Имам нужда от мъжко мнение.

• 9 484
  • 173
  •   1
Отговори
# 90
не на всички целта в живота е да вържат някой нещастник с бебе, защото на повечето от нас ни е пределно ясно, че така връзваме предимно себе си.

Peace

# 91
  • някъде ...
Бърди -  Peace ( предупреждавам си ги - дори ми е условие : ако ще е с гума - знам къде е банята и си имам ръчички  Mr. Green )
( както няколко пъти писах - за мен не е важно да имам нещо - важно е ако го имам да е такова каквото аз го искам ...)

Xtasy - влюбено е момичето - и то много Wink
Само не мога да вдена ( и на свежа глава ) точно за какво се обвинява - аз нещо повод не намирам ...  Thinking

# 92
   Най -после Бърди ме разбра с едно две изключения ;  не му казах още в началото след като възобновихме контакта по тел. защото мислех , че знае ; леля му ми е колежка-той я разпитваше за мен , а тя съответно се опитваше да е посредник .Освен това от някои думи ми се струваше , че знае , но изчаква да се върне , за да говорим - напр. сънувал , че съм бременна , когато се опитвах да подхвана темата , че има нещо много важно да му казвам , което ще ни раздели той ми отговаряше , че като се върне ще говорим , че не иска да слуша защото важното било , че съм се върнала при него и каквото и да е - той простил , всеки грешал . Така не посмях и си мина времето , мисля , че той не знае .
   Знам , че това не ме оправдава де !
  До 2-3 дни ми предстои развръзката . Просто каквото и да се опитвах да намекна , да подхвана разговор той казваше да замълча и че ще говорим очи в очи като се върне .
   Със забременяването не съм се опитвала да спасявам вр.- то стана случайно . Опита ми за спасяване беше , че се върнах , когато разбрах , че съм бременна , защото от близо мес. го бях напуснала завинаги .Мислех , че ако стискам зъби може да се получи .Уви!
    Голяма каша , трудно за разбиране и обяснение .

# 93
     И се обвинявам 1. че миналата год. при тази вр. от един месец , че не повярвах , че имам насреща си качествен човек и мъж , а мислех , че е просто лятна забежка , което доведе до 2.безотговорно отношение от моя страна , късане и злополучно връщане към старата вр. дето беше супер глупост само за една тъпа вечер .
    И 3. че май създадох дете , което може и да е нещастно - че не обичам баща му , че няма да расте в семейство с двамата си родители , че някой ден може да се почуства като нежелана грешка .

# 94
  • някъде ...
     И се обвинявам 1. че миналата год. при тази вр. от един месец , че не повярвах , че имам насреща си качествен човек и мъж , а мислех , че е просто лятна забежка

Е т'ва ми е много противно у пикащите клекнали ...

2.безотговорно отношение от моя страна , късане и злополучно връщане към старата вр. дето беше супер глупост само за една тъпа вечер .

Вечерта може и да не е толко тъпа - ще ти донесе най-голямото щастие в живота ( само дето няма как да знаеш - повтарям - потърпи докато му видиш очите ).
А към старите връзки ... хората правят по 20 пъти на година такива неща - най-честия секс е секс с бивша връзка - това - на доверие Wink

3. че май създадох дете , което може и да е нещастно - че не обичам баща му , че няма да расте в семейство с двамата си родители , че някой ден може да се почуства като нежелана грешка .

Т'ва пък вече е повече от детинско разсъждение.
Можело и да е нещастно ...
Знаеш ли колко деца имат семейства и са нещастно.
Знаеш ли колко деца са малтретирани от биологичните си родители?
Има още 30 - знаеш ли, но няма да ти ги задам - защото отговора е - не си даваш сметка.
Какъв ще е живота на детето, зависи основно от този който го отглежда, не този който го е създал.

Нашите деца в този форум също растат без семейства с 2-мата си родители.

Обаче ела да видиш лъчезарната усмивка, дето не слиза от лицето му на моя...
И пак да си говорим ...

# 95

Само не мога да вдена ( и на свежа глава ) точно за какво се обвинява - аз нещо повод не намирам ...  Thinking
Обвинява се ,че е спала с оня и е била наивна да вярва,че отношенията им въпреки всичко могат да се оправят.Осъзнала е ,че няма връщане назад,но пък вече е била бременна.
Обвинява се,че не е послушала сърцето си ,че онова момче е свестен човек,а не някой тъпанар. Peace

# 96
  • някъде ...

Обвинява се ,че е спала с оня и е била наивна да вярва,че отношенията им въпреки всичко могат да се оправят.Осъзнала е ,че няма връщане назад,но пък вече е била бременна.
Обвинява се,че не е послушала сърцето си ,че онова момче е свестен човек,а не някой тъпанар. Peace

Не може и няма право да се обвинява за тези неща защото :

Всеки е наивен, всички вярваме, че нещата ще се оправят.
Вярваме до последно.
Аз с бившата се събирах и разделях 5 пъти ...

И не може да се обвинява, че не е послушала сърцето си - сърцата лъжат.
Ако не беше така, нямаше половината у форумО да сме без половинки  Mr. Green ( е .. с някоя четвъртинка или осминка - може  Hug )
И отделно - а ако наистина се беше оказал боклук, а бащата на детето и пък се окаже че можело да се промени - къде е мацката в случая - с боклук и без дете ....

# 97

Сега поне знаеш за себе си,че си опитал всичко възможно... Hug

# 98
  • някъде ...

Сега поне знаеш за себе си,че си опитал всичко възможно... Hug
Hug Hug Hug

( ангелче - това е малко и в твоята градинка Wink )

# 99
    Нещата стават по- лоши отколкото мислех - току що писа , че утре сутринта пристига и иска веднага да се видим . Аз отново - имам нещо много важно да ти кажа и т.н.а отговор никакъв.
    Как се казва такова нещо !Страх ме е защото аз трябва да мисля и за детето , което нося !
   Не искам да го нараня , но е неизбежно .Състоянието ми + силни емоции - не стига чуството на вина и самоомраза с които живея от мес.наред!!!Не искам и да причинявам такава болка и мен ме е боляло знам какво е !Да се скрия - за да защитя от стреса детето - пак като лъжкиня   и мръсница в неговите очи ли!
   Не се казва такова нещо в самолет , не се казва и на улицата , нито и сред близки , които не е виждал отдавна . Много ми е срашно !

# 100
Не се страхувай,просто му кажи истината! Hug

# 101
  • някъде ...
   Нещата стават по- лоши отколкото мислех - току що писа , че утре сутринта пристига и иска веднага да се видим . Аз отново - имам нещо много важно да ти кажа и т.н.а отговор никакъв.
    Как се казва такова нещо !Страх ме е защото аз трябва да мисля и за детето , което нося !
   Не искам да го нараня , но е неизбежно .Състоянието ми + силни емоции - не стига чуството на вина и самоомраза с които живея от мес.наред!!!Не искам и да причинявам такава болка и мен ме е боляло знам какво е !Да се скрия - за да защитя от стреса детето - пак като лъжкиня   и мръсница в неговите очи ли!
   Не се казва такова нещо в самолет , не се казва и на улицата , нито и сред близки , които не е виждал отдавна . Много ми е срашно !

Такаммм.
Виждам, че не се замисляш особено, върху това, което ти пишем, та в един момент губим мотивация (  Mr. Green ) .

Я аз пак да започна с въпросите :
Имаш ли 20г. навършени  Thinking

Защо ли?
Защото :
1. Какъв отговор очакваш, ти сама каза, че си му повтаряла, че имаш нещо важно да му кажеш - е... той може и да не е толко глупав и да подозира.
Само дето на него не му се води разговор по телефона - може да иска лично да те убеди, че няма проблем с това.

2. Каква самоомраза, к'ви пет лв. ?
Тук вече звучиш като момиченце на 12.
Защо да се мразиш?
Са, не ми се предъвква едно и също - прочети ми горните постове.

3. Каква болка да му причиниш?????????????????????????????????
Поставяш го пред фактите и избора е негов.

Уффф, малко се изморих да пиша, пък и гледам че няма много смисъл, та засега отстъпвам.
Сподели все пак как е минало ( все пак има съпричастни ).

ПП:

Не се страхувай,просто му кажи истината! Hug

Ти пък - мислиш ли че може да не му я каже  Mr. Green
Тя истината върви 50 см. пред нея.

# 102
     Абе всичко ми е много ясно !Просто съм много нервна и явно досаждам с повтаряне на едно и също просто защото така се успокоявам !Глупаво !

# 103
  • някъде ...
     Абе всичко ми е много ясно !Просто съм много нервна и явно досаждам с повтаряне на едно и също просто защото така се успокоявам !Глупаво !
ОК, явно нямаш инстински приятели до теб ( като 90% от жените ) с които да споделиш, та споделяш с нас - така да се каже, ние сме твоите виртуални приятели.

Сега ще ти го по.. десеторетя  Mr. Green

С ТЕБ СМЕ  Hug

Споко само.
К'вото и да стане - ще те изслушаме, и ще се опитаме да помагаме, пък било то и с виртуални мнения.

# 104
Благодаря! Да , за приятелите позна - лични важни неща и споделяне вече никога !

Общи условия

Активация на акаунт