Направо съм бясна!!!

• 10 087
  • 143
  •   1
Отговори
# 120
Хайде авторката да покаже снимка на роклята.

После всички дружно да си купим по една. Simple Smile

# 121
  • София
И аз искам да го видя това рокле де. Mr. Green

# 122
  • Варна
Да не е луда да пусне снимка. После ще има реплики от сорта: "Ама ти заради тази ли "рокличка" вдигна толкова шум?!?" Придружени с търкалящи се емотикончета.
Да пие нещо релаксиращо и да си облече роклята с успокоението, че на нея ще и седи по- добре, отколкото на дружката. Виж ако е обратното..... разбирам защо е бясна.

# 123
Що за егоистично мислене? Ти си там заради булката и младоженеца,а не за да си показваш новата рокля. Не ти си важната в случая,а те. Така че обличай роклята и ходи да кумуваш без да се цупиш и да правиш драми,разваляйки настроението на хората заради някаква си рокля.

# 124
Добре де, аз наистина не виждам чак такъв голям проблем. Цвета на роклите е различен, дължината е различна, аксесоарите са различни, така че няма никаква опасност да изглеждате еднакво. Слагай си роклята, забавлявай се и не позволявай пдобни неща да ти развалят настроението.

# 125
Що за егоистично мислене? Ти си там заради булката и младоженеца,а не за да си показваш новата рокля. Не ти си важната в случая,а те. Така че обличай роклята и ходи да кумуваш без да се цупиш и да правиш драми,разваляйки настроението на хората заради някаква си рокля.
а ти защо правиш драми за една тераса?

Чакам авторката да се появи да каже какво е станало, дано е направила правилния избор и се е чувствала добре, кумата е много важна част от сватбата!

# 126
 бъди сигурна, че ме е срам!

# 127

и правилно. ти си една никоя,за да ми даваш оценки. оправи се себе си първо,че ако си ти това на снимката ще ти се отвори много работа.

# 128

и правилно. ти си една никоя,за да ми даваш оценки. оправи се себе си първо,че ако си ти това на снимката ще ти се отвори много работа.
И ти ми каза на мен, че съм проста? Ех, жалко същество си ти, убеждава се все повече и повече, в собствената си тема стана за смях, т атук ли се пренесе, ако случайно някой не разбрал колко възвишена си?  Laughing  Whistling

# 129
  • Страната на приказките
Ей, много ме забавлявате, момичета, толкова е весело тук!  Joy

# 130
Ей, много ме забавлявате, момичета, толкова е весело тук!  Joy
Ти май не си видяла темата за лискането на легена, ако не си си приготви пуканки.   chef

# 131
олееееелеееее,и аз си купих рокля и съседката под мен си купила същата,чистачката на блока и нея я гледам със същата,а за капак на всичко и мъжът ми ми подари същата рокля,ще се спомина,помощщщщ newsm45

# 132
Авторката вероятно няма да срещнете повече тук.
Толкова подигравки се изсипаха, че сигурно вече съжалява, че изобщо е дръзнала да се оплаче и поиска съвет.
Проблемите всеки има право да ги разбира по различен начин.
За вас едно е проблем, за друг - друго.
Затова е шарен светът, иначе не би бил интересен.

Миличката, нищо лично срещу теб (нямам и причини за това), но защо ли ми се струваше, че в началото ти беше най-върлият защитник на бясното момиче.
А сега, виждайки каква посока пое темата, 'запя' с общия подигравателен тон. Thinking

# 133
Много на ирония го ударихте тука май...,намирисва ми на ключ темата...,чакам само включването на властелина...

# 134
Авторката вероятно няма да срещнете повече тук.
Толкова подигравки се изсипаха, че сигурно вече съжалява, че изобщо е дръзнала да се оплаче и поиска съвет.
Проблемите всеки има право да ги разбира по различен начин.
За вас едно е проблем, за друг - друго.
Затова е шарен светът, иначе не би бил интересен.

Миличката, нищо лично срещу теб (нямам и причини за това), но защо ли ми се струваше, че в началото ти беше най-върлият защитник на бясното момиче.
А сега, виждайки каква посока пое темата, 'запя' с общия подигравателен тон. Thinking
Не,абсолютно не.  Simple Smile Аз си го казах,като копирах нещо за форумите. Просто нашият спор с една друга дама се пренесе донакъде и  тук,и подигравките ми са към нея, продължавам да си държа същата позиция, но с хора, които не ги интересува външния им вид, не мога да споря пвоече.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт