Направо съм бясна!!!

• 10 087
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
 Enza, вече повече от 7 години около мен се навърта подобна особа, която само чака да види какво ще облека на поредния празник и на следващото събитие се докарва по същия начин. В началото се стягах много, после престана да ми пука. Дори сега се шегувам с това. При всяка нова закупена дреха се оправдавам, че трябва да се погрижа за госпожата и да й представя новите модни тенденции, та да знае какво да си облече, горката. Не подценявай хората. Те оценяват вкуса и разпознават платгиатите. И всичко да ви еднакво, стилът си личи.....

# 76
  • Варненска клюкарка
На твое място не бих отишла със същата рокля като на другата.Ако пък има и някъкъв акцент,като гол гръб, висока талия, голямо деколте, ,ефектни презрамки или пък ръкави, камъни сваровски и т.н. едва ли ще остане някой който ,поне мислено да не направи сравнение как ти стои на теб и как на нея,пък дори и да е различен цвят и дължина.На съвети да не обръщаш внимание на такива неща,горе главата и т.н. и т.н. не бих се доверила.Много е вероятно да се чувстваш некомфортно ,а нещата най-ясно ще се видят, ако се озовете една до друга на някоя снимка и резултата не е в твоя полза,но за съжаление ще останете вечен спомен,поне в няколко семейни албума...Като кума ,ще бъдеш във фокуса на събитията и трябва да се чувстваш добре в кожата си-аз лично,ако съм на такова празненство хич,ама хич няма да съм доволна ,ако някоя се разхожда около мен със същата рокля,пък била тя и в друг цвят. Имаш късмет ,че си разбрала на време-възползвай се.  На червената рокля биха подхождали черните обувки ,чантата и бижутата които си описала.
Ако тази приятелка беше моя,сериозно бих я захапала  #Cussing out Но пък в стремежа си да те копира,може и да не е направила най-добрият избор за себе си-лилавият(писала си ,че на другата  роклята е лилава) цвят не отива на всички.Много зависи от нюанса на цвета и дали плата е сатениран или е с лек и прозрачен ефект. Страхотно стои на брюнетки със светли очи и кожа,както и на рижави или червенокоси жени,но на изкуствена блондинка,може да засили ефекта и косата и да изглежда по скоро жълта ,отколкото руса,дори и да е боядисана с качествена боя.При мургава брюнетка с тъмни очи,тъмно лилав цвят може още да засили впечатлението от тъмната кожа-особенно ,ако се намаже с някакво лилаво или розово червило  и ефекта е просто SickНай-подходящи бижута са перлените...Много се отнесох май  Embarassed Знаеш я как изглежда приятелката ти, имаш и друга рокля-изборът е твой   Simple Smile 

# 77
Ами тя може да си е купила същата рокля,защото я харесва, но всъщност да не я облече за сватбата.... Нали знае вече, че ти ще си с твоята... Поговорете дали тя ще бъде с нея и ако не отстъпва, ти по-добре си сложи другата - червената.... На червена рокля ще подхождат черни аксесоари... Просто не си разваляй настроението заради някаква рокля, зная ,че ако и двете сте с еднакви /та дори и различен цвят/ няма да се чувстваш комфортно.... Не си го причинявай... Освен това по-умния отстъпва и не отвръщай на глупостта с глупост.... Не си заслужава.... Но следващия път си имай едно на ум и на въпросната жена никога не споделяй предварително нищо....  #2gunfire

# 78
Направо не знам как не си на успокоителни...  Joy
Да ви имам проблемите

# 79
Да ви имам проблемите
Ти като имаш толкова сриозно пролбеми, защо си губиш времето да пишеш по форуми? Аман от умните ви главици, вие какво, искате всеки да има толкова големи неприятности като вашите и да се пускат само теми като: "разведох се",детето ми е болно","еди кой си умря",така ли?

# 80
  • по пътя на светлината
Ти,защо го взимаш ,толкова присърце? Laughing

# 81
Да ви имам проблемите
Joy Joy Joy и аз и аз

# 82
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

# 83
  • Бургас
Ако искаш рокля, която ще имаш само ти отиваш в бутик и си взимаш. Останалото си носи риска го видиш облечено от друга. - Това по повод за парите дадени за уникален вид.
Една рокля може да бъде променена много с аксесоари. Не само бижута. Може да се ползват и цветя или нещо от сорта.
В крайна сметка това е просто рокля.
Ако имаш възможност просто вземи друга рокля. Ако си я купила скоро попитай в магазина дали не можеш да избереш друга.
Темата е толкова изродена. Да си мерим проблемите  hahaha Коя била патка без вкус  hahaha Времето е кофти явно. Даже разбрах, че лилавото не ми отива. Уви не е така. Но друг въпрос.

# 84
  • Бургас
Да ви имам проблемите
Ти като имаш толкова сриозно пролбеми, защо си губиш времето да пишеш по форуми? Аман от умните ви главици, вие какво, искате всеки да има толкова големи неприятности като вашите и да се пускат само теми като: "разведох се",детето ми е болно","еди кой си умря",така ли?
Да се надяваме, че ще се случват на по - малко хора големите проблеми, но уви си го сложила в много грозни думи.

# 85
А аз си помислих, че се е случило нещо сериозно...
Голяма работа, че имала като твоята рокля!
Отивам на сватбата и хич няма да ми пука особено - на мен нали стои по-добре!  Mr. Green
Дълги години имах такава приятелка, която копираше всичко, което има нещо общо с обличане, стил и вкус...
Тогава много ме беше яд - тъкмо споделя с нея какво искам да си купя и след няколко дни - тя вече го е купила и го носи!
След години стана така, че аз заминах в друг град и не се виждахме често...
И какво си мислите - на всяко наше виждане, след това я виждах на снимки със същите неща, с които съм била облечена, когато сме били заедно, макар и за кратко...
И започнах да се забавлявам  Joy Joy Joy
В смисъл - въобще не си струва нервите! Едно е да си е твоя идеята, аксесоарите, начина дори, по който носиш нещо... Съвсем друго е само да изкопираш една рокля, пръстен и т.н.

# 86
  • до една звездичка
Ужас! Това е истинска трагедия! Cry

# 87
Не знаех,че за да потърсиш мнение във форума е необходимо да имаш много сериозен проблем Thinking
На когото проблем е смешен, ще помоля да подмине моята тема.

# 88
Не бих го нарекла несериозен проблем още повече когато една рокля разваля приятелство.

Щерка ми се скара с най-добрата си приятелка заради балната си рокля и я отряза категорично. Не се е опитвала да я копира защото роклята беше единствена, но завистливи коментари.

# 89
  • до една звездичка
Не знаех,че за да потърсиш мнение във форума е необходимо да имаш много сериозен проблем Thinking
На когото проблем е смешен, ще помоля да подмине моята тема.

Ми, ако не я беше формулирала тъй трагично и драматично, щяхме да я подминем...  Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт