Ултра лято в Албена (Тема 5)

• 48 035
  • 710
  •   1
Отговори
# 390
mama qna,

ние също сме на Калиопа от15ти август. Ако искаш пиши на лични да се намерим там.

По този повод да кажа, че резервацията ми за Добротица 15 до 22 Август все още не е платена, но е валидна. Резервирах на 80 лв на човек. Ако някоя мама я иска да ми пише на лични да й дам номера и да се разбере с Албена дали може да я плати на нейно име.
Ако до няколко дни, не получа отговор ще я откажа, защото така е коректно.
Доста мислих, но накрая разликата в цената надделя. Дано да не сбъркам.

# 391
  • USA
tasi, шумно ли е много във Фламинго? Още, за обяда и за децата ли се плаща или може само за възрастните? Защото моето дете не яде като цял човек, но не може да го оставим пред ресторанта. Mr. Green Поръчваш ли си или е шведска маса?

# 392
Да,в нашата стая е шумно.Намираме се няколко етажа под надписа на Фламинго и като отворя вратата е много шумно,но като затворя е добре.Явно дограмата добре изолира.
Нощния клуб не се чува чак толкова много,че да ни пречи.
Децата не плащат обяд Wink
Ние сме били само на шведска маса досега,но мисля,че има и а ла карт.

# 393
  • В.Търново
mama qna,

ние също сме на Калиопа от15ти август. Ако искаш пиши на лични да се намерим там.

По този повод да кажа, че резервацията ми за Добротица 15 до 22 Август все още не е платена, но е валидна. Резервирах на 80 лв на човек. Ако някоя мама я иска да ми пише на лични да й дам номера и да се разбере с Албена дали може да я плати на нейно име.
Ако до няколко дни, не получа отговор ще я откажа, защото така е коректно.
Доста мислих, но накрая разликата в цената надделя. Дано да не сбъркам.

Който иска да се възползва от тази резервация,защото гледах днес,че отново са вдигнали цените за Добротица на 90лв. на човек. Thinking

# 394
Г-жа Претенция вече ми писа, че я иска. Ако се откаже, ще кажа.

# 395
Присъединявам се към темата, здравейте!
Току-що резервирах за Ралица ***, за 21-25.08.
Някой да каже 2-3 думи?
Върнахме се в понеделник от там. Храната беше перфектна, стаите се чистят всеки ден и всеки ден се сменят кърпите. Чаршафите ги сменят през 4 дни. Бяхме 4 семейства с деца и никой не е лепнал никакъв вирус. Има добра анимация за децата в различни възрастови групи, всеки ден в Супериора има някакво шоу. Сутрин винаги има място около басейна, но на морето ако искате шезлонг на 1-2 линия трябва да станете по-рано. Хотелът беше препълнен.

# 396
  • Sofia

Ей тук, на изхода на тези пързалки ще е лобното място на майка ми Joy Мойто камикадзе обича безрасъдно и неизтощимо да се спуска и пак и пак, без да го вълнува може ли да плува  Laughing

Тони, разкажи повече за Магнолия, че последния пост на Фоксче ме беше докарал до нервен срив  Grinning

# 397
  • Плевен

Ей тук, на изхода на тези пързалки ще е лобното място на майка ми Joy Мойто камикадзе обича безрасъдно и неизтощимо да се спуска и пак и пак, без да го вълнува може ли да плува  Laughing

Тони, разкажи повече за Магнолия, че последния пост на Фоксче ме беше докарал до нервен срив  Grinning
Опитвам се да го намеря тоя пост дето те е докарал до нервен срив,ама не мога .Може ли да цитираш ? Аз съм в края на август,вече всичко е платено.Магнолия и това е пък каквото ще да става.сега не мога да видя клиповете ,но довечера Simple Smile

# 398
  • Марс
А някоя хубава частна квартира на спокойствие далеч от хорската глъчка Rolling Eyes

# 399
Опитвам се да го намеря тоя пост дето те е докарал до нервен срив,ама не мога .Може ли да цитираш ?

Фоксче

Въпреки всичко смятам, че не трябва да тръгвате с лоши очаквания. Почивката ще бъде точно такава, каквато сами я направим.   bouquet

# 400
# 401
  • Марс
Калантина, тези ги видях, ти имаш ли впечатления от някои от трите?

# 402
Здравейте,

Резервирахме за Боряна от 21.08.
Миналата година бяхме в Елица и Боряна изглеждаше по-реновирана - някой да е ходил тази година?

Хубав ден!

# 403
  • Плевен
Опитвам се да го намеря тоя пост дето те е докарал до нервен срив,ама не мога .Може ли да цитираш ?

Фоксче

Въпреки всичко смятам, че не трябва да тръгвате с лоши очаквания. Почивката ще бъде точно такава, каквато сами я направим.   bouquet
Ох ами ха дано,ние поне сме без деца....да се притеснявам и за тях...а пък не сме много претенциозни.Дано не останат разочаровани другите ,че аз правих организацията и да не отнеса някой бой  Praynig

# 404
  • Mostly in my mind
Здравейте,

Резервирахме за Боряна от 21.08.
Миналата година бяхме в Елица и Боряна изглеждаше по-реновирана - някой да е ходил тази година?

Хубав ден!
родителите ми в момента са на Боряна. майка ми снощи е повръщала от преяждане  Mr. Green само това успях да разбера. като се върнат, ако има снимка, ще постна

Общи условия

Активация на акаунт