Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 382
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
: По-скоро си представих, че когато стана мноооого богата и известна в своята област, няма да ми представлява никакъв проблем ей така да напазарувам 20-30-50 парфюма и да зарадвам хората, с които споделям хобито си    Нали всички го прочетоха това! smile3501Сега стискам палци да станеш втори Филип Старк и ще се моля за едно шишенце Iris Ganache

# 31
  • София
 Grinning Дай Боже  Hug И тогава Ирис Ганаш ти е в кърпа вързан  Wink

# 32
  • при морето
О,Атти,  bouquet
Аз бих си забърсала с мерак един Hermessence Ambre Narguile by Hermes-отдавна го мисля.
Това на прима виста,иначе имам още 5-6,които много искам-на Keiko Mecheri  и на  Serge Lutens... newsm78

# 33
  • София
Аз да споделя впечатленията си от няколко парфюма, които мирисах преди малко...Амариж определено не е моят парфюм и уви, не намирам нищо общо с моя любимец Алиен Sad  Innocent и Звездата.... Sick В началото Иносента ми хареса, сега като го нюшкам на ръката си, нещо в него мноого ме дразни. Тялото на Готие....хмммммм...да си кажа честно, това е единствения парфюм от последните ми обиколки, който ми хареса.Но....незнам дали достатъчно, за да си го взема Confused Иска ми се да намеря такъв, който ще ме грабне от първо помирисване, както стана с Адикта, Мадмоазела и Алиена..Пръснах се пак с Пюр Пойзъна и Хипнотичната....Пюра ми е сапунен и се изгуби на кожата ми, вече не го усещам, но Хипнотичния..в момента се усеща най-много от всички други, които пръснах. Страхотен е, но може би за по-студено време, сега малко ме души..Неверотен е иначе Crazy Ама май вярно ще оставям трупове след мен с него..Засега Тялото е на дневен ред, ама и тая Отровааа ooooh! Един път ми хареса като се пръснах, следващия ми беше ужасна, сега пак посегнах към нея и...съвсем се обърках вече. Tired  Чакам и пробичка на Черната орхидея от venush, за което съм и безкрайно благодарна Hug и тогава ще му мисля вече....А новия на Т.Мюглер го чакам с най-голямо нетърпение Flutter

# 34
В момента нямам желание за никакви нови парфюми харесвам си и си ползвам моите. Heart Eyes

# 35
  • Враца
А аз искам и Алюр Сеншуел и Алиен ... и Туберозата  на Лартизан  Praynig

# 36
  • USA, Steak State
Аз искам всичко, което ми е във Уиш листата в гардеробчето във Фрагрантика... Толкова много искам!!! Ама чак за РД-то ми май ще се сдобия с нещо ново. Sad

# 37
  • Враца
Хайде на новият Хипнотик Поизън:

http://-spam082-/n/-monika-beluchi-e-litse-na-noviya-hypnotic-poison.24100.html

TheBlackWidow, листата не ти е толкова голяма,
лека полека ти пожелавам да я изпълниш!

И като се сетя само, че с Елексир де Мервей се зариби покрай мене, изпитвам вина ... ама не голяма Simple Smile))))

# 38
  • USA, Steak State
Тя не е голяма на бройка, но на обща сума си е солидно.  Mr. Green

# 39
  • София
Аз бих отнесла един Voyage d'Hermes... но истината е, че от известно време насам не ме мъчат парфюмни страсти  Laughing
Bettie Page,моля те разкажи нещо повече за него,все се засилвам да го купувам на сляпо и после се спирам newsm78,а пробичка никой не дава и с право при тази цена Rolling Eyes
Дървесно-цитрусов, свеж, хладен, не особено траен, с изявена мъжка нотка... но си е типично Ермес-овски и флаконът е убийствен- май го искам най-вече заради него  Laughing .

# 40
  • някъде под слънцето...
Ей този бих отнесла,  без да се замисля
http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Mystere-5144.html
а в момента, в който усетя 4е охраната се е разсеяла пръскам  мастило на охранителните камери и  грабвам това  в движение
http://www.fragrantica.com/perfume/DSH-Perfumes/Dirty-Rose-6549.html

# 41
Аз бих отнесла един Voyage d'Hermes... но истината е, че от известно време насам не ме мъчат парфюмни страсти  Laughing
Bettie Page,моля те разкажи нещо повече за него,все се засилвам да го купувам на сляпо и после се спирам newsm78,а пробичка никой не дава и с право при тази цена Rolling Eyes
Дървесно-цитрусов, свеж, хладен, не особено траен, с изявена мъжка нотка... но си е типично Ермес-овски и флаконът е убийствен- май го искам най-вече заради него  Laughing .
Благодаря ти,Bettie Page,но ей това в червеното ми е като червеното на светофар Rolling Eyes
И аз четох,че бил не траен и се чудя как така Ермес и мосю Елена са създали такова чудо Shocked
Всичко което познавам на бранда е така да се каже умопомрачително трайно,а парфюм заради бутилка Не купувам,само ако е от злато/заради стойността й/ и ще я продам като скочи цената му Mr. Green

а в момента, в който усетя 4е охраната се е разсеяла пръскам  мастило на охранителните камери и  грабвам това  в движение
Това ме накара да се размечтая #Crazy Crazy Как ли ухае Flutter
Sl,разкажи за него повече Praynig

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 22:01 от goddess

# 42
  • София
Атти, да не си колежка?  Grinning

# 43
  • някъде под слънцето...

а в момента, в който усетя 4е охраната се е разсеяла пръскам  мастило на охранителните камери и  грабвам това  в движение
Това ме накара да се размечтая #Crazy Crazy Как ли ухае Flutter
Sl,разкажи за него повече Praynig
Не  го познавам, Joy но този бих го взела на сляпо изглежда много интересен...,

# 44
  • София
Атти, да не си колежка?  Grinning

Не знам Simple Smile каква е твоята професия?

Общи условия

Активация на акаунт