Днес ми е мъчно, защото... 13

• 35 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София, "Младост 3"
Здравейте майчета!
Днес ми е мъчно защото, снощи се наложи да изпия спешен контрацептив, тъй като все още не сме готови за детенце но проблема е, че четох колко са вредни и как много жени са загубили способността си да имат детенце след употребата им.....та от снощи не мога да спра да мисля за това, че има голяма вероятност да не мога да имам дете.... много по-страшно е от колкото някога съм си мислила.... Cry

Извинявайте, ако това което казвам ви звучи глупаво и не достатъчно плашещо и тъжно, но за мен е такова...

това е за мен глупост - аз пих и съм пила, че дори забременях с такъв контрацептив и никъде не съм срещала тяхната вреда, в смисъл - никъде не съм чела те да предизвикват невъзможност да имаш дете!

# 136
  • Gotham City
Здравейте майчета!
Днес ми е мъчно защото, снощи се наложи да изпия спешен контрацептив, тъй като все още не сме готови за детенце но проблема е, че четох колко са вредни и как много жени са загубили способността си да имат детенце след употребата им.....та от снощи не мога да спра да мисля за това, че има голяма вероятност да не мога да имам дете.... много по-страшно е от колкото някога съм си мислила.... Cry

Извинявайте, ако това което казвам ви звучи глупаво и не достатъчно плашещо и тъжно, но за мен е такова...

това е за мен глупост - аз пих и съм пила, че дори забременях с такъв контрацептив и никъде не съм срещала тяхната вреда, в смисъл - никъде не съм чела те да предизвикват невъзможност да имаш дете!

Мммм на доста места го прочетох, дано всичко да е наред разбира се, само за това се моля  Praynig catnadeen мерси за отговора.

# 137
  • София, "Младост 3"
Здравейте майчета!

значи от един контрацептив няма как да се увредиш! още повече прочети добре - с тях дори се забременява!
реално ако няма вродени причини за невъзможност за деца - дори абортът не носи чак такива проблеми...
просто се успокой - шансът да си бременна с контрацептив е по-голям от шансът контрацептивът да предизвика безплодие!

Мммм на доста места го прочетох, дано всичко да е наред разбира се, само за това се моля  Praynig catnadeen мерси за отговора.

# 138
днес имам рожден ден но сам много нещасна на този ден преди 18 години загубих парвата си рожба сега имам две прекрасни деца но ме боли супер много времето не лекува такава болка

# 139
Ох,днес със силно кръвотечение и спазми отидох на гинеколког ,който ми съобщи,че съм направила спонтанен много ранен аборт-4-5 седмица! Пия противозачатъчни от раждането на малката и не съм и предполагала,че съм бременна ,а и не исках сега ,а след няколко години да имаме друго детенце,но днес след новините .. Cry.Оказа, се ,че от изкараният вирус (стомашно-чревен ) преди месец хапчетата ми не са били толкова активни и така.Утре мъжът ми има РД ,казах, му днес по Скайпа какво е стналао, и сега ми е тъжно и самотно,че минавам през това сама, и че той е там в чужбина преживяващ сам !

# 140
Защото утре сутрин в 9 часа ще ми направят кюртаж да извадят бебчето ми, което с такова желание очаквах през април.

# 141
лелка ,съжалявам за приятелката ти,боли ме много,след всяка нова история,разказана тук...а колко много неразказани има...Страшно е да си го помисля!Бъди до нея,когато има нужда от подкрепа! Peace
cecka7409,прегръщам те силно,мила!За теб  spoko и за твоя ангел Flowers Rose Flowers Rose!
tanyatais Hug
Juli_Ivka ,никоя жена не заслужава да преживее това,но уви животът ни поднася сурови изпитания!Винаги ,когато имаш нужда,ще сме тук! Съжалявам! Cry

# 142
  • ГОре на черешата...
...защото малката ми племенничка днес трябваше да стане на 3 годинки, вместо това остана завинаги на 7 дни...

Кукличке златна, звездичке на леля,
толкова кратко блестя между нас.
Исках да връзвам червени кордели,
исках да слушам безгрижния смях...

Вместо това днес ще паля свещичка
в храма Господен, обляна в сълзи.
Трябваше днес, моя малка душичке,
торта да имаш, да станеш на три...

Моля те, миличка, бди от небето,
всички ни там, от горе пази.
Твоето място стои си в сърцето ми -
никой и никога не ще го смени!

За теб, моя малка  Маги, вярвам, че си в един по-добър свят:

# 143
  • Варна
Мариета, прекрасно стихотворение! За малката звездичка Маги...  baloni Flowers Rose Flowers Rose

# 144
Стихотворението е наистина много вълнуващо... Sad
-за малката Маги!

# 145
  • у дома
....дойде на този свят толкова чакана и желана и си отиде,оставяйки ни само болка и мъка!
Искам да вярвам,че си на по-добро място,но не мога...най-доброто място е тук при нас,но...
Моля те пази и закриляй сестричката си,батковците си,не позволявай на леля си дори и за миг да се предава,пази всички ни!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА!
Прости ми,че не бях с теб и до теб!!!
Винаги ще те обичаме и носим в сърцата си!

# 146
  • на дъното
dgidgi ,mari_eta Cry за вашето ангелче
Juli_Ivka съжалявам за това което ти се е случело Hugдано скоро има повод за радост в вашето семейство.Желая ви го от сърце Hug

# 147
dgidgi , mari_eta ,  Hug Cry

за теб, мъничка Маги.

Стихотворението и мен развълнува силно.  Sad

# 148
 Flowers Rose Flowers Rose за всички наши ангелчета, отишли си без време от нас  Cry

# 149
 За теб мила Марта-днес трябваше да изпълниш четири месечинки,а вместо това изминаха четири мъчителни месеца откакто те прегърнах за пръв и последен път,моя малка принцесо!Обичам те и ни липсваш!Толкова се борих за теб,дори след като сърцето на сестричката ти спря безвъзвратно,стиснах зъби и се молих Бог да те закриля и пази,но молитвите ми,уви не бяха чути!Бях силна,заради теб,а сега сълзите не спират...
За теб Flowers Rose  Flowers Rose и всички наши ангелчета!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 20:34 от elisalou

Общи условия

Активация на акаунт