http://September2008.multiply.com/journal/item/66/66
Аз също не къпя малката след ваксинация.
poliville- сина ми е на три години и скоро му купихме това http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1280990341a.jpg
аууууу, недей така бе жена, с двете едва се оправям, за трето не мога и да мисля

сега четох Бу - до годинка не се заменя хранене, първо се предлага гърда винаги или мляко, после пюрето/кашата - вие така ли мислите или все пак на 9-10 месеца може да се замени поне 1 хранене - обедното например 
освен това някой майки предпочитат дрехи, книжки - ако е удобно я попитай 
намазах с Дентинокс и заспа, но голям рев няколко дни, милото ........
Но предупреждавам, че ще е максимум до три години. На гаджето вече му се изправя косата, защото от дъжд на вятър отварям дума за трето след второто

Цял месец го дундуркаха малкия, купуваха му подаръци - абе голямо глезене, но аз нямам нищо против, защото ще го виждат веднъж годишно. Вече два дни сме самички и не проявява особени капризи да го разнасям и да му обръщам внимание. Купиха му много як обиколник и одеяло в същите разцветки. Много са яки тези неща, ако някой иска може да си поръча от тук.
за съжаление нашата България наистина изгони много хора оттук
праснати сме по света като цигани също 

Вероятно ще започна с круша да захранвам 
Грамовете са по малко за месеца, но на ръст е сложил 4 см. Педито се шегува, че на 6 м. ще сме покрили нормата за едногодишно дете /78 см./
намазах с Дентинокс и заспа, но голям рев няколко дни, милото ........
Възможно ли е разни баби, лели и други животни да го разглезят за една седмица?! В момента, в който го сложа да легне или "седне" някъде и започва един реееев и докато не го вдигна не млъква. Ама днес, да чукна на дърво, се понормализираха нещата. 

Абе овен ми е той, не стига, че не се обръща, ами иска да седи седнал и даже да става, че и да ходи, опако дете.
. Храненето ни беше същото преди време, оправи се сам. Ili и Янито така се храни. По някое време спиа изведнъж и започа да ми се усмихва дяволито и да ми говори
Голяма борба е да се донахраним. djulyy70, на братовчедка ми детето беше така. И те ходеха до клиниката във Варна и там отпушиха каналчето със сондичка. Все пак дано не се налага
Моля, ако някоя мама знае ефикасна диета с която се свалят бързо 25 кг. да ми пише. Направо съм слон. Нямам желание за нищо. Ама нищо.
От номер XS станах XL.
Кърмата ми намаля зверски много. Преди на една изцеждане имах около 150 мл., а сега от свете гърди 30 мл. Препоръчани теми