Ферма за мравки...

• 11 796
  • 66
  •   1
Отговори
Наскоро моя приятелка, живееща в САЩ сподели, че ще си имат ферма за мравки...Първоначално помислих, че става въпрос за компютърна игра  Mr. Green , но всъщност става въпрос за това:
http://dar.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=2647

Та те си имали средата (гел), но трябва да си набавят 40 мравки...
И тук идва моето питане- мравките са доста организирано общество, всеки член принадлежи към определена каста, като как ние ще набавим мравки от определен вид и в такова съотношение, че да успеят да създадат помежду си отново стройна организация? Laughing
Как ви се струва идеята за този мравчен Биг Брадър и на какви асоциации и размисли ви навежда...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 14:53 от Пумукъл

# 1
  • Galaxy 13197853088
Матрицата е чудесна асоциация ...

# 2
Къде са активистките за криминализирането на насилието над животни???
Това ако не е насилие, здраве му кажи  ooooh! Горките мравки...

# 3
  • Бургас
Аз пък винаги съм си мислила, че фермата се продава с мравките вътре.

# 4
  • out of space
Аз пък винаги съм си мислила, че фермата се продава с мравките вътре.

Нееее  Laughing http://podaraci.info/%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%83% … 0%B2%D0%BA%D0%B8/

Готин подарък е....за малките зоолози  Simple Smile
Виж, за строят при мравките не съм се замисляла как ще стане работата...  Thinking

# 5
Как ви се струва идеята за този мравчен Биг Брадър и на какви асоцияции и размисли ви навежда...

Същото като рибките в аквариум, папагалите в клетка и хамстерите върху въртящо се колело. Все не им е там мястото според мен.

# 6
Ерика, по-добро е от хербарии, викаш... Thinking

# 7
При наличието на храна, без да е необходимо да бъде набавяна, то отпада необходимостта от организация.  Laughing

# 8
Мисля, че АЛФ имаше ферма за мравки. Той май искаше кон, а те му подариха това чудо.

# 9
Отвращава ме идеята. Живо същество не трябва да е детска играчка. На мен не би ми харесало някакви дангалашки пръсти да ме откраднат от семейството ми и да трябва да ям изкуствен гел до края на живота си, за да забавлявам нечие хлапе.

# 10
Оооо, маааай гаааааш! Shocked
Обездумих се. Точка.

# 11
  • out of space
Ерика, по-добро е от хербарии, викаш... Thinking

Така ли викам?  Thinking

# 12
Тези ферми съм ги виждала преди години.
Не взех такова забавление на сина си.Не смятам,че би го научило на нещо полезно,а не от съжаление към мравките.

# 13
  • София
Мисля, че АЛФ имаше ферма за мравки. Той май искаше кон, а те му подариха това чудо.

Само дето ги забрави един ден на слънце и... сещате се, че вече нямаше ферма за мравки.
Иначе, мен определено не ме привлича това чудо. Naughty

# 14
  • Galaxy 13197853088
купи такова, след това заведи детето да събере малко кайряшки мравки с ръце.
това упражнение ще го научи на много неща.

Общи условия

Активация на акаунт