Интервално хранене - тема №2

• 33 020
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Ей,Браво за Момата,радвам се много ,че е добре девойката.. Hug да я нагушкаш и от мен,ние всички умираме за жимотинки и гадинки...Сега бяха на басейна..ама да не мислите,че съм плувала ..малко се топнах ,насам,натам и хайде на слънчицето..и в басейна скочила една малка жабка,колкото 20 стотинки...ама едно сладко и зеленичко,като брошка...е,не му правих изкустевено дишане,че жа зема го глътна...ама го извадих хайванчето навън...
Сега се премерих следобедно...ами намаляла съм с къде половин кило...е,как става това ,след вчерашните баници и т,н...аз наистина тотално съм си разбуркала режима,не спя когато се спи,ям когато не се яде....Трябва да се разтърся аз за пич против скука...може пък изведнъж като да ми тръгнеее....едно слабеене,едно извайване,знае ли човек... Joy   Пикла ми каза оня ден...." Само да не е директора на у4илището !"....защо такава дискриминация не разбирам..? newsm78 Обещах,че няма да  е той... hahaha....   Хайде да ходя на кафе...после ще видим какво ще правя...

# 406
Добро утро  , фастички  , как сте ? Withy ,  не можах да изкарам и до 18,00 часа снощи . Просто имах дупка в стомаха сякаш ,  + виене на свят , ужасно се чуствах и зарязах 45 ч. гладуване .Нямаша как да изкарам до довечера , така усетих нещата. Дано ти си била по-упорита и да си успяла.Не ми е явно по силите по време на уикендите  , виж през седмицата по-не усещам глад.  Ще видим по-нататък , ще го мисля в движение. За  сега пожелавам на всички успешна  и лека седмица ! После пак ще се включа.

# 407
Здравейте !
Не съм се отчитала този уикенд , но първо да почерпя на патерица. ММ порасна вчера

Както може да се досетите ,  имах дълъг прозорец - отворих го навреме , но затварянето беше след полунощ.
Да ви се оплача в неделя сутрин хич не ми харесаха показанията на кантара. Имаше поне 0.5 кг. отгоре. Предполагам че беше от солените маслини , които хапнах предната вечер, но това ще се изясни този следобед. Но пък съм доволна от това че в събота ходих на  Аеробика   261uu .

Елди , много е сладко твоето момиче.

На всички интервалки успешен ден!

# 408
Здравейте, дами.
Аз от днес се присъединявам към вас. Ще изкарам 2х36 за 1 месец да видя резултата и ако не си струва мъките може да премина на фаст 5.
veti_d честити ти рожденник на петерици, да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича Hug
Лек ден.

# 409
Добр'утро, фастички!

veti_d и от мен ЧРД на половинчо на патерици - много здраве и късмети и да слуша жена си му пожелавам!

Елди, радвам се, че сте добре и се надявам днес да сте забравили всичко вече  Hug

Пинки, въобще не се размотавай, ами действай с пичовете, защото видя ли само като говориш за тях какви минуси има, ако и действаше, ех-ей.... Hug те упражненията са доказали ползотворното си влияние, а като добавка към режима направо са динамит  hahaha

Котанке, удържах, даже не се събудих от къркорещ корем и в момента има още малко до 36тия час, но не съм гладна. Равносметка: -1.650, което е супер, ако не се бях тъпкала като ненормална през останалите 36 часа. За 2та път по 36 съм + .4, но като знам какво ометох  Embarassed даже съм предоволна. От днес съм на разумно хранене - след малко ще закуся с грозде и после за обяд ще гледам да е салата и нещо леко (а не 3 неща в огромни количества, както беше през миналата седмица), вечерята ще е салата и ако остане място малко мусака. За да мога да си позволявам и по някоя е друга глезотия ще се ограничавам, а не да ям като ламя Embarassed Ще продължа и тази седмица с 2х36 и нормално хранене и ако не успявам да се озаптя в интервала на хранене ще премина към 19/5 барем да не успявам да погълна толкова храна в рамките на 5те часа. Но съм оптимист! Работи си режима - бързо-бавно не е от значение, защото е либерален и близък на нормалния ми начин на живот.

Усмихната и минусова седмица на всички!

# 410
Привет, фастички и интервалки!

Прехвръквам за почерпка (лятна):

Имам дом. Най-подир.

Прочетох темата - каквото бях изпуснала досега.
На Диди - голямо дърпане на уши - стига се мори с глад, моля те. Даже и да става някакво намаление, не е никак
добра стратегия  Thinking  С ядене става! С хубаво ядене! Най-вече като качество, но и като количество  Hug

Мма, радвам се да те видя тук  Hug За тренирането на гладно - бях резерва преди да пробвам, но това пък нап-
рави изненадата по-голяма! Имах сили, много повече отпреди. Правя доста по-интензивни тренировки, но пък се
лиших и от "удоволствието" да имам мускулна треска. Съгласно Ори - до 30 минути след тренировка е хубаво да
се приеме добър протеин. Аз ям яйца варени и масло. Супер е ефектът - препоръчвам с две ръце!

Не знам какво и как е на кантара било преди тази сутрин. Но днес ... днес съм 55.4. Знаете ли след какво ядене?
Остави яденето, ами пиенето ... Така - от заранта - вино, вода, пити, курбан, гъши дроб, литър бира, литър тоник,
печено пиле, печено агнешко, дроб сърма, 2 сладоледени торти, бонбони... пропуснах салатите ... Да не си помис-
лите нещо, но всичко това е в прилични порции - не на върха на вилицата или лъжицата ... Ядох ви казвам, и пих.
От сутринта, та чак до 23 часа ... Не знам колко е плюсът, но да си призная, очаквах да ковна поне 57 кила  Mr. Green
Може и преди това доста да съм свалила, или, както спомена Георгио - метаболизмът е запалил, изгаря всичко мно-
го бързо. Днес мисля и фитнес да направя.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 10:43 от Асса

# 411
  • Балчик
Привет и от мен , аз наминавам да се похваля , че съм близо 2 кила на минус . Започнах добре първият ден , хапнах си към 18 часа , тъй като у дома като се прибера и като се разшетам из кухнята съм най - гладна тогава , бях доволна лекичко  ми беше , и на другият ден , кантара показа + 4 кила  #Crazy щях да се гръмна , но си имаше обяснение естествено - МЦ, след като отмина , вече втори ден потвърждавам минуса. Ами доволна съм , явно с тази диетка ще се разберем . Хайде приятен ден на всички   bouquet

# 412
Асса, радвам се че си тук отново. Честит ти дом!
А за тренировката (в моя случай аеробиката) на гладно - учудих се от мен самата, понеже имах сили до края без да се изморя (само беше много горещо). И на всичкото отгоре нямах мускулна треска на другия ден . Това много ме изненада, пък то си имало обяснение.  newsm10

# 413
И аз като черна станция да подкрепя Ассето с две ръце и два крака  Peace
На Диди - голямо дърпане на уши - стига се мори с глад, моля те. Даже и да става някакво намаление, не е никак
добра стратегия  Thinking  С ядене става! С хубаво ядене! Най-вече като качество, но и като количество  Hug
Котанке, преди бях като теб, мислех си, че само глад оправя нещата, но уви... когато бях на 20, сработваше. Вече не. И колкото и  да не ми се вярваше,  откакто започнах да се храня, отслабвам все повече и повече...

Ассе, ей това му се вика метаболизъм! Дай боже всеки му. И аз съм убедена, че човек има ли си изграден режим на хранене, ей такива прегрешения отвреме-навреме няма да му се отразят. И честит ти нов дом!
 Вети, да ти е жив и здрав твойто мъж и мнооого да те слуша и да те глези!  Hug
 Бебок, добре дошла при нас и успешно сваляне на килограми!

Тази сутрин кантарчето ме зарадва. Мисля, че в крайна сметка, преборих трайно 1 килце за последните 2 седмици. Даже видях и числото 55!  Mr. Green Мноооого съм щастлива.Реших в крайна сметка, че поне едни 36 часа ще направя и за тази седмица, но от тази вечер.

Успешна седмица!   bouquet

# 414
Много хубави неща сте написали , момичета.  
Честит нов дом , Ассе , д си го обзаведеш както си мечтаеш , да си живееш   в него с любимите ти хора - в мир и любов !  Нали помниш, че съм те заплюла за мои личен диетолог. Кефя ти се на кол-вото и качеството на излапаната храна  , все едно аз съм ти правила компания. Пък резултатите ти - перфектни.
Браво , Withy , браво. Много добре , аз не очаквах чак такъв резултат , наистина , приятно съм изненадана.
Всички отслабнали интервалки заслужават поздравления , завиждам благородно ! То и аз почнах да хапвам по- ячко. И при мен ще се отрази, скоро ще е ,слушайте ми думата.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 12:59 от котана-глезана

# 415
Колко неща съм изпуснала -и нови къщи и рожденни дни .Честито ,със закъснение ,на всички ,които са имали поводи да празнуват.Аз като нямам опит във "форумстването" и не мога да си създам ритъм за влизане  Laughing,все си викам да свърша първо работата, а тя не ще да свършва  Laughing . Но ви се кефя дистанционно  момичета Hug.Знам ,че сте тук и се борите ,също като мен и това ми дава стимул .А и за сега диетата не ме затруднява особено.Това е моята диета -съчетава двете ми любими неща ,в които съм умела -гладуване и обилно ядене .Супер просто ! Не съм се чувствала толкова спокойна спрямо храната от години.А това е чудо ,повярвайте ми -защото съм буквално обсебена от мисълта за храната -какво ,кога ,как ,колко ....и постоянни терзания ,самообвинения и т.н. А сега чак се чудя как минава деня без изобщо да се сетя за храна .Тялото разбра ,че наистина вечер ще му давам всичко ,което поиска и денем е спокойно.Резултата -още 0.5 кг минус- общо 4 кг за 17 дни .Но както знаете ми трябват десет пъти по толкова да сваля .Така че продължавам с благодарност към Ели ,че успя да ме помръдне от дупката ,в която бях  Hug  bouquet

# 416
  • Габрово
 Hug
Здравейте!Нали ви казах,че прозореца ми беше жесток,е и резултата е такъв  +1 кг.Ще го разкарам този плюс,но какъв смисъл има 5 дни  диета,а после се освинвам.Ще трябва яко да се стегна и да престана в събота и неделя да ям каквото и колкото ми падне по всяко време.
 Hug

# 417
Това е моята диета -съчетава двете ми любими неща ,в които съм умела -гладуване и обилно ядене .

Хи-хи- хи, тва ми харесва. Гладуване  , после обилно  ядене , сякаш аз го казвам , но с по-меки думи . Бих се изразила  така : " гладуване , после велико плюскане " . То и тва не е хубаво , ама .... Само дето се чудя , че при повечето от вас това режимче работи , пък при други / като мен / не работи.  Аз да не би да не редувам глад с  ядене. ?! Довечера ще си хапна от гъшия дроб на Асето , и ако е останала от нейната тортичка , също. Ассе , заделяй по нещичко и за нас , де.  Кви са тия  диетични  сокчета , дето ни черпиш с тях !?

# 418
Диди, не знам, не знам дали ще мога да заделям - криза е, знае се  Laughing 

Просто лекинко не ми е ден. Работата не върви, интернетът скапан. Единствено се справям с интервалното -
все още нищо не съм яла  Joy  Смятам да си правя фитнеса, но ... дали и как - предстои да се види.

Пожелавам сладко хапване в прозорците!  Hug

# 419
Ох ужасна съм. Толкова съм несериозна, че нямам думи. За днес отчитам фаст 5, вместо 36 часа на течности. Отворих "прозореца" в 16 часа с малко пиле с ориз, после 1 варена царевица, ръжен сухар с пастет и 1 със сладко. После като си дойде мъжо ще хапна и малко салата с него и това ще е за днес.

Общи условия

Активация на акаунт