Отзиви за Invisalign

• 204 254
  • 1 268
  •   1
Отговори
# 690
По какво аз виждам промяна в захапката ми - като застана и се погледна странично в огледалото и като се правя стеанични снимки - много по-красиво е сега, някак лицето ми седи изваяно и се виждат добре очертани кости на челюстта. Преди това ми беше в квадратна форма.

# 691
  • София
А каква е цената за неограничения пакет при Д-р Дилкова?

# 692
Ъпдейт от мен - по телефона от кабинета на Д-р Мисова ми казаха, че цената на пълния пакет е 6300. Турбулентен пазар!
Миналата седмица подписах договора и платих 6000 - води се 5% отстъпка от 6300 при плащане наведнъж. Чакам алайнерите да пристигнат, казаха след месец и нямам търпение да започна.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 18:41 от Jenky

# 693
  • au bout du monde
Имате ли наблюдение от други ортодонти в Пловдив какви цени предлагат?

# 694
Имате ли наблюдение от други ортодонти в Пловдив какви цени предлагат?
Нели Джуркова 7000 или 7500, нямам точен спомен. Диана Ончева 5500. В клиника Амая пак 7000+, нямат никакъв опит с инвизалайн, били само за леки корекции според тях.. Др Бадов 7000 лв.
Но като се има предвид опита на Мисова и че е единствения диамантен провайдър, избора беше лесен за мен.

# 695
  • au bout du monde
Още на първата ли консултация се сканира и се прави план колко алайнера ще трябват. Аз нямам търпение и не ми се разкарва по няколко пъти. Laughing

# 696
Не, консултацията при Мисова е безплатна, носите, ако имате рентгенови снимки, тя прави обстоен оглед и преглед на зъбите ви. След това обсъждате какви са проблемите, какво може да се направи, как да се постигне желания резултат. Сканиране се прави, когато сте решили да започнете лечение при нея, следва изготвяне на плана за лечението и чакате да ви се обадят от кабинете, когато са готови алайнерите. Тогава ще се разбере колко броя са и тн. Поне при мен така протекоха нещата.

# 697
За захапката имах предвид, че според мен върви успоредно с подреждането на зъбите. Аз имам дълбока захапка и смятам, че се промени до някаква степен, но не са станали чудеса. Иначе аз заради разместени 3 горни зъба започнах Инвизалайн и всички ортодонти настояваха да променя и захапката. На мен не ми е създавала проблеми и не съм подозирала, че имам такава захапка, но тъй като така или иначе реших да започна лечението с Инвизалайн се съгласих и на това.

# 698
  • au bout du monde
И аз започвам вече лечение. Каза ми, че близо 2г ще отнеме. Не очаквах толкова. Уж не ми се вижда да имам голям проблем, а тя доста неща изброи за оправяне. И захапката малко трябва да се коригира. Иначе горните зъби са ми прави, в долната е най-вече проблема.

# 699
Поне са ви казали. На мен казаха около година и половина, а вече мина 1 и съм на средата на броя алайнери. Аз пък си имам за коригиране, видимо предните са струпани отгоре, плюс дълбока захапка. До този момент само задните зъби се разместват и захапката.

# 700
Здравейте,
Къде мога да видя кои са сертифицираните ортодонти за Инвизалайн в София?
Инвизалайн може ли да се справи с много криви  зъби?

# 701
Здравейте,
Къде мога да видя кои са сертифицираните ортодонти за Инвизалайн в София?
Инвизалайн може ли да се справи с много криви  зъби?
Може, да.
https://www.invisalign.bg/find-a-practitioner

# 702
Просто исках да се похваля. На средата на лечението съм. Както писах преди, криви зъби нямам, а лоша зсхапка и изкривена долна челюст.

# 703
  • София
Много добър резултат, браво!

# 704
Страхотен резултат!
Аз да попитам вече опитните на лечение при др Мисова - налагало ли се е shaving на зъбите ви, за да се местят по-добре и по-лесно. Това не ми дойде на акъла да я попитам, а сега като се информирам в чужбина е често срещано.

Общи условия

Активация на акаунт