Когато любовта вече я няма..

• 5 438
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Любов, която не извисява... дърпа надолу.
Абсолютно вярно
Аз мисля,че си взела правилното решение мила,недей да се чувстваш виновна за това.
Желая ти да намериш любовта на живота си!

# 31
.Забелязах обаче,че и двете ти връзки са с мъже от един и същи тип.Имам две приятелки изправени пред подобни на твойте проблеми.Каквото и да ти кажат другите живота си е твой и отговорността за това как протича си е твоя.Извинявай ако съм била груба.
Не не си груба напротив, благодаря за искрения отговор  bouquet
Именно защото аз нося отговорността за живота си не искам той да протече по този начин-в разочарования и огорчения...
Мисълта че за втори път попадам в тази ситуация ме побърква Confused Вече имам чувството, че просто подсъзнателно се поставям търся този тип емоции-въпреки че реално не съм щастлива..но това е друг въпрос..
Сега най-големия ми проблем са децата и това че особено за голямата това ще е трудно-тя се привърза към него-въпреки, че често е ставала свидетел на скандалите ни-даже той ми удари шамар пред нея-тя беше потресена.. Sad
Изпитвам чувство на вина пред тях...искам да имат баща, семейство....искам да са щастливи..
Не ме притеснява как ще се оправя финансово-имам работа, от която изкарвам прилични пари, мога да живея в жилището на родителите ми-достатъчно е голямо за всички

Ти хем твърдиш, че не можете да се оправяте и искате пари от вашите, за да има какво да ядат децата ви, хем казваш, че и сама ще се справиш, понеже имаш доходоносна работа.... Нещо се оплете май.

Ако темата е истинска, а не пързалка, то мога да те посъветвам: като искаш - ще даваш! Значи ти си имаш контакти с много приятели, искаш да общуваш с хиляди други хора и виждаш, че той се дразни от това и ревнува, но не правиш нищо, за да се промениш... това, че си пишеш с познатите ти 'докато него го няма' не е промяна, а заблуда и от това на него едва ли ще му стане по-леко и едва ли ще спре да ревнува. Не оправдавам факта, че посяга - такива мъже са боклуци за мен, но ти като искаш да не те ревнува - не му давай поводи. И аз да съм и аз ще ревнувам. Фейсбук/мейсбук - то е същото като да идеш да пиеш кафе с някой. Почти.

А голямата му щерка като живее при вас - за нея не казваш дали и е тежко от раздялата ви. Говориш само за собствените ти деца. Пълен егоист си. Гледаш си от твоята камбанария и виждаш само твоите си страдания, но не и на другите.

Сори, ама не се сдържах!

# 32
  • Ispania
Лудетина,за сьжаление хората не се променят Confused,сега пла4е обвинява се,като му простиш, след няколко месеца пак ще стане сьщият.Дори ако сега тьрпи да те гледа как общуваш с приятелите ти,когато отново те има ,отново ще дойде момента на ревността ,на лудостта.
Пьк и в твоя слу4ай какво толкова му мислиш,нали не го оби4аш Naughty,защо ще се врьщаш него Thinking,заради децата????Нали не искаш твоите деца да гледат как баща им(4овека до майка им) я прави нещастна.Когато порастнат тези деца познай какьв пример ще имат в живота.
Хората не се променят,така ми е познато ,до болка ми е познато това разкайване ,онези крокодилски сьлзи и уж из4езването за желание за живот.Траят от ден до пладне....след това/4овека пак си е сьщият Confused

# 33
Не съм съгласна, че хората не се променят, променят се и още как  Crossing Arms

# 34
  • някъде
Постоянно се питам дали не е по-важно децата да имат семейство, баща, да загърбя собственото си  щастие, защото те са най-важното нещо за мен, или е по-добре да продължа сама...не е ли егоистично това?
не, не е по-важно, повярвай ми Hug
а и щом си щастлива без него не прави грешката да се обръщаш назад......продължавай напред и всичко ще е наред Peace по-добре да ти е жал сега за него, отколкото след това да ти е жал за себе си и за децата Peace

# 35
по-добре да ти е жал сега за него, отколкото след това да ти е жал за себе си и за децата Peace
Peace

# 36
.Забелязах обаче,че и двете ти връзки са с мъже от един и същи тип.Имам две приятелки изправени пред подобни на твойте проблеми.Каквото и да ти кажат другите живота си е твой и отговорността за това как протича си е твоя.Извинявай ако съм била груба.
Не не си груба напротив, благодаря за искрения отговор  bouquet
Именно защото аз нося отговорността за живота си не искам той да протече по този начин-в разочарования и огорчения...
Мисълта че за втори път попадам в тази ситуация ме побърква Confused Вече имам чувството, че просто подсъзнателно се поставям търся този тип емоции-въпреки че реално не съм щастлива..но това е друг въпрос..
Сега най-големия ми проблем са децата и това че особено за голямата това ще е трудно-тя се привърза към него-въпреки, че често е ставала свидетел на скандалите ни-даже той ми удари шамар пред нея-тя беше потресена.. Sad
Изпитвам чувство на вина пред тях...искам да имат баща, семейство....искам да са щастливи..
Не ме притеснява как ще се оправя финансово-имам работа, от която изкарвам прилични пари, мога да живея в жилището на родителите ми-достатъчно е голямо за всички

Ти хем твърдиш, че не можете да се оправяте и искате пари от вашите, за да има какво да ядат децата ви, хем казваш, че и сама ще се справиш, понеже имаш доходоносна работа.... Нещо се оплете май.

Ако темата е истинска, а не пързалка, то мога да те посъветвам: като искаш - ще даваш! Значи ти си имаш контакти с много приятели, искаш да общуваш с хиляди други хора и виждаш, че той се дразни от това и ревнува, но не правиш нищо, за да се промениш... това, че си пишеш с познатите ти 'докато него го няма' не е промяна, а заблуда и от това на него едва ли ще му стане по-леко и едва ли ще спре да ревнува. Не оправдавам факта, че посяга - такива мъже са боклуци за мен, но ти като искаш да не те ревнува - не му давай поводи. И аз да съм и аз ще ревнувам. Фейсбук/мейсбук - то е същото като да идеш да пиеш кафе с някой. Почти.

А голямата му щерка като живее при вас - за нея не казваш дали и е тежко от раздялата ви. Говориш само за собствените ти деца. Пълен егоист си. Гледаш си от твоята камбанария и виждаш само твоите си страдания, но не и на другите.

Сори, ама не се сдържах!

много неща мога да кажа Облаче, но ще прозвчи като оправдание,а аз нямам за какво да се оправдавам-просто отстоявам правото си на нормален живот и на децата без наение мои или не също

Общи условия

Активация на акаунт