ЗОНАТА и ние - 3 тема

• 87 117
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
zika, благодаря за успокоението! Ех, защо замира темата! Разкажи ти от кога си в Зоната, как се чувстваш, сваляш ли килограми. Много е надъхващо някой да споделя опит.   bouquet
Аз вчера цял ден изкарах зонално, водя си бележки кога, колко и какво ям. Имах главоболие, което отшумя след няколко часа, не знам дали е от храната. И ми е интересно как да се следим себе си как се чувстваме, след като това зависи от толкова много фактори. Сигурно с течение на времето и повтарящите се ситуации ще можем да си правим изводи!

# 541
Аз да се похваля, ям по 8 блока на ден и за 1 седмица от 56 съм на 48.500кг много съм доволна, не гладувам, не ми стърже корема, не ми става лошо и ако скоро спре да ми пада коса ще съм върхът Crazy

# 542
Аз да се похваля, ям по 8 блока на ден и за 1 седмица от 56 съм на 48.500кг много съм доволна, не гладувам, не ми стърже корема, не ми става лошо и ако скоро спре да ми пада коса ще съм върхът Crazy
Гешка от 56 на 54.800кг извинете

# 543
Аз пия рибено масло под формата на капсулки. Иначе е супер гадно, ако е като течност. Помага за сваляне на холестерола.

# 544
Мими, супер!   bouquet
А мен пак ме боли главата и ми е гладноооооооооо....  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 545
zika, благодаря за успокоението! Ех, защо замира темата! Разкажи ти от кога си в Зоната, как се чувстваш, сваляш ли килограми. Много е надъхващо някой да споделя опит.
Не знам точно кога започнах май беше през пролетта и то не заради свалянето на килограмите, а заради психологическия комфорт, който описваха. Чувствам се много добре, на няколко пъти се усещах страхотно, все едно ще полетя, точно както описват състоянието в зоната. По принцип се чувствам по-добре отколкото по-рано. А и свалих килограми. Grinning Около 4 - 5, но на сантиметри се усеща повече. Много ми е добре така. И още нещо има една система от упражнения - петимата тибетци. Ефекта от тях е страхотен, в комбинацията със зоната е  newsm10

# 546
Аз да питам - ако ползвам сурови белене слънчогледови семки, за 1Б мазнини колко от тях трябва да сложа?

# 547
Аз да питам - ако ползвам сурови белене слънчогледови семки, за 1Б мазнини колко от тях трябва да сложа?
1 суп. лъжица е 1Б мазнини

# 548
Мими, супер!   bouquet
А мен пак ме боли главата и ми е гладноооооооооо....  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Ако те боли глава, става ти лошо, трепериш и се потиш значи ти пада кръвното и правиш хипогликимичен шок т.е. липса на захар с която се храни мозъка. Аз преди бях така, но откакто съм в зоната не ми се случва, НО задължително трябва да закусвам до 30 мин след ставане иначе припадам. Днес закъснях със закуската и щях да се срутя в къщи. Увеличи блоковете или ги разпредели да се храниш на 3 часа.

# 549
 Party Вече втори ден спазвам режима и съм -400 гр и не съм гладна.. даже и излизам от него и все пак свалям Simple Smile

# 550
Темата не върви хич.. има ли хора, които спазват режима?

# 551
Има, но май само чета. Може би защото не съм много стриктна и няма какво да споделя. Днес обаче направих  петимата тибетци. Дано не ме домързи и в следващите дни.
Успех на новите и не само.
Хубав ден.

# 552
И аз съм тук Simple Smile Аея, добре дошла, споделяй какви ги вършиш!  Hug
Мими, аз ям през 3 часа, не ми е лошо, не треперя, само главата ме боли. Странно ми е че още не мога да разчитам сигналите на тялото си и малко ме е яд. Иначе се наспивам много бързо и съм бодра. Снощи излязох доста сериозно от Зоната, ама тая сутрин кантара беше мноооооого благосклонен. Имаше минус даже, но някакси не го отдавам на режима сякаш. Смятам че такива 300-500 грама, та дори и килограм е задържана вода.
Понеже сега изчитам всички предишни теми тук за Зоната и съм в дилема по коя книга да се водя. Доста противоречия има, но главното което схванах е, че си избираме един списък и от там действаме. Аз си избрах да се водя по книгата Ние и Зоната. Купих си я, но не съм я изчела още.
Ох, и още нещо - абе защо толкова бързо огладняваааааам  #Cussing out Има-няма 2 часа след хранене и пак съм гладна. Например днес закусих доста късно - 220 гр кисело мляко, 2 лъж. извара, 28 гр овесени ядки и 2-3 ореха - 3Б. И сега (два часа след яденето) пак изпитвам глад. Аз ли съм най-лакоматааааааааа   ooooh!  ooooh!  ooooh!
(или може би има значение факта, че от днес съм в МЦ  Thinking )

# 553
  • Добрич
Здравейте и от мен!
Моля, пишете и споделяйте, чета ви постоянно, но с дни няма съобщения /и аз имам вина, че само чета.../
Аз открих зоната през 2008г. и за няколко месеца свалих близо 15 кг., но не това е най-важното /част от тях върнах после/, а по-хубавото е, че мерките намаляват. А най-хубавото е, че зоната става начин на живот и начин на мислене....И дори и да излезеш от нея, винаги можеш да се върнеш и да започнеш отново /колко лесно го казах... newsm78 не е лесно, трябва си воля/.
Сега съм режимна цял ден до вечерята - ям си много зонално сутрин и обед с две междинни закуски, но дойде ли вечертааааааааааааааааааааааа....елате ме вижте....  Laughing
Ям сутрин: 1 яйце, 1/2 грейпфрут, 3 маслини
10 ч. 1/2 коф. кис. мляко 2 %, 1 с. л. овесени трици и 2 ч. л. ленено семе /смляно/
На обяд: 100 гр. извара, 160 гр. червено зеле, 1/2 ябълка и 6 маслини
15 ч. 50 гр. извара, 1/2 ябълка и 3 бадема
Вечерята: тук става страшно и е последвана от редица междинни закуски с много извънзонални храни  Embarassed
А иначе в началото вечерята беше месо със салата и плод!!!
ТРЯБВА ДА СЕ СТЕГНА!Чета ви за стимул, така че пишете!!!

# 554
Здравейте и от мен!
Чета ви за стимул, така че пишете!!!

И аз така!
Обяда ми беше в 16 ч - 3Б:
90 гр пилешко филе на тиган, 1 малка краставица, 2 малки ябълки, 1 малка мандаринка, 12 малки маслинки.  Mr. Green
За вечеря мисля спанак с малко оризец, някаква шунка...

Общи условия

Активация на акаунт