Отговори
# 165
Supernova ,няма справяне с депресията...опитах какво ли не...танци,фитнес,книги,ама много дебели,допълнителна работа...дори две седмици подред правих зимнини на село..НИЩО!!!!!! Сякаш мозъкът ми е разделен на две-едната част е винаги активна,24 часа в денонощието,за бебета,забременяване...все едно в мен живеят две различни жени,една от които НИКОГА няма да спре да мисли защо така желаната рожба не се появява...тъжно и много болезнено,но факт,с който се боря със зъби и нокти дори в съня си...просто нямам друг избор...

# 166
Ех,Сара,как те прегръщам и целувам,мила:******* Така се радвам за теб,сякаш се сбъдва моята мечта...Бог те целуна,вярвай в щастливия завършек...

# 167
  • Варна
Каталина, влизам тук да ти вдъхна малко кураж мила  Hug Вярвай, вярвай, че ще дойде деня, в който ще гушкаш жива и здрава рожба. Всичко това, което изпитваш е нормално. Нормално е да мислиш само за това, което най-много искаш. Аз също бях така, Боже колко много сънувах, как раждам, ак докосвам детето си, как пораства итака след всеки сън депресията ставаше все по-голяма. Борех се с желанието да забременея, защото трябваше да чакам след секциото... после се борех да забременея, но не стана много бързо. Но знаеш ли какво забелязах и с двете абременявания, забременяла съм и двата пъти, когато си мислех, че не е станало. Дори втория път бях много притеснена, че не ми идва и, че пак ми се е объркал цикъла и ще трябва терапия и съответно още време... Отидох на преглед да видим за какво става въпрос, а АГ ми казва: "а! ама то има бебе! дори има и сърдечен ритъм"  Shocked, помислих си, че се шегува Simple Smile И така... почна се треперене цяяла бременност, но най-накрая родих прекрасно здраво дете. Пожелавам ти скоро да изпиташ щастието да бъдеш бременна, да износиш прекрасно здраво бебе. Всичко ще се нареди, само имай Вяра. Трудно се живее с болка от загуба, трудно... прегръщам те  Hug

# 168
Nina_29 , да ти е живо и здраво детенцето!  Two Hearts
Kаталина , намери си някое хоби , с което да занимаваш ръцете си и така да не ти остава време да мислиш, иначе е много тежко за психиката това чакане без да знаеш изхода.
Запиши се в този форум-можеш да правиш дръвчета, цветя от мъниста, бижута и други интересни и красиви неща, които да ти дават радост и удовлетворение от себе си.
http://aset.medipharmwiki.com/forum/index.php
При мен тази тактика много помогна и някак си периода от година и половина, а и месеците след забременяването минаха по неусетно.
Прегръдки!

# 169
  • Варна
Basis  Hug, пожелавам ти спокойни дни до настъпването на най-прекрасната среща  с най-здарвото и хубаво бебче Heart Eyes

# 170
Svetl@,
Знам , че постът ти е към Каталина, но ме развълнува много. Предполагам и всяка една от нас, която ще го прочете! Всяка една от нас, която е изпитала болката да загуби дете, да знае, че има някакъв проблем и да чака своята рожба с цялата надежда и вяра, които таи в душата си!
И аз сега се притеснявам как и дали ще се роди здраво бебчето ми, особено като някои лекари ме плашат, други ме успокояват. Но не спирам да вярвам, че всичко ще е наред и съвсем скоро ще бъдем най-щастливото семейство!
Моля се всяка една от нас в тази тема в даден момент да изпита това най-голямо щастие - да прегърнем своето бебче, да го чуем как се смее и да видим любовта в малките му очички!
Кураж, мили момичета Hug

# 171
  • Варна
Сара, миличка  Hug /извинявай не прочетох назад и не вдях, че си бременна, за да поздравя и теб /  Първо - честито. Второ - желая ти отатъка от бремеността да премине спокойо, пиша това, но знам, че няма да  е на 100% така. Аз лично бях толкова шашната 9 месеца, че най-накрая мой най-добър приятел бе шишенце с Влериян  Crazy Еехх, но сега почти година по-къно очаквам с трепет 1-вия рожден ден на дъщеря си, много се влнувам, ужасната бременност  е зад гърба ми и сега се сещам с усмивка за нея и с давам сметка, че тя  била нищо в сравнение с гижите за това сладко същество. Лошото е, че ние с оставаме увредени,поне аз се чувствам така и въпреки, че знам,че няма нищо общо с първата ми душичка /имам в предвид състоянието/, аз винаги се страхувам за здравето и. Отнасям си дори и подигравки.
Вярата и надеждата крепят човек! Радвам се, че ги носиш със себе си и бъди сигурна, че малкото създание ще сероди живо и здраво. И наистина ще бъдете едно прекрасно и щастливо семейство. Ех колко е хубаво... мечтата ми. В първия момент не можеш да повярваш, че най-накрая имш едно малко вързопче до себе си, а после все едно цял живот си се грижел за него. Пркрасно е и скоро мили бременни момичета ще го усетите с пълна сила! Пожелавам ви го от все сърце  Hug Heart Eyes

# 172
Каталина, напълно те разбирам, тежко е, трудно е, но съм сигурна, че и при вас ще стане чудото, просто е въпрос на време. И когато стане, всичко ще бъде наред. Пожелавам го на всяко момиче от тази тема. Спомените от неуспешната бременност няма как да бъдат заличени, но трябва да се вярва и да не се губи надежда в добрия край.

# 173
Здравейте и от мен.
Нямам думи да опиша ужаса, който преживях. Наложи се да направя аборт по лекарски причини в 20 г.с. Бебето беше с изкривени долни крайници и тумор в коремчето. Това беше установено на ФМ. Резултатите от БХС бяха добри. Физически се възстанових бързо , но психически не знам дали ще мога да го преодолея. Затворих се в себе си, не ми се излиза от вкъщи, не ми се говори с никого и не ми се прави нищо. Чувствам се ужасно.

# 174
  • Варна
vgaleva  Cry, много съжалявам, за това, през което си приминала... много е тежко, възстановявнето при загуба е много е тежко и мъчително. Душата не може да се излекува на пълно, винги се помни. Само че с времето става по притъпено. Нужно е време, наистина. Когато згубих дъщеря си си мислех, че няма да мога да живеям, само за нея си мислех и умирах всеки ден, докато не се роди второто ми прекрасно дете. Сега пак ми е мъчно, но трябва да съм силна. Звучи жестоко, но ако и аз знаех за състоянието и, може би нямаше да се мъчи толкова много това невинно създание.
Ще видиш, че ще дойде ден, в който ще си щастлива, че чакаш рожба и тя ще те направи нй-щастливата майка на този свят. Кураж мила, всички чувства, които те обвземат в момента са повече от нормални. Но светлина в тунела ИМА. Много прегръдки за теб!

# 175
vgaleva, мила,   bouquet
Няма думи, които в момента да ти помогнат. Всяка от нас тук го е изпитала по някакъв начин. И всички знаем колко много боли. Svetl@ го е казала много правилно - с времето само се притъпява. Винаги ще помним нашите малки ангелчета. Кураж, мила!

# 176
Много ми е трудно, защото миналата година имах извънматочна бременност. Когато разбрах, че съм бременна бяхме всички много щастливи. А сега пак мъка.

# 177
Имам си едно прекрасно момиче, заради което трябва да живея и да се държа. За всички загубата е много тежка. Благодаря ви за подкрепата.

# 178
zdraveite mili mami.Naskoro zagubih dalgo chakanoto si bebe.Moeto bebche be6e s ogolemen pikochen mehur i se naloji da napravq abor.Neznam kak da se stegna i da gledam napred kakto vsichi mi kazvat sled aborta neznam kade se namiram.

# 179
vgaleva ,pooli,безкрайно много съжалявам за загубите ви Cry
В такъв момент думите са безполезни...просто ви прегръщам и мълча...

Общи условия

Активация на акаунт