Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява интервалното хранене и какви са основните принципи на Фаст-5?
-
Какви са препоръките за прилагане на Фастинг 5, особено за хора, които не са свикнали с продължителен гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на Фаст-5 диета?
Очакваните резултати от диетата Fast-5 варират, но обикновено се очаква загуба на тегло в рамките на 1 до 2 паунда седмично. Резултатите са индивидуални, но диетата може да се разглежда и като начин на живот, който подпомага метаболизма и има благотворно въздействие върху кожата, тонуса и други съпътстващи загубата на тегло ефекти.
-
Какво представлява режимът 24:6 при интервално гладуване?
-
Какви са очакваните резултати от прилагането на 2-часов интервал на хранене?
да я нагушкаш и от мен,ние всички умираме за жимотинки и гадинки...Сега бяха на басейна..ама да не мислите,че съм плувала ..малко се топнах ,насам,натам и хайде на слънчицето..и в басейна скочила една малка жабка,колкото 20 стотинки...ама едно сладко и зеленичко,като брошка...е,не му правих изкустевено дишане,че жа зема го глътна...ама го извадих хайванчето навън...
Пикла ми каза оня ден...." Само да не е директора на у4илището !"....защо такава дискриминация не разбирам..?
Обещах,че няма да е той...
.... Хайде да ходя на кафе...после ще видим какво ще правя...
. 
С ядене става! С хубаво ядене! Най-вече като качество, но и като количество
щях да се гръмна , но си имаше обяснение естествено - МЦ, след като отмина , вече втори ден потвърждавам минуса. Ами доволна съм , явно с тази диетка ще се разберем . Хайде приятен ден на всички