Бог за всичко,което имам,и да си измоля да ми подари,това,което желая...

# 164
Каталина, мила, ще го имаш! Вярвам го с цялото си сърце Hug

Общи условия

Активация на акаунт