МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - тема 3

• 129 287
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
Мон, благодаря ти, миличка! Hug

# 736
  • Sofia
Мон, благодаря за инфото!  bouquetНие не сме от София, затова те попитах ако можеш да ми кажеш име на лекар към който да се обърнем, защото в нашия град няма специалисти. Чела съм тук във форума, че д-р Кацаров бил много добър. Сигурно с него ще се консултираме.

Жълта Роза, ние правихме операция заради варикоцеле при Кацаров преди година, при нас няма никакъв ефект  Thinking

Споделям просто за статистиката и не мисля, че това значи че при вас няма да има ефект. Успех!

# 737
Жълта Роза, страшно добър специалист е д-р Кацаров в София.И ние сме с варикоцеле.Утре излиза втората разширена спермограма и ще видим какво ще правим.
Препоръчвам ти горещо този уролог - страшно е добър и наистина иска да помогне на всичките си пациенти.

# 738
Miho_She, благодаря че си споделила това, че при вас е нямало ефект. За съжаление наистина няма гаранция, че нещата ще се оправят след операцията.
Норичка, мерси за  препоръката. Ако отидем на консултация със специалист в БГ ще е Кацаров със сигурност.
А да ви попитам при вас от варикоцелето кои показатели на спермограмата са влошени? Защото при нас е само морфологията, всичко друго си е наред. Thinking

# 739
  • София
Здравейте момичета, сега се зачетох в спермограмата на мъжът ми, която е правена в кл. Щерев и според лекарите е ок и няма проблем, та искам да ви попитам никъде не пише морфология, спермограмата е обикновена, не е разширена, нямало смисъл от разширена- има показатели за подвижност, скорост и W.H.O-да не би последното да е морфологията?? newsm78 newsm78

# 740
  • Русе
Да споделя, че и при нас не повлия операцията на варикоцеле. Нямаше промяна в спермограмата преди операцията и тази от опита ни, който беше 6месеца след операцията.

# 741
И ние правихме операция и никаква промяна след нея, а са минили повече от 3 години. И наще беше при Кацаров. Но то няма гаранция при някой има промяна.

# 742
А да ви попитам при вас от варикоцелето кои показатели на спермограмата са влошени? Защото при нас е само морфологията, всичко друго си е наред. Thinking
Момичета, явно не сте видяли въпроса ми преди, ще ви попитам пак. Кои показатели на спермограмата са влошени при вас заради варикоцелето?

# 743
  • София
Здравейте,

някой може ли да ми помогне с цифра за преглед при д-р Кацаров?

Записах час на любимия, но забравих да питам за цената  Thinking

# 744
  • Sofia
Момичета, явно не сте видяли въпроса ми преди, ще ви попитам пак. Кои показатели на спермограмата са влошени при вас заради варикоцелето?

Жълта Роза, извинявай, аз видях въпроса, но реших, че нямам с какво да допринеса към дискусията особено, защото при нас всички показатели са влошени - бройка, подвижност и морфология.

Ние обаче ако трябва пак да решаваме дали да минем през това - пак бихме минали, за да знаем, че сме направили всичко, което зависи от нас. В някои случаи параметрите се повлияват много добре след тази операция. Дано при вас е така  fingerscrossed fingerscrossed

# 745
Ами при нас морфологията също хич не е добра - 3% нормални и 97%абнормални.Подвижността също не беше добра, но след 3 месеца прием на ФъртилЕйд сега е наред.

# 746
Здравейте,

някой може ли да ми помогне с цифра за преглед при д-р Кацаров?

Записах час на любимия, но забравих да питам за цената  Thinking

Мисля, че е 50 - 60 лв., но си заслужава.

# 747
Здравейте момичета, сега се зачетох в спермограмата на мъжът ми, която е правена в кл. Щерев и според лекарите е ок и няма проблем, та искам да ви попитам никъде не пише морфология, спермограмата е обикновена, не е разширена, нямало смисъл от разширена- има показатели за подвижност, скорост и W.H.O-да не би последното да е морфологията?? newsm78 newsm78
Аз си мисля, че на обикновените СГ няма критерии по Крюгер.Ако всичко друго е наред може да не им трябва морфология.Но не съм напълно сигурна... newsm78

# 748
Благодаря ви за отговорите, момичета!  bouquetПри нас има варикоцеле, но единствено морфологията е занижена, затова исках да знам как е при вас.
И исках да ви попитам колко струва операцията за варикоцеле при д-р Кацаров?

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 08:04 от Жълта Роза

# 749
  • София
Благодаря ти, Норичка за инфото. За лекаря прочетох доста тук и затова съм се насочила към него.
Хубав ден момичета и хубави новини!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт