Отговори
# 3 390
По ирония на съдбата загубихме и това бебче, но продължаваме с борбата. Благодаря, че попитахте ❤️

sugarbaby97, как си? Успяваш ли да се пребориш със страховете?

Аз честно си казвам, че след първата неуспешна бременност никога повече не успях да се насладя истински на това, че съм бременна. Треперенето преди всеки преглед буквално до последния момент си ме съпътстваше и през трите бременности. Отдъхвах си чак като чуя плача на бебето в деня на раждането.
Но пък успешно изтреперих три бременности, което е повече от всичко, за което съм мечтала.
Темата тук позатихна и искрено се надявам да няма нови момичета тук и вече да влизаме само, за да се поздравим за появата на още някое бебенце Heart

# 3 391
Ужасно съжалявам! Не трябваше да те връщам натам. Извинявай!
Стискам палци следващия път да е до финал и всички трудности да са зад гърба ви вече!

# 3 392
  • София
Здравейте! Бременна съм в 18г.с с бавно изтичане на водите. В момента съм в болница под наблюдение на системи антибиотик и магнезии. В спешния кабинет ми казаха, че обикновено тези случаи завършват с аборт. Може ли мнения на хора минали около тази седмица през това, дали навсякъде предизвикват раждане или има болници, в които го правят кюртаж под упойка? Миналата година имах аборт в 12г.с и беше вакуум. За Шейново имате ли информация дали в 18г.с правят кюртаж? Благодаря предварително!

# 3 393
Здравейте! Бременна съм в 18г.с с бавно изтичане на водите. В момента съм в болница под наблюдение на системи антибиотик и магнезии. В спешния кабинет ми казаха, че обикновено тези случаи завършват с аборт. Може ли мнения на хора минали около тази седмица през това, дали навсякъде предизвикват раждане или има болници, в които го правят кюртаж под упойка? Миналата година имах аборт в 12г.с и беше вакуум. За Шейново имате ли информация дали в 18г.с правят кюртаж? Благодаря предварително!

Здравейте!  За съжаление нямам конкретна информация как се процедира, но дали няма възможност с лежоне да стигнете до по-късна седмица? Мога да Ви пратя телефон на д-р Вецев, който завежда отделение рискова бременност в Шейново и евентуално да се допитате до него за опциите. Пишете ми, ако решите.

# 3 394
Със серклаж няма ли да има шанс? От къде сте?

# 3 395
  • София
От гр.София съм, серклажът не е ли за скъсена шийка? Моята е запазена.
Със серклаж няма ли да има шанс? От къде сте?

# 3 396
Силно ви съветвам ако се стигне до прекъсване на бременността да не попадате в държавна болница. Съвсем сериозно това.

Моят аборт беше в 20та седмица, участвах активно, беше си мини раждане, приключи с 2-3 напъна, след това ме приспаха и изчистиха с кюретаж. Така е най-щадящо за матката и организма. Чрез медикаменти се постига максимално близък до естествения процес.
За психиката ясно, че няма да ѝ се размине, който и да е метода.

Случи се в болница Надежда, получих подкрепа, грижа и човешко отношение.

Надявам се тази инфомация да ви е излишна и да имате късмет.

# 3 397
Не бързайте да мислите най- лошото...моля ви! Не е задължително да се случи това нещо, как може да Ви обясняват какво ще стане обикновено, те сърца нямат ли? Лежане му е майката и дуфастон. При едно евентуално пълно изтичане се слагат таблетки за контракции и става под формата на раждане, за да не ви свържат и да имате възможност отново за бабче. Но не бързайте с тези мисли. Освен това ако недай Боже се случи , а аз вярвам, че няма- може да поискате епидурална упойка. Говорете все пак и за серклаж........нищо,че не е скъсена,  защото иначе за да тръгнат да изтичат води, може да има инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт